Header

Då var det söndag igen, skulle verkligen intw orka med skola igen på måndag men detvär snart jullov som tur! Längtaaar. På fredagen kom älskling hit och sov över, mysigt! Vi käkade vi Friends&Brgrs (hade fått 2 presentkort dit för att jag la upp en bild på instagram) och så började vi kolla på Stranger things, verkar nog helt bra hittills! Idag ska jag bara ti gymmet med en kompis och sen ska jag försöka göra läxor för har vääldigt mycket som ska göras... men hur som helst har det varit en riktigt bra helg för min del! Ha en bra söndag och vi hörs i nästa inlägg!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Idag firade vi Finland 100 år och min ena lillasyster som fyllde 14 år! Vi hade släktkalas och det var nog helt mysigt faktiskt! Vi åt massa gott och bara pratade, men är nog väldigt mätt haha. Annars har jag inte gjort så mycket annat idag än tränat och varit med min älskling. Så trist att det är skola igen imorgon, sko ha satt bra att ha ledigt resten av veckan också!

Likes

Comments

Bonjour! Idag har det varit en riktigt bra dag! Först var jag och gymmade med en kompis och efter det for vi och käka till friends&brgrs, alltså deras veganska hamburgare är sååå god! Sedan efter jag varit en liten stund hemma var jag bara med min älskling resten av kvällen. Just nu sitter jag bara med en kopp te och ser på Riverdale. Imorgon gäller det i alla fall att öva på matteprov, fick underkänt i provet så måst ta om det haha... men som tur lovade en kompis som har långmatte i gymnasiet att hjälpa mig med att öva så det är ju bra! Får se vad jag hittar på sedan på kvällen. Vi hörs i nästa inlägg!

Likes

Comments

Hej på er! Igår hälsade jag på min faffa, var på en promenad i skogen, tränade lite barre och yoga och var med min pojkvän. Idag har jag inte gjort så mycket annat än varit vid mommos och moffas och sedan vid fammos, då det är farsdag. Resten av kvällen är det nog bara träning som står på schemat! Och så är det måndag igen imorgon... helgarna far förbi så otroligt snabbt! Tur att jag i alla fall har kort dag både måndag och tisdag då jag inte har några kombipass då. Vi hörs!

Likes

Comments

Hej på er! Idag var jag, mamma och mina två lillasystrar till Kokkola för att shoppa, riktigt mysigt var det och fick hem en hel del med saker också haha. Just nu sitter jag i bilen påväg hem och dricker celsius och snappar. Kan inte förstå att det redan är fredag imorgon! Loven går förbi alltid alltför snabbt. Nåja har i alla fall haft ett riktigt bra lov. Vi hörs!

Alltså hur söt är inte denhär blusen? Den har små stjärnor och månar på sig så jag var ju tvungen att köpa den!

Likes

Comments

Hej på er! På fredagen var jag och se på filmen The snowman med min pojkvän, måste nog säga att jag inte tyckte filmen var särskilt bra haha. Tyckte att den var lite stökig och så vidare och slutet var riktigt dåligt! Men vi hade ändå kul. På lördagen var jag först på släktkalas, vi firade två kusiner som fyller nästan på samma dag, och resten av dagen var jag vid bosund. Idag köpte jag förresten en ny telefon, Honor 8, för att min iphone for sönder (är verkligen dålig på att hålla telefoner hela...) Men nu ska jag nog bara se på film och äta nåt gott, vi hörs!

Likes

Comments

Hej på er! Nästa vecka har jag ledigt hela veckan för att jag har höstlov! Så otroligt skönt. Jag har haft så mycket att göra i skolan på grund av kombi, så jag har varit väldigt trött de senaste dagarna. Så det är verkligen perfekt timing på lovet! Förra helgen fotade min kompis mig och min pojkvän vid bland annat gamla hamn. Bilderna blev riktigt bra! Hon är verkligen duktig på att fota. Jag lägger in några av mina favoriter från bilderna här i slutet! Idag har jag inte gjort så mycket annat än varit i skolan, lagat läxor, tränat och varit med en kompis. Till helgen har jag inte planerat så mycket annat än att gå på bio på fredagen för att se filmen The snowman, och På lördagen ska jag nog bara vara med kompisar och på söndagen ska jag på släktkalas. Nu ska jag skriva klart en uppsats, vi hörs i nästa inlägg!

Likes

Comments

Hej! Sitter just nu med en kopp te och försöker öva på ett matematikförhör om potenser som jag har imorgon... går nog inte så bra. Jag är verkligen dålig på matematik! Idag har jag inte gjort så mycket annat än varit i skolan (hade från kl. 8 till halv 4) och sedan har jag bara tränat och gjort läxor och sådant. Tur att det är redan torsdag imorgon! Snart helg hihi. Till helgen har jag inte så mycket annat planerat än att vara med vänner och min pojkvän, och träna såklart. Nu ska jag nog fortsätta att plugga (eller försöka i alla fall...) vi hörs!

Likes

Comments