Header

Hej! Har inte blivit uppdatering här på några dagar. Idag hade jag en väldigt kort skoldag! Skolan började halv 10 och jag hade bara ett pass, som var gymnastik och vi hade bara nå sammarbetsövningar, sedan hade jag två pass håltimme och sedan hade jag bara modersmål. Skönt! Vad har jag gjort annats idag då? Tränat och varit med kompisar, standard! Imorgon blir det spotlight, ska nog bli kul!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Så skönt med lördag! Igår var det en ganska jobbig dag i skolan, vi hade bara kombitimmar (matematik, engelska, finska och modersmål) och så var det ju igen en ny klass var jag int känner typ någon haha. Men helt ok var det nog ändå. Efter jag kom hem på fredagen gick jag och en kompis till staden och sedan åkte jag och min familj till villan. Idag är det ännu oklart vad jag ska göra, men hoppas ni har en bra helg!

Likes

Comments

Hej! Idag var hela skolan vid Pörkenäs för att ha olika tävlingar gruppvist, helt kul var det men lite varmt bara! Sedan har jag bara varit och gått runt lite i staden med en kompis och sedan tränat. Imorgon har jag sovmorgon, så skönt! Men imorgon börjar lektionerna i skolan på riktigt, hittils har vi bara mest varit på datorerna och bekanta oss med skolan. Nu ska jag se på film, vi hörs!

Likes

Comments

Hej! Första skoldagen avklarad, tänkte nästan somna vid skolan för att vi hade en såå lång dag för att vara första dagen i en ny skola, ända från 8-2. Och imorgon kommer det att bli ännu längre, efter skolan så ska jag på info om kombistudier och det kommer säkert ta många timmar, så känns det iallafall haha. Men helt ok skoldag ändå! Tror nog jag kommer trivas där och min klass verkar helt bra. Efter skolan for jag och 3 kompisar och äta till friends&brgrs, väldigt gott! Prövade deras veganska burgare och den var väldigt god! Sedan gick vi bara runt i staden lite och nu har jag just kommit hem från en springtur. Resten av kvällen kommer jag nog bara ta det lugnt, vi hörs!

Likes

Comments

Hej! Tänkte ge lite outfit tips till skolstarten, själv älskar jag alla dessa outfits! Idag är det min sista sommarlovsdag, och sommarlovet har verkligen varit fantastiskt! Synd att det gick så fort förbi dock. Men börjar ju hur som helst i en ny skola, så får se hur der går! Dagens träning var en 12 kilometers löplänk och 20 minuter yoga! Nu ska jag laga en smoothie och sedan duscha, vi hörs!

Likes

Comments

Nu då skolstarten är just bakom hörnet tänkte jag dela med mig lite pluggtips. Själv är jag SÄMST på att plugga och göra läxor, för jag är mästare på att prokrastinera, haha! Men jag börjar i en ny skola (eller två egentligen, ska gå i både yrkesskola och gymnasiet) och det ska nog bli kul! Man blev ju lite trött på förra skolan. Men hur som helst här ä mina pluggtips:

1. Bestäm en viss tid när du ska plugga. Själv är jag en person som gillar att planera, och jag tycker om att veta när jag ska göra något. På detta vis slipper man sitta kvällen före och läsa som en galning!

2. Stäng av telefonen/sätt på flygplansläge. Iallafall för mig är min telefon en enorm distraktion, så de hjälper mycket att bara stänga av den tills jag pluggat färdigt.

3. Använd pluggkort! Pluggkort är det bästa sättet jag lär mig på. Man kan laga egna av papper, skriv frågan på ena sidan och svaret på andra, eller använda en app som t.ex Cram, som jag använder för att göra egna digitala pluggkort.

4. Plugga med en kompis. För mig är det mycket mera effektivt (och roligare!) att plugga tillsammans med en kompis. Bara man inte fjantar bort tiden haha.

¨5. Plugga någonstans var du kan vara i lugn och ro, som t.ex ditt rum. För mig hjälper det också om jag sitter vid mitt skrivbord och pluggar istället för att mysa i sängen, obekvämare är det såklart, men jag får mera gjort på det sättet.

Lycka till med plugget!

Likes

Comments

Hej! Idag har jag bara tränat, fixat lite grejer och varit med och köpa en ny cykel åt min lillasyster. Kan inte förstå att det redan är fredag imorgon, hur har sommarlovet gått så fort?!

Likes

Comments

Idag var jag vid frisören i 6 timmar (!!) för att fixa rakpermanent i mitt hår, och jag är verkligen SUPER nöjd! Mitt hår är naturligt väldigt lockigt (typ som en afrofrisyr) och det var så himla fult, torrt och svårt att ta hand om då vi plattade det hela tiden. Kan inte förstå att jag inte behöver oroa mig för det längre!

Likes

Comments

Hej! Tänkte berätta åt er hur ni kan laga en enkel hälsosam variation av glass, lagar det här receptet jätte ofta och det är ett av mina favoritmellanmål!

Du behöver:
- 1 banan
- Frysta bär eller/och fryst frukt

Hur du gör:
Adda bara alla ingredienserna i en mixer och mixa tills det är blandat ordentligt, sen är det bara att lägga i en skål och toppa med t.ex chiafrön, kokos eller granola!

Jag brukar oftast lägga banan, mango och jordgubbar!

Likes

Comments

Sitter och myser framför datorn med en kopp te och limevatten just nu. Dagens träningspass var 6km HIIT och sedan yoga såklart! Idag var också sista dagen på min veganska vecka, det gick bra tyckte jag, men saknade nog ost och choklad osv. Men klarade det iallafall! Nu ska jag fortsätta se på youtube, hörs!

Likes

Comments