Hej från en trött mig!

Dagen har varit relativt hektisk, pratade en sväng med min mentor och sedan åkte jag och lämnade tillbaks en duschkorg (den passade inte riktigt att hänga upp på blandaren), köpte hundmat & till sist så hämtade jag ut ett paket (ÄLSKAR att hämta ut paket). I paketet låg som väntat ett par Nikeskor, livets skor!

Sedan var det snabbt hem för att fixa en smoothie & ta med mig min älskade lilla valpis till bussen för att åka på valpkurs. Lika roligt varje gång och han älskar det!

Jag slängde ihop en tropisk smoothie på mjölk, banan, mango & ananas, så gott!!

Vi kom hem för en timme sen och jag har bara legat i soffan & Diesel däckade så fort vi kom in och har sovit sedan dess. Nu måste jag laga lite mat och fortsätta kolla på Idol. Tänkte göra ett inlägg om skorna senare ikväll med, eller kanske imorgon, för dom är asballa!

Efter Idol tänkte jag faktiskt sätta mig & plugga några timmar! Det är fördelen med distansstudier, man kan plugga när man vill, och idag passar kvällsplugg bäst!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej!

Jag tänkte försöka ge detta ett försök igen (ett år senare) nu när livet är lite mer stabilt & förhoppningsvis lite mer intressant!

Detta är inget långt "vem är jag" inlägg utan allt ni behöver veta om mig finns i min presentation. Resten kommer ni märka allt eftersom.

Puss & välkomna! <3

Likes

Comments