Header

Hej på er! Idag var jag, mamma och mina två lillasystrar till Kokkola för att shoppa, riktigt mysigt var det och fick hem en hel del med saker också haha. Just nu sitter jag i bilen påväg hem och dricker celsius och snappar. Kan inte förstå att det redan är fredag imorgon! Loven går förbi alltid alltför snabbt. Nåja har i alla fall haft ett riktigt bra lov. Vi hörs!

Alltså hur söt är inte denhär blusen? Den har små stjärnor och månar på sig så jag var ju tvungen att köpa den!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er! På fredagen var jag och se på filmen The snowman med min pojkvän, måste nog säga att jag inte tyckte filmen var särskilt bra haha. Tyckte att den var lite stökig och så vidare och slutet var riktigt dåligt! Men vi hade ändå kul. På lördagen var jag först på släktkalas, vi firade två kusiner som fyller nästan på samma dag, och resten av dagen var jag vid bosund. Idag köpte jag förresten en ny telefon, Honor 8, för att min iphone for sönder (är verkligen dålig på att hålla telefoner hela...) Men nu ska jag nog bara se på film och äta nåt gott, vi hörs!

Likes

Comments

Hej på er! Nästa vecka har jag ledigt hela veckan för att jag har höstlov! Så otroligt skönt. Jag har haft så mycket att göra i skolan på grund av kombi, så jag har varit väldigt trött de senaste dagarna. Så det är verkligen perfekt timing på lovet! Förra helgen fotade min kompis mig och min pojkvän vid bland annat gamla hamn. Bilderna blev riktigt bra! Hon är verkligen duktig på att fota. Jag lägger in några av mina favoriter från bilderna här i slutet! Idag har jag inte gjort så mycket annat än varit i skolan, lagat läxor, tränat och varit med en kompis. Till helgen har jag inte planerat så mycket annat än att gå på bio på fredagen för att se filmen The snowman, och På lördagen ska jag nog bara vara med kompisar och på söndagen ska jag på släktkalas. Nu ska jag skriva klart en uppsats, vi hörs i nästa inlägg!

Likes

Comments

Hej! Sitter just nu med en kopp te och försöker öva på ett matematikförhör om potenser som jag har imorgon... går nog inte så bra. Jag är verkligen dålig på matematik! Idag har jag inte gjort så mycket annat än varit i skolan (hade från kl. 8 till halv 4) och sedan har jag bara tränat och gjort läxor och sådant. Tur att det är redan torsdag imorgon! Snart helg hihi. Till helgen har jag inte så mycket annat planerat än att vara med vänner och min pojkvän, och träna såklart. Nu ska jag nog fortsätta att plugga (eller försöka i alla fall...) vi hörs!

Likes

Comments

Hej på er! Vad har jag gjort de senaste dagarna? På fredagen gjorde jag inte så mycket annat än var med kompisar och gick lite runt i staden och så tränade jag och hade ett yogapass. På lördagen var jag med min mamma, moster och mina två lillasystrar till Kokkola bara för att se runt lite i butiker och köpa lite grejjer, och sedan tränade jag och skypade många timmar, haha. Idag var jag först till staden med en kompis och sen efter det var jag med min pojkvän, vi gick runt lite och så for vi till mitt och så på film, och sedan kollade vi på stjärnor vid gamla hamn, mysigt! Hur som helst har veckoslutet varit riktigt bra, synd att veckosluten alltid far förbi så snabbt! Nu ska jag inte göra så mycket annat än duscha och laga läxor (om jag orkar), vi hörs i nästa inlägg!

Likes

Comments

Hej! På fredagen var jag och se skräckfilmen It på bio, å den var verkligen läskig! Det var min första skräckfilm jag någonsin sett, och jag är ganska rädd fö clowner också och saken blev inte bättre efter filmen haha. På lördagen fyllde min lillasyster år, så då hade vi släktkalas. Idag har jag bara varit och springa och nu ska jag göra läxor och sedan säkert bara vara med kompisar, vi hörs!

Likes

Comments

1. Blommor! Älskar verkligen blommor, det är något med blommor som får mig på så bra humör. Mina favoritblommor är helt klart vita rosor!

2. Te! Dricker te åtminstone en gång om dagen.

3. Mysiga höstkvällar.

4. Chokladdoppade jordgubbar!

5. Att shoppa, såklart!

6. Att springa, det rensar tankarna och är på samma gång väldigt bra träning.

7. Pastarätter. Min favorit pastarätt är nog tagliatelle med lins och tomatsås, mums!

8. Dokumentärer om rymden!

9. Veckoslut och lov!

10. Att bli överraskad!

Här är några saker som jag älskar, hade inte me det självklara som till exempel familjen, vänner och så vidare haha. Vi hörs i nästa inlägg!

Likes

Comments

Long time no see! Skolan rullar på i full fart och jag trivs faktist jättebra! Minus är då att jag har så mycket läxor, är inte van att ha mycket läxor då i högstadiet fick vi nästan aldrig läxor. Ska definitivt börja uppdatera mera nu igen, så vi hörs i nästa inlägg!

Likes

Comments

Hej! Har inte blivit uppdatering här på några dagar. Idag hade jag en väldigt kort skoldag! Skolan började halv 10 och jag hade bara ett pass, som var gymnastik och vi hade bara nå sammarbetsövningar, sedan hade jag två pass håltimme och sedan hade jag bara modersmål. Skönt! Vad har jag gjort annats idag då? Tränat och varit med kompisar, standard! Imorgon blir det spotlight, ska nog bli kul!

Likes

Comments