View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Följ med mig på mitt halloweenparty på min instastory.

Likes

Comments

View tracker

Denna sminkningen var också enkel och jag är inte helt nöjd över den. Jag tog bara svart ansiktsfärg och en snedskuren borste. Jag älskar ansiktsfärgen efter som att den går bort så lätt. På denna sminkningen gjorde jag bara en mun, jag tog inte bort läpparna heller för jag har inte tillräckligt med vit ansiktsfärg och den behöver jag imorgon haha.

Hoppas ni gilla denna sminkningen

Kramis, Ella<3

Likes

Comments

​Hej på er! Idag tänkte jag bjuda på 3 spökhistorier som bara tar några minuter att läsa men timmar att glömma. Kommer även ett inlägg senare när jag läser upp dom.


Jägaren

Det var en gång en jägare som var ute jagade med sina polare så snart upptäckte han att det började bli mörkt. Han försökte leta reda på sina polare när han snart upptäckte att han var helt vilse i skogen. I timmar letade han efter sina polare eller till ett hus. Så snart såg han en liten stuga. Han knackade på, men ingen öppna, han tittade in. Det var öppet han gick in och la sig i sängen. Han hade svårt att sova den natten. Det var stora tavlor med bleka bekymrade ansikten. Men till slut somna han. På morgonen var tavlorna borta. Det var bara stora fönster där.


Hoppas att ni gilla denna spökhistoria.

Kram, Ella

Likes

Comments

Sängkläder med marmor

Detta känns det som att många youtubers har köpt. Absolut ett myste för mig!

Halloween saker

Jag älskar halloween!! Därför ska en hel del halloween saker inskaffas. Jag och några kompisar ska fira halloween tillsammans, så det kommer bli riktigt kul!!

Doftljus

Ååååh, det mysigaste med hösten är att tända en massa doftljus!! Hoppas jag kan hitta några till ett bra pris, det gör jag ju hur som helst haha men någon god doft.

Inredning

SkolsakerJag vill verkligen ha lite mer allt i mitt rum haha. Därför ska jag titta på tavlor, ljus, lyktor, marmor saker och typ allt.

Skolsaker

Behöver typ allt, pennor, block, post-it lappar, mappar, sudd och kanske en kalender.

Övriga saker

Nytt ställ till sminkborstarna, underkläder, stickad tröja, jeans, tuggummi, godis, smink, ögonbrynsgel fär och penna, choker, smycken mm.


Kram<3

Likes

Comments

​Hej asså förlåt för en så lång bloggpaus, det var inte meningen att den skulle bli så lång haha. Kommer ett långt inlägg i veckan. Har inte motivering just nu (har säkert det senast imorgon). Jag har haft jättemycket plugg. Tänkte kanske klämma in lite halloween toutorials. Älskar och gör såna sminkningar. Kanske någon 100 lager också. Tänker rikta in mig mer på skönhet och vara ännu mer personlig nu. Personligen älskar jag halloween, jag älskar allt med den. Nu blev jag lite motiverad igen haha (wtf). Tänkte kanske göra 3-4 sminkningar, inte så avancerade hahah. 

I lördags trådade jag ögonbrynen (OMG) det var kul, har en väldigt naturlig form men ändå snygg. 

#backatova

//Ella<3

Likes

Comments

Hej på er vet att ni säkert inte kommer gilla detta men jag behöver verkligen en paus och få lite mer motivation haha, men lovar att komma tillbaks inom en eller två veckor, jag bloggar igen nr jag får lite mer motivation haha. Men har absolut inte tröttnat på att blogga, jag behöver bara en paus och få in det lite mer i mina rutiner haha. Aja, kommer tillbaks snart igen! Jag kommer kanske göra lite tidsinställda citat mm.

Bomba med inläggs förslag snälla haha.

Likes

Comments

Hej på er! Sorry att jag inte bloggat på länge, ska försöka få in det som en rutin och göra det varje dag! Jag funderar på att lägga ut citat istället eller också, vet inte. Vad tycker ni?

Här är iallafall dagens citat:

Likes

Comments