Hej! Nu var det som vanligt väldigt länge sedan jag la upp något förlåt! n idag onsdag den 13 april 2016 57 dagar kvar till sommarlovet (9 juni). Jag är så taggad!

Jag ska köpa en bomber jacka marin blå har någon tips på vart man kan köpa det. jag har också bettält lite kläder så JAG TROR att jag kommer göra en haul på det.

Som ni kanske har sett så har jag bytt namn på bligen nu heter den Alexandra Rudengren och förut hette den life blog.

Men det var allt jag ville säga och jag ska försöka bli bättre på att lägga upp jag har inga bilder nu för jag vet inte vilka jag ska ha. Hoppas ni har det bra hejdå :)


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej det var sjukt länge sedan jag skrev något men nu har jag haft min blogg i ett år. För ett år sedan lade jag upp ett inlägg där jag skrev om mitt 2014 nu tänkte jag göra ett likadant men också skriva om hur jag hoppas att min 2016 kommer bli.

2015 var ett helt kasst år för mig det började bra jag trodde att det skulle bli det bästa året i mitt liv men blev det näst sämsta (det sämsta var när min katt dog). Det började med att jag var i Meribell (stav) (ett ställe i alperna) det var jätte kul där och jag åkte skidor. Sedan kom påsklovet min bästa kompis kom det och det skulle bli jätte kul fram till det att jag fick feber och fick vara hemma nästan hela lovet. Matilda hade tur för hennes brorsor var också i Åre så hon kunde vara med dem. Hon åkte hem tidigare än räknat eftersom jag var sjuk. Dem sista tre dagarna blev jag frisk och kunde åka skidor med min kompis som jag har där. Sen var det ganska kul för jag och pappa åkte till florida en vecka i slutet av april och jag åkte till London med mamma en beska före eller efter jag kommer inte ihåg. Sedan kom vecka innan sommarlovet och såklart så skadade jag mig stukade foten. Till en början brydde jag mig inte så mycket eftersom det skulle läka snabbt men senare samma vecka ringde dem från sjukhuset och sa att det var en benbit som hade gått av det skulle alltså ta tre veckor för den att läka sedan skulle jag vara försiktig med den i tre veckor. Men så klart så blev den inte det och jag har fortfarande problem med foten. Men sedan kom sommarlovet och det i sig var bra mina två bästa kompisar kom till Italien och hälsade på det var jätte roligt. Sedan kom höstlovet och jag bröt min tå några dagar innan men det var faktiskt ett ganska roligt lov vi var först i new york och sedan åkte vi till florida. Det dåliga var att planet blev försenat med ett dygn så jag missade muntliga nationella proven i svenska. Sedan blev det jullov och det var sådär typ inga av mina kompisar i åre var där. En av mina kompisar var där så det var bra. Men jag bröt mitt finger så det blev lite jobbigt. Så det var mitt 2015 och jag har räknat ut (om jag har räknat rätt) så har jag varit sjuk/skadad tre fjärdedelar av alla loven 2015. hoppas att erat 2015 var bättre än mitt.

Nu kommer mina förväntningar för 2016 jag har inte bestämt någonting roligt med mina kompisar men jag tror det kommer bli ett bra år det kan ju i alla fall inte vara sämre än 2015. Hoppas att ni tyckte det var roligt att läsa och förlåt för att det var så långt hejdå :) det blir inga bilder för jag har en ny dator och jag har inga bilder på den och det tar så lång tid att överföra biler så jag har inte några men hoppas det är okej.

Likes

Comments

Hej idag så började jag i skolan det var ganska jobbigt men samtidigt ganska kul. Imorgon ska vi simma och ha något prov i idrott man ska kunna simma 150 m bröstsim och 50 meter ryggsim. Men jag hoppas att ni har det bra hejdå :)

Likes

Comments

Hej jag vet att jag inte har skrivit så mycket på sista tiden men nu kommer ett. Idag så åkte jag vatten skidor och det var jätte kul och jag har inte åkt det på ett för jag gjorde illa min fot precis innan sommarlovet började så jag har fått ta det lugnt men nu kände jag att min fot är lite bättre så jag gjorde det. Sen när vi var påväg hem så åkte vi förbi Steve Jobs gamla lyx yacht. Men jag hoppas att ni har det bra hejdå :)

Likes

Comments

Nu är jag på landet och det är jätte kul jag brukar köra båt och vila och det är jätte skönt.

Likes

Comments

Hej nu är jag och Matilda och Lovisa i Italien med mina föreldrar. Här kommer lite bilder hejdå :)

Likes

Comments

Kommer ni ihåg den här bilden på klänningen vissa såg att den var vit och gullig och vissa såg att den var svart och blå (jag så den som blå och svart) nu finns det en ny (jag vet inte hur gammal den här är men jag fick reda på den nu) går den här katten på bilden upp eller ner jag tycker att den går upp berätta vad ni ser.

Likes

Comments

Hej förlåt för att det har varit typ tre veckor sedan mitt förra inlägg men jag har haft 0 idéer på vad jag ska skriva om men nu kände jag att det var dags igen. Så jag har alltså fått sommarlov och det är jätte roligt jag typ dör. Min fot är snart läkt jag brevet bara ha bandage i en dag till och sedan ska jag ta det lungt med min fot i tre veckor till eftersom nu är det större chans att det händer igen men jag får springa då och göra vissa saker bara min fot inte böjs och jag är så sjukt glad över det för det har varit så sjukt jobbigt att inte kunna göra någonting. Förresten hoppas att ni har haft en jätte bra midsommar och att de inte var för kall där jag var så var det ganska kallt. Jag har varit i Italien också och ska dit snart igen med @lovisaramfors @TheLife och st ska bli så sjukt kul men jag vill inte säga exakt när utan ni får veta mer när jag har kommit hem. Jag kan också säga att jag har börjat älska smoothie men utan mjölk och sådant för jag kollade på antys video och då fick jag lite idéer om hur man kan göra och en som jag älskar är med jordgubbe citron mynta mango och om man vill lite lite lime jag tycker den är så sjukt och och så. Men jag hoppas att det inte dröjer lika lång tid till nästa hejdå :)

Det här är en bild på en annan som anty gjorde i sin video när man tar jordgubbar lime och mynta den är super god👌🏻 ni måste testa de här

Likes

Comments

Hej som jag sade i mitt förra inlägg så har jag stukat foten men det är värre än vi trodde för igår (fredag) så ringde läkaren från sjukhuset och ade att han hade sätt fel på röntgen och nu upptäckte han att en liten del av mitt häl ben har gått av det räknas fortfarande som en stukning men det tar lägre tid att läka istället för 1-2 veckor kommer det att ta 3 veckor. Men jag hade tur att de inte upptäckte det på sjukhuset när vi var där för du hade jag fått ha stövel gips (bild nedanför) men nu tyckte de att det inte behövdes så jag har bara bandage som jag tar av på natten. Men men det blir väl bra det här.

Jag är typ överlycklig för det är bara tre dagar kvar till sommarlovet och som ni såg så har jag bytt header det kändes dags att yta till en lite somrigare men ja det var allt jag ville hoppas att ni har det bra hejdå :)

det här är inte mitt men jag hade fått något av det här men som sagt var har jag bara bandage.

Likes

Comments

Hej igår så stukade jag min fot och idag ska ha picknick (stavning) med skolan och vi ska också göra en massa andra roliga grejer som jag inte kommer kunna vara med på så jag får väl bara sitta där på min filt och kolla på. Men i alla fall så stukade jag den och det gjorde så sjukt j**la ont och jag måste gå med kryckor. Men jag är glad att jag inte fick en spricka för det tar mycket längre tid läka och nu har jag bandage så då kan jag bara ta av det när jag ska bada och sedan sätta på ert igen eftersom det snart är sommarlov. Men jag hoppas att ni har det bra och förlåt för att det var länge sedan jag lade upp något på bloggen. Men hejdå :)

Så här svullen var min fot.

Likes

Comments