well..Än en gång är jag ovän med figuren som borde strö sömnpulvert över mig vid denna tiden på dygnet.

fundera väl över att ta upp det här med bloggen och skriva av mig igen.. frågan är mer om jag orkar dela det med hela världen eller om jag ska tbx till Old school med pen and paper.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Jag är en fråga utan svar
aldrig tydlig aldrig klar
ingen knähund att klappa ibland
Och jag tänker glömma allt ni sagt
Jag ska sluta gå i takt
Era drömmar dom har aldrig handlat om mig och mitt liv

Och vad är det som ni vill förstå
Ska ni resa er och gå om jag säger precis som det är
Och när ska ni fråga om jag vill
ha ett liv där allt står still
Era drömmar finns inte kvar

Och det som vill styra allt jag gör
det är just det som förstör mina drömmar
men jag finns kvar

Men du ser vad andra inte ser
Att det finns så mycket mer
under ytan som jag nästan glömt
Hjälp mig att visa att jag kan
gå från mörkert upp till ljuset.
Att ta steget och ändå förbli den jag är

Andra drar mig längre ner
Jag är inte den ni ser
Jag försöker att glömma och fortsätta drömma ändå
Era ord, era lögner ska jag aldrig mer lita på

För jag vill att verkligheten bränns
Jag vill känna hur det känns
att stå stadigt när stormen tar fart
Och hur kan ni säga att jag ska
bli en sån som ni vill ha, utan drömmar
När jag finns kvar
Jag är här
För jag finns kvar

Likes

Comments

pallar inte tankarna, kaoset och livet just nu..
men inget blir bättre av att lägga sig och dra täcket över huvudet så jag sliter vidare simmar lite till.. börjar bli riktigt duktig på det nu..
2;45 min så har jag sovit 6 Tim på två dygn

Likes

Comments

Är ett rent kaos just nu.. får inte rätsida på någonting alls, hjärnan går på högvarv och varje beslut känns tungt.
varje minut känns en timme lång, trampar vatten för att hålla mig över vattenytan varje sekund..
trycker undan, sväljer, tar ett djupt andetag, biter mig i läppen... hjärtat dunkar så de känns som de ska tränga igenom kroppen närsom helst.. blundar, det bränner bakom ögonlocken, halsen blir tjock.. andas, tar mig i kragen.. trampar ifrån.. blir vansinnig på mig själv.. sväljer.. trycker under skorna... yes jag lyckades än en gång slippa undan tårarna.
minuterna går.. så börjar det om igen.. 9 av 10 gånger lyckas jag.

sömnen är väck snittat 4tim/dygnet sedan snart en vecka tbx. det känns.. nerverna sitter utanpå skinnet. leder och muskler är ömma. huden gör ont .. försöker le, men misslyckas.. vill vara själv men samtidigt ha sällskap.
orkar inte prata, förblir tyst.. tvätta,städa, laga mat.. måsten.. jobbigt.. blir stressad börjar om processen.. tappar fästet.. gråter..samlar mig.. diska, rasta hundar
. när åt jag sist?

liten ler, samlar mig.. jag kan bättre.. hon behöver mig.. leker, jollrar, gråter, samlar mig.. börjar om igen.. trött.. måste vara vaken.. på alerten.. hjärnan kokar, slår mitt hjärta?

jag lever i en ångestdimma för stunden.. motar bort panik ångest stup i kvarten..det är inte synd om mig på något sätt.. än klarar jag min vardag utan minnes luckor.. jag vill bara berätta att min vardag är så trasig, mina pusselbitar är högt och lågt plaserade. . jag tål fortfarande både fredag back och kritik.. men snälla.. försök komma ihåg mig som individ..

jag är skör..misstolkar lätt.. faller än lättare..jag vet att jag inte är perfekt..guds bästa skapelse men tro på detta.. det finns inget du kan säga mig som jag inte redan konstaterat.. sparkat och slagit på mig själv över.. vänt och vridit på.. försökt se de jag är bra på..
övertalat mig själv att det finns ljus..jag duger..jag kommer lyckas.. funderat.. tankarna spinner iväg.. mörkret tar över.. biter mig i läppen.. och så börjar vi om.

så har du inget snällt att säga..så håll käften..för jag är just nu min egen största fiende och jag vet om det.. se fel och brister med mig själv är min frukost,lunch och middag. min vardag och även om du är rar och fin ärlig så tror jag kanske inte ens på dig just nu..men jag hör dig..

en dag inom kort hoppas jag att jag kan andas igen utan att det ska göra ont.. slippa känna mig som en belastning för hela min omgivning.. för 99,9% av er som läser detta.. hade ingen aning.. pokerface kallas det..

jag är här jag lever än.. klarar ännu min vardag.. har ingen förbannad offer kofta på mig.. vägrar.. men någonstans måste jag få ventilera.. önskar väl att det hade kunnat lätta på tyngden över axlarna.

trött..men sömnlös..andas, blundar känner hur det bränner.. tar mig i kragen och stänger ner ännu ett kapitel i kroppen som nämns vid känslor..ensam är helt enkelt starkast.. om inget annat så lättare..

Likes

Comments

har en hyfsat bra dag trots askass sömn.
mös och grillade i byn igår med mina änglar. fikade med miima. .
haft besök av min fina trelleborgare och även fina sockerbitar från Eslöv i måndags.

så nu är det onsdag och det känns vettigt och känns som jag har lite ljus i kropp och själ för stunden.

dagarna spenderas i trädgården då liten Alice blir as sur om hon måste vara inne efter 11.00. jag klagar inte och inte voffsen heller.
idag så blir det kaffe med miima igen *bortskämd* sedan BVC med Alice, fixa klorna hos finaste elin på studio52 I svedala (behövs verkligen).
alice och hennes pappi ska hämta ny kyl och frys till mig och även köpa en till baby sitter till Alice 😄 så blir en bra och inte allt för stressig dag. ikväll blir det middag käkat grillat i två dar nu så tänkte korvstroganoff ikväll.

men nu inväntar vi miima medan vi njuter i solen 😍
Likes

Comments

Ni känner säkert till känslan då allt känns åt helvete i botten, kroppen utsänder signaler som du så väl känner igen men inte har tid att lyssna till trots att du vet att du borde..
du är väl dessutom väl medveten om att du har så mycket att le, skratta och vara lycklig, glad och tacksam för.. men endå finns det ingen glöd, leendet är nergrävt och tårarna bara rinner så fort du andas ut en gång för mycket.

där har du min vardag, det är inte synd om mig, det är inte som jag bölar eller försöker få någons uppmärksamhet. det är bara jag, min vardag, mitt mående.

det är bättre än många andras, sämre än många andras. men detta är mitt sämsta, mina hjärnspöken, mina känslor, jag som förfaller och är vilse i mitt eget jag.

trots vacker dotter, trots underbar man, trots kärleksfulla djur, trots tak över huvudet och mat på bordet, trots fin familj/vänner.. jag vet detta.. jag ser det, jag känner det.

men ni vet också känslan av att vara i ett rum fyllt med folk, kärlek,värme och omtanke.. och ändå är du frusen, tom och ensam.. det är min situation..jag vill inte ha den.. men den är här.. och i sanningens ögonblick vet jag inte hur jag ska ta mig ur den.

jag söker inte din klapp på axeln eller någon form utan sympati, jag gör bara världen medveten om att till synes är en utsida inget att jämnföra med en insida.
i denna känslovärlden är ditt mående det enda som räknas och ditt sämsta är ditt, inte att jämnföras med någon annans.

min vardag består av dessa känslor och signaler. jag borde lyssna men hinner inte. det är nära botten men jag ska nog kunna ta mig upp. men just nu är det tufft att inte bryta ihop.

bita mig i läppen, klistra på ett leende och ta var dag för vad den är. det är min vardag, i mitt liv..för stunden åtminstone.
Likes

Comments

förbannat lång helg.. full rulle... helt slut.. god natt.
imorgon kommer mammi, pappi o bror på middag 😀

Likes

Comments

well.. snart är denna vecka också över.. dock inte mycket till fritid trots helg.. blir att gubben hjälper mina päron med lite som inte är offentligt än.

jag blir väl hemma med liten.. kommer mest vara ivägen annars.
blir nog en titt till änglaparet i svedala på lördagen.. trots allt valborg ju.. men allt handlar om hur långa dagar gubben har i helgen.

mår som sagt inte världsbäst och är inte speciellt pepp heller på någon nivå. men jag kan inte sätta fingret på vad problemet är heller.. jag mot världen känslan.. men orka kräka.. blir bara skit av ett ändå..
nä. tbx till verkligheten och allvaret göra lite nytta.


Likes

Comments

well.. snart är denna vecka också över.. dock inte mycket till fritid trots helg.. blir att gubben hjälper mina päron med lite som inte är offentligt än.

jag blir väl hemma med liten.. kommer mest vara ivägen annars.
blir nog en titt till änglaparet i svedala på lördagen.. trots allt valborg ju.. men allt handlar om hur långa dagar gubben har i helgen.

mår som sagt inte världsbäst och är inte speciellt pepp heller på någon nivå. men jag kan inte sätta fingret på vad problemet är heller.. jag mot världen känslan.. men orka kräka.. blir bara skit av ett ändå..
nä. tbx till verkligheten och allvaret göra lite nytta.


Likes

Comments