Billigt mjukt toa papper iställer för dyrt mjukt toa papper. Många många euros skillnad!!

Frigående hönsägg. Jag vill inte att djur ska behöva plågas för att producera mat åt oss människor, du skulle inte heller vela bo i bur 24 timmar i dygnet året runt varje dag eller?

Rent vaniljpulver, istället för vanilinpulver som jag skrev i förra inlägget består mest av bara socker och jätte lite vanilj. Jag vill inte få gifter och sånt i mig. Varför köpa något som är fejk, vanilinsocker är inte ren vanilj. Köp hellre ren vanilj och socker skillt.

Rena högkvalitativa kryddor istället för billiga låg kvalitativa. Smaken av kryddan kommer bättre fram ur högkvalitativa kryddor odlade utan gifter.

Billiga bra diskmaskins tabletter istället för dyra lika bra. Varför spendera jätte jätte mycket pengar på nåt som är lika bra som nåt mycket mycket billigare?

Miljövänliga flytande doftfria tvättmedel istället för pulver tvättmedel som oftast doftar starkt.

Ekologisk naturlig energidryck istället för icke ekologiska icke naturliga som innehållet jätte mycket som är jätte dåligt för dig. Drick med måtta tänk på din hälsa och naturen!

Ekologisk kokos mjölk istället för icke ekologisk. Som jag skrev i förra inlägget så är det en stor påverkan på jorden och svårt att jobba med.

Ekologiska miljömärkta städmedel och dylikt. Som jag skrev i förra inlägget så är städmedel och dylikt en av de största orsakerna till att vår natur och jord mår så dåligt. Det är mestadels gifter i icke ekologiska icke miljömärkta städmedel och dylikt.

Oblekta naturliga kaffefilter.

Doftfria sköljmedel, jag är väldigt känslig mot starka dofter och speciellt parfymigt starka dofter som i t.e.x. sköljmedel.

Kom ihåg att det här är allt mina åsikter och sånt jag hört från flere olika håll i många år, det är det jag lever efter. Jag håller fullt med om att alla måste leva efter vad dom har råd med och möjlighet till och kan använda!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vita kaffefilter, kaffe filter är så vitt jag vet bruna naturligt. Vita är blekta med klor, vem vill få i sig klor. Det är både farligt mot naturen och dig! Köp inte blekta kaffefilter!

Comfort sköljmedel med parfymdoft. Jag vet att många gillar när kläderna doftar rosor och så men vi är lika många som är jätte känsliga för starka dofter som jag är. Jag gillar inte alls comforts sköljmedel med parfymig doft!

Dyrt toa papper, varför köpa dyrt toa papper när billigt är lika bra. Jo jag håller med om att vissa billiga toa papper är hårda men det finns lika många billiga mjuka också. Spara mycket med pengar på att köpa billigt toa papper istället!!

icke ekologiska icke naturliga energidrycker. Alla vet hur mycket SKIT icke ekologiska icke naturliga energidrycker innehåller. Skadligt för naturen och dig, extra mycket skadligt för barn och i stora mängder för vem som helt. Köp ekologiska naturliga istället eller drick kaffe med måtta!!

Jag hittade ingen bild på hönsägg av höns i bur så det måsta bli en sånhär vanlig hönsägg bild. Jag skulle aldrig köpa hönsägg av höns som lidit och levt i en bur hela sitt stackars liv. Jag kallar det djurplågeri att tvinga djur bo i en bur 24 timmar i dygnet året om varje dag. Alla behöver röra på sig fritt i stora utrymmen vilket djur man än är. Köp hönsägg som är av fria höns!!

Billiga kryddor. Endligt mig personligen så är råvarorna i billiga kryddor jätte dåliga. Det är inte många euros skillnad på billiga och högkvalitativa kryddor. Högkvalitativa kryddor håller och räcker mycket längre så du sparar pengar i längden och du och naturen mår mycket bättre.

Tvättpulver, tvättpulver gör kläderna hårda och orsakar vita fläckar på kläderna ibland. Det räcker inte alls lika länge som flytande. Eftersom du behöver mycket mera tvättpulver än flytande tvättmedel för att allt ska bli helt rent.

Dyra diskmaskins tabletter, billiga är precis lika bra som dyra. Varför betala mycket mycket mer på nåt som är lika bra som mycket mycket billigare. Spara dina pengar istället och köp billiga!

Vanilinsocker alltså varför finns det ens enu. Alla vet säkert att det består mest av vittsocker och jätte lite av det är ren vanilj. För det första vitt socker är blekt precis som vita kaffefilter, köp inte blekt! Köp druvsocker, kokosocker eller rårörsocker mycket mycket hällsosammare och ren vanilj på burk. Jo det är mycket mycket dyrare men det lönar sig för din hälsa och naturen!

Icke ekologiska städmedel. Städmedel och dylikt som inte är ekologiska miljömärkta är ett av de största orsakerna till att vår natur och jord är så förstörd som den är. Jag vet att ekologiska och miljömärkta är dyrare men inte så jätte mycket dyrare. Rädda naturen du också och din hälsa genom att köpa istället ekologiska miljömärkta städmedel och dylikt!

Icke ekologisk kokos mjölk. Kokos är väldigt påverkande av naturen och svårt att jobba med. Ekologiska är bättre mot naturen och då får människorna som jobbar med det bättre lön och bättre jobbmiljö, giftfri arbetsmiljö och hälsosammare mot dig också. Icke ekologisk och ekologisk är bara nån euros skillnad så verkligen inte så mycket dyrare!

Del 2 produkter jag istället köper kommer i nästa inlägg, läs gärna det också! :) Kom ihåg att mycket av det jag skrivit här är mina egna åsikter och mycket sånt jag i flere år från olika håll hört och lever efter. Jag håll fullt med om att allt sånthär är ens egna val och alla måste leva endligt vad dom har råd med och möjlighet till kan använda men tänk på att ekologisk naturligt är ALLTID bättre alternativ! :)

Likes

Comments

Här är souvenirerna vi köpte i Prag med mamma, jag köpte en del åt min pojkvän också men det ville jag inte ta foto på för då får han veta jag köpt. Mamma köpte t-shirten åt mig och cd:n. Jätte snällt av henne❤ Tack mamma😊 jag köpte åt mig själv ett trä hjärta, hand gjort av lokal bor. Ni som känner mig väl och följt mig länge vet att jag äääälskar stjärnor. Allt med stjärn mönster vill jag ha😍

Likes

Comments

När vi var i Prag så såg vi en bro som vi ​trodde att skulle ta oss snabbare till vårt Hostel men på långt avstånd så såg den inte så farlig ut. När vi kom närmare så ville jag fotografera den, mamma som, som vanligt inte kunde vänta på mig så gick långt före mig. När jag fotograferat klart så var mamma redan nästan halvvägs på bron. När jag märkte då hur hög bron var och hur dåligt den var byggd så ropade jag på henne för att säga att jag inte ville sen heller gå över bron men mamma hör så jätte dåligt så hon hörde inte mig så jag var tvungen att gå över den där hemska bron. Jag försökte hinna fatt henne men det var inte så jätte lätt för ni som känner mig väl och följt mig här länge så vet att jag har höjdskräck och bro skräck. Speciellt broar som är högt från vatten och dåligt byggda. Jag tänkte hela vägen att jag kommer att dö eller svimma så att jag faller över räcket, ingen kommer att kunna rädda mig. Jag var nästan vid mamma, då ropade jag igen då fick jag ett argt svar att va e det. Jag svarade inget, då kändes det som att hon kommer inte bry sig om jag dör här nu. Hon hade nämligen varit arg på mig hela resan dittils så. Jag försökte att inte titta ner och höll jätte hårt i min väska och räcket. Alla som gick förbi mig glodde på mig som kändes enu mera ångest fyllt. Det känndes som en evighet och som världens längsta bro. Till sist var vi båda framme vid ändan av bron, jag sprang den sista biten jag var så fruktansvärt rädd. Då sa mamma att hon också hade broskräck. Det lär vara jätte vanligt har jag hört! Jag kände mig så jätte stolt över att jag vågat och klarat av att gå över bron trotts mina räddslor. Nu har jag lärt mig att aldrig mera resa med personer som är rena motsatsen till mig för det slutar alltid dåligt!! Det är ju ingens fel att de är som de är men alla skulle ju kunna ens försöka att respektera andra då och inte förvänta sig att alla ska förstå sig på en och tåla ens personlighet fullt ut. Vi är alla som vi är och vi måste acceptera det och respektera varandra, om en säger nej eller nu sårar du mig, jag vill inte prata om det jag vill inte, gillar inte det, mår dåligt acceptera det tjafsa inte emot, det gäller alla oavsett vilka diagnoser du har! Det är mina åsikter det har jag full rätt till så kasta inte skit på mig nu för det, håll dina mindre snälla åsikter för dig själv TACK!!❤

Likes

Comments

Här kommer del 2 av min resa till Prag. Jag ber hemskt mycket om ursäkt för att det tagit så lång tid för mig att göra detta inlägg. Det har varit väldigt stressigt nu. Jag saknar tillbaks till Prag emellanåt det var så mysigt där, människorna var så otroligt trevliga och det var en jätte vacker gammal stad, en sån stad jag skulle kunna tänka mig att bo i ett par år. Kanske jag i framtiden flyttar dit med min pojkvän, bara framtiden vet det. Min högsta dröm är att bo utomlands❤ Vi bodde med mamma på Charles Square Hostel. Det fanns två mysiga café i samma byggnad, vi besökte det ena. Dom hade en jätte snygg inspirerande vägg i cafét, en sån vägg vill jag ha i mitt kök😉❤ hihii På resan hemmåt drack vi varsin kaffe på flygplatsen, en känd café kedja Costa Coffee. Det var turbulens i luften påvägen hem som var väldigt obehagligt för mig med flygskräck. Men jag överlevde✈...det var nog en relativt bra resa men som sagt fel sällskap men det förvånar nog ingen som känner mig väl.

Likes

Comments

Jag testade på en finsk bloggportal ett tag men upplevde tillslut att den var för invecklat designad så jag bestämde mig för att återvända till nouw. Hittade ingen annan bloggportal än nouw jag gillar lika mycket. Jag var för ca en vecka sedan i Prag med min mamma. Det är en jätte vacker stad och trevliga människor där. Minus var att det var plus 35 grader i solen varje dag så vi blev lättare irriterade på varandra än vanligt. Vi kommer ju inte annars så bra överens eftersom vi är rena motsattsen mot varandra. Annars var det en trevlig resa. Här är del 1 av alla bilder jag tog där. Jätte god mat hade dom där också, allt var super billigt. Rekommenderar stort!

Likes

Comments

http://www.lily.fi/blogit/lifebyandrea/fredagsmys

Likes

Comments

Det har varit massor med problem sen jag senast skrev därför har jag inte skrivit. Har behövat tid för mig själv. Jag har bestämt mig att byta bloggportal av flera orsaker. Jag har hittat en kille som jag nu verkligen hoppas att är den rätta, det finns flere orsaker till att jag vill vara tillsammans med honom. Han är inte alls som alla andra as holes jag varit tillsammans med och så har jag sagt upp vänskapen med en as hole till kompis det känns jävligt bra!! Nu ska jag umgås med två av mina äkta vänner. Jag har köpt två nya muggar av en kompis jag älskar Iittala Taika serien.

Likes

Comments

Jag har länge varit sugen på färga håret rött igen, tröttnade på det blonda och färgen hade nästan gått ur så det var inte snyggt mera. Jag har ju alltid älskat att ha rött hår, det gör mig mycket gladare💖 När jag var till butiken såg jag att de sålde jordgubbar, inhemska. Jag köper aldrig utländska färska bär dom smakar konstigt. Så jag köpte en ask, jag älskar jordgubbar🍓😍 Det är för mig årets första, jätte goda var dom.

Likes

Comments

ÖI Fredags efter jobbet så var jag bjuden på skumvin, tårta och frukt till en kund och vän som jag köpt dam underkläder av och hållt produktsvisnings partyn hos mig av henne och hon är också en kund till mig. Det var riktigt mysigt vi pratade och skrattade mucket. Jätte god tårta hon hade lagat.😊 På lördag var vi med Hanna och Frans på en liten utflykt till Källviken, jätte fint ställe. Tidigare i veckan var jag och Hannas syster med sambo bjudna hem till Hanna och Frans på mat. Räkmackor och ungsbakade rotsaker, jätte gott. Jag har börjat aktivt dricka citronvatten nu, det är ju så hälsosamt. Idag ska jag färga håret. Det får ni se senare hur det blev.

Likes

Comments