Aa hej folk. Nu är klockan typ kvart i tolv och jag har inte ens ätit frukost än. Men jag har blivit så dålig på att uppdatera känner jag haha, förlåt för det. Jag fick kontakt med en tjej i min klass och hon sa att det skulle gå fyra tjejer och sju killar hahah hoppsan. Igår kom min pappa från Sverige, han åkte dit i torsdags och jobbade typ men nu är han här och han tog med sig godis och choklad asså omg älskar!! Aja vet inte riktigt vad jag ska skriva men hoppas att ni har ett bra liv hejdå (hahah nej)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår (24e) var vi i Alcudia. Vi träffade några vänner där och badade osv. När vi åkte dit var det en Haribo bil framför oss, goals!! Asså ni fattar inte hur mycket jag längtar till skolan nu, hahah vill bara få vänner. Men jag hörde att det bara skulle gå tre tjejer i min klass, och tolv killar hahah kul liv Celine nej men det ska bli intressant. Aja ska försöka uppdatera varje kväll.

Likes

Comments

Hej! Alla har säkert redan börjat skolan men jag börjar den 1 september typ. Så igår när vi shoppade köpte jag min skolväska. Den är från spanska märket Lola Casademunt, som tydligen ät ett ganska nytt märke. Min väska är då mintgrön isch blå kanske aja jag vet inte, men den har rosa insida osv. Vad har ni för skolväska? (Inte många som läser detta haha) Jag taggar iaf skola för att få nya vänner. Men hejdå (fortfarande stelt att skriva)

Likes

Comments

Idag har jag varit på stranden, shoppat på El corte ingles (ungefär som spanska NK). Det var kul. Såg världens sötaste Adidas barn skor, asså omg goals!! Nu är klockan runt halv tolv och vi har nyss ätit en skitgo middag på en restaurang. Men dagen har väll varit rullig (hehe). Ska försöka skriva varje kväll iallafall. Men hejdå hahah (nej nu e de bra)

Likes

Comments

Hej på er (inte för att de kommer vara många som läser detta men men) detta blir då första inlägget, nu ska ja o mamma till Lidl haha. Hejdå hahah va? vet inte hur nouw funkar så de kanske inte e så bra i början men skit i

Likes

Comments