Skrevet i : 2016

Hei dere!

Denne fredagsmorgenen tenkte jeg bare å dele noen tanker med dere. Etter at jeg byttet blogg får jeg aldri svar på kommentarer og jeg får nesten aldri kommentarer.. Skal ikke skryte på meg at jeg fikk så sykt mange kommentarer på blogg.no, men der så man hvis andre bloggere svarte. Jeg leser stort sett bare blogger på blogg.no, og om jeg stiller et spørsmål vet jeg ikke om jeg får svar fra de. Akkurat nå er egentlig det eneste positive at bildeopplasteren og omgjøring av design er enklere!

Så jeg tror jeg flytter tilbake til blogg.no, jeg! Så snakkes vi kanskje her en gang i fremtiden om jeg ikke liker blogg.no likevel 😊

Håper dere vil følge meg igjen - eller begynne å gjøre det! HER er den "nye" bloggen.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Skrevet i : 2016

Hei, og god mandag!

Denne mandagen har hittil bare bestått av skriving på bacheloroppgaven, men det er om ikke så lenge tid for trening. Nå som jeg endelig begynner å føle meg bedre er det på tide å få i gang rutinene igjen! I det siste har jeg vært aldri så lat.. Og nå som jeg ikke kan trene håndball på ganske lenge er jeg hvertfall nødt om å få trent på andre måter.

​Håper dere har hatt en fin mandag og at den nye uka har startet på best mulig måte! 🌟

Likes

Comments

Skrevet i : 2016, antrekk

Jakke Vero Moda Bukse H&M Topp Vero Moda

Her har dere dagens antrekk! Dagen har hittil kun bestått av en evig lang forelesning i arbeidsrett. Etter jeg kom hjem for en liten stund siden har jeg bare ryddet, før jeg nå sitter og spiser is! 🍦 etter isen er spist opp og jeg har slappet av litt blir det trening 💪🏼 Lengter etter å komme tilbake til litt ordentlige rutiner igjen!

Håper dere får en fin fredag og en god start på helgen! Denne helgen har jeg arbeidshelg så imorgen tidlig skal jeg på vakt 😷 blir koselig å se favorittpasientene igjen 💜

Likes

Comments

Skrevet i : 2016

Hei, og god morgen! Jeg var oppe allerede ved 7-tiden, da jeg hadde en fysioterapi-time klokken 8 i dag tidlig. Det var tid for min første trykkbølgebehandling på kneet mitt..

Jeg var ganske trøtt i trynet, og ikke helt klar, men jeg kom meg til timen og gjennomførte. Hørte mange skrekkhistorier om at det er skikkelig vondt, men jeg syns ikke det var så ille 😅 ubehagelig, men klart overlevbart! Nå skal jeg bare hvile, se litt på bacheloroppgaven og lage litt mat før jeg skal på jobb senere ☺️

Måtte dere få en fin torsdag!

Likes

Comments

Skrevet i : 2016

Når det gjelder Bergen har jeg et skikkelig bra mattips til dere! Jeanette tok oss med på matbørsen, og maten der var SÅ god. Får mann i munnen bare av å tenke på den. For den var virkelig nydelig! 🍔🍟

Det som var så bra med burgeren var at den var av ordentlig kjøtt og utrolig stor! I tillegg var den perfekt stekt og hadde veldig godt brød. Disse folka kan sakene sine, altså. En annen ting er at prisen på maten er overkommelige. I motsetning til drikke.. Dét syns jeg var dyrt. 43 kr for 100 ml coca cola?? 

Det som er så kult er at de har litt forskjellig mat. Kjøtt, burger, pizza, pasta og sushi osv! Med forskjellige kjøkken til den forskjellige maten!

Noen som har spist på Matbørsen før?

Likes

Comments

Skrevet i : 2016, antrekk

Kjole KappAhl Strømpis Pierre Robert

Her kommer fredagens antrekk - som lovet! Denne kjolen kjøpte jeg på salg for en liten stund siden, da jeg ikke hadde pakket med meg noen kjole før vi skulle på byen. Så da ble det et spontankjøp, men et jeg er veldig glad for. Den er så utrolig fin! Og kan helt fint brukes til hverdag 😊

​Hva syns dere?

Likes

Comments

Skrevet i : 2016

🌟 A new week has begun 🌟

Denne uken er nesten fullstappet av planer, og det blir ikke så mye tid til annet enn jobb og skole! Men noen ganger er det greit å ha mye å gjøre. Snart kommer eksamen også, så det er med andre ord bare å henge med i svingene.

Nå reiser jeg om ikke lenge avgårde for å være med på brannøvelse på jobben, før turen går videre til mathandling! Outfit fra fredag kommer litt senere idag, så kom gjerne innom igjen senere.

Hvordan ser din uke ut?

Likes

Comments

Skrevet i : 2016

Hotellrommet i Bergen var så utrolig fint! Og det var badekar der 🛀

​Kan love dere jeg utnyttet det! La meg ned der og bare slappet av. Det var så utrolig herlig ❤

Likes

Comments

Skrevet i : 2016

And that means weekend 🍸

Alle bloggere drar den der, men jeg må bare! For helg er ingenting annet enn superdeilig. Denne helgen har jeg egentlig arbeidshelg, men den er flyttet en uke, for i helgen skal jeg og kjæresten sitte barnevakt for verdens fineste lille tass 💙

​Et blinkskudd fra outfitfotograferingen tidligere idag! Bilder kommer senere 📷 Nå skal jeg bare legge meg ned på sofaen i en liten halvtime, da jeg enda ikke er helt i slaget 💤 Før jeg og kjæresten senere setter snuta mot Gran! Blir forhåpentligvis bytting av dekk og litt mat 🍝

​Håper dere får en nydelig start på helgen og nyter noen etterlengtede fridager!

Likes

Comments

Skrevet i : 2016, interiør

Jeg har ønsket meg slike happy lights lenge, men aldri fått meg til å kjøpe det. Men her en dag var jeg innom Nille, og jeg bare MÅTTE kjøpe de. Så utrolig fine! Planen var å ha de inne i lyslykten min, og det ble skikkelig koselig!

De jeg kjøpte gikk akkurat inn i lykten, men jeg vet at de har noen som er hakket mindre også! Disse kostet vel 99 kroner hvis jeg ikke husker feil, og var med andre ord et skikkelig kupp 💡 Står så fint og lyser oppe på hyllen om kvelden. 

Tenker at jeg går til innkjøp av de som er hakket mindre til den ene telyslykten min som er litt stor. Det tror jeg blir fint!

Likes

Comments