Hola, aloha, auf widersen!

Jag är tillbaka och min mobil laddare fungerar ängtligen och jag kan ladda upp mina bilder. Jag har inte gjort något fyllnings inlägg eftersom jag vill att ni förstår vad jag har hållt på med under denna sommar!

Vi kan börja med min resa till irland, jag åkte den 12 och när vi kom fram var det hur fint väder som helst och jag var helt borta, men dagen efter blev det mer som urland och började regna :(. Jag överlevde, men tack för bönen.

När jag kom hem var jag lite med elin i borås och shoppade och med nicole, vi hade ett kalas hemma hos mig och det kom två (sorry men) ungjävlar, dom var de jobbigaste barnen någonsin och jag hade kunnat mörda dem. :I.

Imorgon ska jag och brodern på bio och kolla på terminator :DDDDD jag är världens terminator freak.

Men nu ska ni få se bilder från irland, en på elin, och såkart 1d konserten.

Xoxo

Josie <3


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Jag har varit lite borta dem senaste veckorna eftersom jag har varit ute och rest! Jag skulle lägga ut bilder från resan men jag hann inte eftersom jag skulle till one direction konserten nästan direkt när jag kom hem, efter konserten tänkte jag lägga ut bilder men han aldrig innan min sladd slutade fungera med datorn. Den borde fungera snart och då ska ni få en massa bilder av min resa och av 1d. 

Jag hade skit bra platser och jag blev helt sjukt hes nästa morgon, den dagen åkte jag också till borås med elin och vi åt på thai silk och shoppade lite. 

Xoxo 

Josie <3

Likes

Comments

I onsdags hade min skola en klassdag, alla klasserna fick göra något tillsammans. Min klass valde att bowla, vissa klasser gick hem till sina lärare och hade det kul. Vi åkte till borås och shoppade lite, jag köpte flash tattoos och örängen. Sedan fick vi gå och äta och sån skit, vi satt dock bara på donen och spanade in snygga killar 😂. Efter detta gick vi till bowling hallen och vi fick gå igenom en massa folk som tog studenten, när vi kom fram fick vi våra lag och fick börja. I början låg jag jättelångt up men det slutade med att jag låg sist i hela klassen 😊.

Juste nämnde jag att det är SOOOOOOMMMMMMAAAARRRRLLLLOOOOOÖOOOOOOVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV!

Jag dör, jag har längtat så sjukt mycket och nu är det här !!!!!!!!!!

Jag ska till irland imorgon och kan alltså inte blogga på ett tag men det kommer blogg inlägg när jag kommer hem. Jag ska ta en massa bilder åt er.

Xoxo

Josie <3


Likes

Comments

Jag har varit lite borta senaste tiden! Detta är för att jag har varit lite stressad och försökt göra klart all i skolan. Men jag ska ut och resa om typ 4 dagar och har behövt packa. Jag har också haft många kompisar här så jag har inte riktigt tänkt på att blogga men min VM-dag idag kommer att var ganska normal och jag kommer bara ta det lugnt. Jag måste dock packa och göra klart en massa för skolan och avslutningen. Men på onsdag ska jag försöka blogga eftersom jag ska haha en klassdag och vi ska åka och bowla och då händer det nog något roligt. Hoppas jag 😁😁 jag ska på 1d konserten med en person och jag ska vara där på morgonen och hålla en plats i kön åt oss 😊😊. Hejdå

Xoxo
Josie ❤️

Likes

Comments

Nu är det bara 4 dagar kvar av skolan och jag är jätte spänd. Jag håller på att dö!

Det har idag varit väldigt fint, vädret har varit soligt och jag har haft en lugn dag. Jag fick lite betyg i syslöjd fick jag B och i matte fick jag ett D. I matte har jag höjt mig vilket jag är nöjd med, eftersom jag inte är bäst på matte är det kul att veta att man inte är sämst. Ett D är ju inte heller ett dåligt betyg, det värsta man kan få är ju att inte få ett betyg alls. Bara ett streck dvs att läraren inte har något att bedöma och kan inte sätta ett betyg.

Jag är nöjd med denna terminens nuvarande betyg som jag har fått (har inte fått alla). Jag har inte F i något och inga streck. Förhoppnings vis behåller jag mitt A i engelska, läraren är en sån människa som skulle kunna sänka en om man käftar emot. Jag har gjort det men får jag ett B får jag helt enkelt fråga henne varför, + hon är ju inte så bra på engelska och det känns som att hon behöver bedömas lite.

Allt annat går just nu bra för mig och jag har haft det lite tufft den här månaden, jag och resten av Sverige har lidit av en slags sjukdom, eller det är faktiskt vädret som har fått sjukdomen. All i Sverige vill tacka för era böner det betyder mycket och vi klarar oss vint så länge. Imorgon är det sista dagen på veckan och sedan är jag i skolan 3 dar. Måndag och Tisdag kan jag tänka mig vi bara ska avsluta allt i ämnena och på onsdag ska vi ha en klassdag, vi åker till borås och bowlar o har kul med klassen. Sedan på torsdag slutar vi *dramatik sigh* så skönt, sedan på fredag har jag en dag i danmark och på lördag åker jag till Irland. På söndag fyller jag årrrrr yayayyayyay!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det var bara en liten uppdatering på mitt liv. Taco hej

Xoxo

Josie <3 

Likes

Comments

​Igår var jag på fest i bol******* det är en ''fest'' där man går runt på torget och har kul med musik. Oftast kommer det någon känd person som sjunger. I år var det Charlotte Perrelli, jag kollade inte på henne eftersom jag 

nr 1: inte gillar hennes musik

nr 2: det var svinkallt

Det regnade och var kallt så jag och Elin (min kompis) gick hem till mig och hade lite kul, vi filmade lite till min youtube kanal. 

Men den här festen brukar vara rolig att gå på, men i år var det så kallt och allmänt dålig stämning. Det var nog bara dem små barnen som njöt. 

Nästa år hoppas jag att det inte regnar!!!  

Nu är det bara 11 dagar kvar till sommarlovet och 9 skolagar kvar. 

Ooooooooccccchhhhh jag fyller år om exakt 2 veckor imorgon 😻😻😻😻😻😻😻😻😻 Jag längtar sjuuukt mycket!!!!! 

Det var nog allt som jag hade att säga!!!!!!

Xoxo 

Josie <3 

Likes

Comments

​Idag har jag haft en elevdag vilket helt enkel är när elevers delas in i lag och gör olika saker. 

Vi fick b.la göra penndop, man har 1 penna på ett snöre och ska doppa det i en flaska.

Vi gjorde också en lek, man ska kasta in 2 bollar i en hink efter att man har snurrat med pannan på ett baseboll trä.

Sen hade vi även fotbolls/innebandy/basket/handbolls turnering, mitt lag kom inte sist men inte först. 😢

Lekarna var väldigt roliga och passar bra till en fest eller ett barnkalas. 

Nu är det bara 15 dagar (om man räknar med helger) kvar till sommarlovet, jag längtar sjukt mycket. Förra året hade jag redan badat i sjön och gått runt i shorts i typ en månad nu. Just nu är det dock alldeles för kallt för det vilket är synd, det är ju så kul att bada i sjöar och hav. Nu till sommaren ska jag fan bli brun, det säger jag varje år men nu menar jag det.

Jag är skit blek, det kan man ju inte vara på sommaren!

Xoxo

Josie <3Likes

Comments

Nu är det inte långt kvar på skolan och jag skulle inte kunna vara mer glad 😄.

Jag har köpt lite kläder och skor till avslutningen och det är inte för fint men klänningen skulle nog inte kunna användas till vardags. Det är en vit klänning från märket Only, den har blommig spets och öppen rygg.

Skorna är svarta ''vans'' inte riktiga men vans stilen. Dem har blommor på sig, jag tyckte att det skulle vara fint med lite färg!

Här får ni lite bilder på båda sakerna.

Xoxo

Josie <3


Likes

Comments

Nu är det så lite tid kvar till sommarlovet. Vi har inte fått våra betyg än så att jag kan inte säga fuck it än. Men snart smäller det och jag kommer inte ha en fuck kvar att ge 😁😁. Nu i sommar ska jag ju resa och jag hinner knappt tänka på något annat. Jag är skit spänd men även nervös, jag är rädd för flygplan vilket suger

Xoxo
Josie ❤️

Likes

Comments

​Detta citatet är extremt viktigt, man ska alltid vara sig själv. Klä dig i det du tycker är bekvämt och inte låtsas som man inte bryr sig om märken och sånt om man har en massa märkeskläder. Att gå runt och säga ''jag tycker att märkeskläder är töntigt att bry sig om'' och sen ha en massa kläder från typ Hollister eller odd molly, det är töntigt. Klart att man ska få bry sig om sånt men det ska inte vara det första man tänker på när man vaknar. 

Förändringar är bra och människor förändras, speciellt när man träffar nya människor. Men är man en väldigt snäll person ska man inte helt plötsligt bli typ en bitch bara för att ens nya kompisar säger att du ska det. Du ska alltså 'always be true to yourself' 

Likes

Comments