Som jag skrev i det senaste inlägget så ska jag ta hand om mig själv denna helg. Startade dagen med den obligatoriska havregrynsgröten. Älskar verkligen gröt. Äter det både till frukost och kvällsfika vissa dagar haha. Sen stack jag iväg till gymmet för en timmes styrketräning. Väl hemma igen fann jag en pigg och glad hund som ville ut på långpromenad. Efter ett varv runt Boulognerskogen och lite bus med en annan chihuahua var både jag och Lexie nöjda. Planerna för ikväll är middag och mellomys hos mamsen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jaa. Som rubriken lyder, äntligen helg. Efter en slitsam jobbvecka som avslutades så sent som kl 17 på fredagen kändes det sjukt bra med helg. Den här helgen är den första som jag och Sebastian är ifrån varandra sedan han flyttade till Östersund i början på januari och det känns helt okej. Självklart önskar jag att vi skulle kunna spendera alla helger tillsammans men man får göra det bästa av det hela. Den här helgen ska jag pass på att ta hand om mig själv och umgås med familjen.

Lexie är lika trött som mig efter denna vecka.

Likes

Comments

Yes!! Äntligen tillbaka på gymmet igen efter en alldeles för lång förkylning. Blev så glad idag när en äldre man berömde mig för mina marklyft. En liten grej som satte guldkant på vardagen. Just nu sprudlar endorfinerna och jag känner mig så taggad på att få en ännu starkare kropp. Dagen har bestått av jobb, träning, handling och promenad med lillgumman. Nu ska vi gosa ner oss i soffan medan middagen sköter sig själv i ugnen.

Likes

Comments

Woho äntligen måndag! Ny vecka och nya tag. Jag sitter och äter frukost nu medan Sebastian och lexie ligge. Kvar i sängen och drar sig. Dagens planer är jobb 9-16 och sen hem och umgås med hjärtat som åker hem till Östersund igen imorgonbitti. Min förkylning har börjat släppa så imorgon ska jag nog köra ett pass på gymmet efter jobbet. Ska bli så skönt att träna efter två veckors vila!

Likes

Comments

Igår var det 20 år sedan lilla jag kom till världen. Vilken otroligt härlig känsla det är att lämna tonåren bakom sig! Dagen startade med brakfrukost och presentöppning hemma hos mamsen. Vädret var underbart så vi klädde på oss ordentligt och tog en promenad ner på isen direkt efter frukost.

Efter lunch fikade vi hela familjen + mormor och morfar och runt 17 tiden åkte jag hem till lägenheten igen. Där hade Sebastian fixat en överraskning. Plockmiddag för två och presenter. Så himla go är han.

Likes

Comments

Som ni kan se på rubriken så är det sjukstuga här hemma idag. Det är liksom något man får räkna med när man jobbar på förskola. Sepeciellt i Februari, sjukmånadernas sjukmånad. Skit influensa. Jag som trodde att det bara var en vanlig förkylning och som jag nästan var fri från för några dagar sedan.. men icke! Nej nu ligger man här med svettningar, frossa, huvudvärk och djup slemhosta... Och det värsta av allt ensam, dvs ingen att klaga inför och bli ompysslad av. :( 

​Tur att Lexie är världens bästa vara-hemma-sjuk-kompis.

Likes

Comments

​Tillbaka till bloggvärlden igen! Nu var det ett tag sedan jag satt framför skärmen och skrev av mig. Till alla er som inte har någon aning om vem jag är vill jag säga Heeeej! och presentera mig. Jag är en 19 år gammal tjej som bor tillsammans med min hund i en liten etta i centrala Gävle. Min pojkvän Sebastian bor och studerar för tillfället i Östersund så detta är vårt första av tre och ett halvt år distansföhållande. På fritiden gillar jag  träna, promenera, baka, ha serie marathon, äta mat och umgås med nära och kära. Jag är galen i min hund Lexie, så henne kommer ni få se mycket av.  

Likes

Comments