Jag sitter i skolan och har jättetråkigt. Jag väntar på att min tid hos sjukgymnasten ska komma närmare så jag kan åka dit men jag tog inte med mig något att göra medan jag väntar så nu sitter jag här och har inget att göra. För att undvika att fika och spendera pengar så har jag inte heller åkt in till stan, jag kan inte kontrollera stackars plånboken annars...

Nu är det dock bara en kvart kvar tills jag ska börja dra mig mot tunnelbanan. Slut på tråkigheten snart, jippie!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Mormor mår bättre, hon är inte frisk och det vet vi inte om hon blir någonsin men hon mår bättre. Det är inte längre kritiskt, vilket är skönt. 

Nu är det bara 24 dagar kvar tills vi flyttar, jag och min familj. Det är lite ruttet bara att jag behöver lämna min braiga dusch, men den byts ut mot ett badkar istället så det är jag glad för. Vi har fortfarande inte börjat packa ihop huset än, eller pappa har ju börjat men ingen annan och nu börjar det bli lite stressigt. Ett helt hus på 150 kvadrat ska ner i flyttkartonger på 24 dagar. Oj oj oj säger jag bara. Men men.

Sen är det bara 64 dagar kvar till jul!! Jul är min favorithögtid och förra året hade vi ingen riktig jul här hemma så det ska bli kul med en riktigt i år och dessutom är det i ett nytt hus. Jag är så förväntansfull och har så höga krav på julen det här året att jag troligtvis kommer bli besviken men önska kan man alltid göra. 


​Men än så länge är det höst och den får gärna vara om det ska vara så här fint.

Likes

Comments

​Jaha, jag var ju tydligen sämst på att blogga. Jag trodde väl att jag hade mer motivation än vad jag faktiskt hade... Aja, ett inlägg ibland är väl bättre än inget antar jag.

En liten update då vad som händer.

Jag har för 2 veckor sen börjat andra året på universitetet. Mormor är sjuk. Kaninerna mår bra. Mille mår bra. Alla mår bra utom mormor. Eller ja, hon mår väl egentligen också bra. Det första hon sa till mig efter beskedet var "Tja, nu känns det som man kan börja leva igen" Jahapp, det var det, inga sura miner här inte. Mormor är för underbar.


Likes

Comments

Nu var det nästan ett år sen jag skrev ett inlägg, trots att jag sa att jag skulle börja blogga igen. Så bra var jag på det...

I alla fall, nu har jag sommarlov sen en vecka tillbaka ungefär, efter ett år på molekylärbiologilinjen. Det har väl inte gått superbra, jag har 5 omtentor att skriva men det ska jag göra nu i sommar och hoppas att jag klarar åtminstone 3 av dom så jag får fortsätta i höst. Jag ska se till att plugga stenhårt! Anledningen till dom missade tentorna är migrän. Inför varenda jädra tenta har jag fått migrän, jag fick mitt första migränanfall den 7 November på min och Addes årsdag och efter det fick jag det ungefär 1-2 gånger i månaden. Det kommer med stress så det är väl inte jättekonstigt att det kommer i samband med tentor då.

Något annat som är nytt är att jag har skaffat kaniner. Två supersöta kaniner på 3-4 år. Eftersom jag hämtade dom från en hjälporganisation så visste dom inte exakt hur gamla dom är. Dom heter Nini och Baloo och är supervänliga! När jag kommer fram till buren så skuttar dom direkt fram och vill hälsa, men mest kolla om jag har mat... Jag och Adde byggde buren själva och det tog två veckor och ett diskbråck för Adde men den blev klar och ställd på plats och den är absolut bäst! Det är precis en sån jag önskat för dom!

Likes

Comments

Jag vill börja blogga igen, för mig själv. Jag har haft världens bloggsug dom senaste dagarna så varför inte bara skriva ett inlägg?

Det var längesen jag skrev någonting alls här, över ett år sen faktiskt! Och mycket har ändrats sen dess, jag tog studenten, jag fick jobb på McDonalds, jag blev antagen till Stockholms universitet... Jag kan ju inte direkt säga att livet har förvärrats, snarare tvärt om. Jag har ett jobb, jag kom in på min drömutbildning, eller ja, kanske andra drömutbildningen och jag börjar om 9 dagar.

På McDonalds har jag jobbat sen mitten av juni men introduktionen var redan samma dag som jag tog studenten, den 3 juni. En helt magisk och underbar dag! Jag kände mig lyckligare än någonsin samtidigt som jag hade en känsla av panik. Vad sjutton händer sen...? Vid den tiden visste jag att jag skulle jobba men jag hade ingen aning om vad som skulle hända i höst, skulle jag komma in här i stockholm? Uppsala var redan som bortblåst, det hade jag inte betygen till, men skulle det vara så att den enda skolan jag kom in på var umeå universitet? Nej det vill jag inte, jag vill inte flytta ifrån, pojvän, familj och trygghet. Jag vill inte få skulder redan vid 19. Nej, det skulle bara inte gå.

Den 9 juli kom och antagningsbeskeden lades ut på hemsidan, och där, mitt framför ögonen stod det. ANTAGEN. Jag var antagen till stockholms universitet!! Alltså va? Jag? Var det sant? Det var den näst bästa dagen den här sommaren.

Så om 9 dagar börjar jag alltså universitet, jag har redan registrerat mig, beställt kurslitteratur och kollat buss till den dagen. Herregud vad jag längtar!

Likes

Comments