Header

Hej!

Jag tänkte kicka igång det hela med lite presentationer av oss som kommer att dyka upp här för det mesta.

Mitt namn är Ebba Carlström och jag är 17 år. Lever och bor bland annat i Vetlanda, en liten stad i södra Småland. En häst lös ryttare med intresse för allt på hjul med motor men även hundar. Inte så insatt i träning eller tävling med hund utan allt är mer en hobby som jag gör när jag hinner med. Jag har hållit på med hästar i ca 9 år fram och tillbaka. Jag pluggar just nu i Eksjö på Nifsarpskolan där jag om 3 år kommer gå ut som lastbilschaufför om allt blir som tänkt.

Klara är min hund, en blandras mellan borde collie och schäfer. Hon blev 8 år igår men det märks inte, energi som en valp och busa kan hon i evigheter. Jag tog över henne för ca en år sedan. De lokala katthemmet där jag bor hade fått in henne mer eller mindre omhändertagit henne och satte ut henne i jour hem. De jourhemmet råkade vara min dåvarande medryttarhäst ägare. Kort och gott blev jag kär i Klara och visste att Sofia inte kunde ha kvar henne. La huvudet på sned och bad mamma snällt. Några veckor senare skriver mamma på papperna och hon blev min. Hennes tidigare liv var inget att ha och jag är glad att vi kunde ge henne en andra chans.

Hoppas ni kommer trivas lika mycket som jag, tråkigt nog är detta bara in tillfällig blogg men förhoppningsvis blir jag kvar ett tag!

- Ebba


Likes

Comments