Familjeparkering. Är det verkligen så svårt för folk att förstå vad som är meningen med den? Har du barn I bilen eller hämtar upp barn, absolut ställ er på den parkeringen. Men bara för att ni har en bilbarnstol i bilen betyder det INTE att ni kan ställa er där. Dom är till för dom som faktiskt har barn med sig! Hur svårt ska det vara att låta familjer som faktiskt har barn med sig att låta dom få parkeringarna som är gjorda för dom?! Och till er som inte har barn alls! Är ni verkligen så lata att ni inte orkar gå dom få extra meterna?!? Testa ha tre barn isåfall och se vad dom extra metrarna gör hos en förälder som tex har en nyfödd med sig och två barn till var av ett springer överallt och inte lyssnar!

Har skällt ut en del människor för detta! Kan ni ge fan i handikapps parkeringarna ge fan i familjeparkeringarna med! Visa för fan att ni iaf är lite uppfostrade och har lite sunt förnuft!

Likes

Comments

När man så fint trodde att man lagt bloggandet bakom sig så ansåg min vapendragare, bästa vän, fru (enlig hennes sambo, tydligen pratar vi ofta. Jag har ingen aning om vad han pratar om, 2-4 timmar om dagen är väl normalt?) att jag faktiskt borde börja blogga igen så hon har något galet att läsa igen. Vad gör man då inte för henne? Jo man skapar ännu en jävla blogg där jag troligtvis kommer glömma skriva mååååånga dagar och när man väl skriver så blir det antagligen ett grymt tråkigt inlägg eller ett jääääävligt roligt sådant.

Nu tänker ni säkert att varför skapa en blogg för att någon annan vill det? Ja men varför inte? Kanske funkar bättre att skriva det man tycker och tänker när man inte själv har några direkta krav på att skriva. Utan nu skriver man för man vet att någon galen människa faktiskt läser skitet man skriver. Plus som ensamstående morsa till tre monster (deras förslag att jag kallar dom för det, lite för mycket The nightmare before x-mas) så kan det ju faktiskt vara bra att skriva av sig någon dag och vem vet någon annan galen morsa eller farsa kan ge råd när situationer uppstår som man inte hanterat förut.

Likes

Comments