Godmorgon på er!
Idag är det vilket betyder städdag för min del. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra får väll se vad denna dag erbjuder. Just nu sitter jag i soffan och kollar på filmen Grese om den stavas så. Jag vet inte riktigt mer vad jag ska skriva så jag säger väll hej då!
Puss och kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er!
Länge sen sen senast de är väll inte så mycket som har hänt på det här halvåret. Gud de var ett halv år sen sist oups. Som jag säger om och om igen ska jag försöka vara mer aktiv här nu då jag har börjat älska att skriva igen. De som har hänt är väll att jag har börjat träna mer än vad jag brukar, jag har skaffat glasögon för att jag gick runt och hade en konstant huvudvärk hela skoldagarna vilket var jätte jobbigt och jag har även börjat ändra min attityd eller vad man ska säga. Jag har börjat känna mig lite äldre varför vet jag faktiskt inte jag har även börjat ta tag i mer saker. Jag har inte lika mycket fritid längre då jag tränar badminton tre gånger i veckan, drillar en dag och sedan försöker jag även att gymma tre dagar i veckan men jag tycker att det är så skönt. Jag har börjat må bättre nu när jag har börjat träna och sedan har mina knän blivit bättre. Ni kanske inte vet det men jag har haft problem med mina knän i cirka tre år och det har bara blivit värre och nu på två månader när jag har gymmat har mina knän blivit mycket bättre vilket är så skönt.
Jag tänkte inte göra något schema direkt men mitt mål är att lägga upp ett inlägg varje dag då jag tycker det här är jätte roligt!
Puss och kram!

Likes

Comments