De välkomnar en alltid när man kommer hem~

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har jag faktiskt inte gjort något produktivt alls förutom att handla, skulle egentligen träffa en kompis i stan på kvällen men hon ställde in kort innan så fick bli en hemmakväll med Nala. Inte för att jag klagar för hon har varit mer kelig och social än någonsin idag :)

Imorgon kommer mina föräldrar från Stockholm för att fixa lite hemma hos mig och bara umgås. Har inte fått umgås med dem ordentligt sedan julafton så det ska bli supermysigt!!

Såhär såg min kväll ut hursomhelst:
Falafel med pommes och kattgos deluxe

Likes

Comments


JA jag vet att nyår var för ett tag sedan, men det gör inte ämnet mindre aktuellt för det ;)

I min familj brukar vi inte ha nyårslöften, men jag har under ett flertal år lagt nyårslöften såsom att börja äta nyttigare, träna osv. Det gamla vanliga i princip ;) Men jag har aldrig lyckats hålla det en längre tid, så jag gav upp på hela grejen för ett tag sedan, men för ett tag sedan så slog det mig:

Jag kom på schyssta, rimliga nyårslöften som jag VET att jag kan klara av i år:

1. Ta körkort

2. Plugga djursjukvård

3. Må bra och fokusera på mig själv


Vad har ni för nyårslöften?


Likes

Comments


Just nu sitter jag nerbäddad i soffan med en stor kopp kaffe och havregrynsgröt! Förmodligen den bästa frukosten man kan få i sig innan ett arbetspass.

Idag är det jobb som gäller*suck* av någon anledning har jag blivit tilldelad kvällspassen nästan hela månaden, så jag kommer hem sjukt sent på kvällarna... å andra sidan får jag sova ut på morgonen så det är väl positivt på sitt sätt. Efter jobbet tänkte jag inte göra så mycket än att mysa med Nala och bara ta det lugnt, kanske köra en omgång Overwatch ;) Och samla krafter inför veckans sista pass innan helgen.

Det är lite frustrerande dock att inte kunna planera in saker de dagar jag jobbar kväll, jag vill ju kunna träffa de få människor jag känner här någon gång liksom?! Men förhoppningsvis får jag mindre kvällspass den kommande månaden, så det kanske jämnar ut sig i längden.

Men nu ska jag inte klaga mer på det! Nu kliver Nala på tangentbordet = hon vill ha uppmärksamhet, så det är nog bäst att jag lägger ifrån mig datorn en stund och myser med lillan ;)


Likes

Comments

Hallå där! Vad kul att du tittade in till min nya blogg :)

Just nu är det väldigt stökigt här då jag försöker få ordning på design, header osv. men det blir fint snart ska ni se ;)

Vem är jag då?

Tja om ni inte har orkat läsa min presentation till vänster så har ni väl ingen aning.... jag får väl skriva något här också då!

Jag heter iallafall Johanna och är 20 år gammal. Jag bor just nu i Eskilstuna tillsammans med min Maine coon/ragdoll kattunge Nala på snart 14 veckor. Mitt liv består mycket av djur, datorspel, mat och resor över hela världen, jag är lite av en livsnjutare om du frågar mig ;) Just nu jobbar jag inom kundtjänst, men då jag har ett stort intresse för djur så ska påbörja mina studier inom djursjukvård om ca 1 månad!

Jag skapade den här bloggen mest för min egen skull, att kunna låta tankarna flöda och skriva av mig när jag känner att det behövs, men också att dela med mig av mitt liv till andra som är intresserade! Min plan är att försöka uppdatera den här bloggen så ofta som det är möjligt med tanke på att jag jobbar heltid och snart ska börja studera, men vi får se vart det här leder!

Tills dess hoppas jag att ni kan ha is i magen tills jag har lyckats lösa röran här, och så ses vi snart igen! :)

Likes

Comments