Hittade min gamla sparbössa som nu får nytt liv! Dotters favorit är just Bamse så det passar ju väldigt fint.

Kommer ni ihåg denna Bamse-sparbössa från Pkbanken?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min dotter tackar stort till sin faster och farmor för att ha sparat på kläderna från 80-talet ☺🙌. Hon gillar dom massa och sätter en ny standard på förskolan 😂☺😉.

Likes

Comments

Vilken tur att man inte bytt till sommardäck än! Så här ser det ut idag hos mig. Nästan svårt att tro att det är slutet av april ☺.

Dottern var iaf väldigt glad över hur det såg ut och började leka i dom små snögluttarna som skapats på vägen till förskolan.

Vi går väl se hur länge det varar denna gång 😉

Likes

Comments

Sista dagen på en fantastisk helg i Göteborg avslutades på ett av mina absoluta favoritställe, Botaniska Trädgården. Vi spenderade hela dagen där i princip och min dotter älskade det. Det är så fint med alla "vår-blommor" och roliga lekställer för barnen!

Om ni inte varit där kan jag varmt rekommendera det och Slottskogen!

Likes

Comments

Förutom lite lek i en väldigt kul park i Göteborg, lek med kusiner och vänner hann vi med en tur på Ikea. Där så fick jag väldigt god mat utav en ganska ung kock 😂😉 väldigt lovande verkade hon 👍

Likes

Comments

När dottern lagt sig är det skönt att lägga upp fötterna i soffan och bara slappa och fundera på dagarna som kommer. Själv skall jag till Göteborg och fira min mamma som fyller år 🎈🎉! Stort grattis världens bästa 😊 Skall bli "gör gott" 😂

Ha en fin helg allihop!

Likes

Comments

Idag har det varit en hektiskt dag med massa möten och beslut på jobbet. Efter en sådan dag finns inget bättre än att hämta upp dottern på förskola/barnhage och få en jättekram i dörren! ☺

Kvällen avslutades (innan hon la sig) med att hon la hennes bästis till säng 😂😉☺


Hoppas ni alla haft en lika mysig kväll!

Sov gott kompis ☺

Likes

Comments

Hej!

Välkomna till min blogg. Detta är mitt allra första inlägg, men hoppas på många fler :)

Idag har jag bland annat ordnat och strukturerat med kläderna till min dotter. Jag fastnade vid två jättemysiga klänningar som jag fått av min mamma i Sverige. När man ser dessa är det väldigt lätt att börja tänka på sommar och sol! Vi är redo :)

Jag finns även på instagram: lifebeingfather

Likes

Comments