Hej alla!

Jag ska börja blogga på svenska istället, vilket jag är såå taggad på<3 Detta eftersom att jag är svensk och min engelska är lite sådär halv cringe ;) Men idag är det iaf sista dagen på lovet och det är blandade känslor, en positiv sak med att skolan börjar är att jag får tillbaks ett prov i sammhälskunskap som jag väntat på i drygt en månad nu! #segalärare Lol ;) Och jag får träffa min bästiiii som jag inte träffat på snart tre veckor! De negativa är att jag också ska få tillbaks ett No prov och No ä littarly såå svårt just nu men förhoppningsvis så har det gått bra. Nu borde jag gå och lägga mig men om ni vill ha ett inlägg om vilka produkter jan andvänder att sminka mig med till vardags så gilla detta inlägget så jag vet om, detta kommer eventuellt img!

GONATT<3

Likes

Comments

Hai again!

Today I hang out whit my best friend and we have been bestis since like forever and I just love her. So first we went to Starbucks as you can see, and after we Went to Vicktoria secret and I bauth these fansey ``things to have makeup inside´´ Lol I totaly lost the Word for it ;) Btw the makeup is not from Vs it´s al mine lol!!

And when we got home we just sat down and had a realy good time<3

See ya all!

Likes

Comments

1.What are you doing at your free time? At my free time I like to hang out whit my friends, play socer (cool girl) and I also like blogging<3

2.What is your all time favorite food? Absolutley Tacooooos!!

3,What are you spending most Money on? I´m totaly spending most Money on lol candy, clothes, Starbucks ofc and makeup;)

4. Your favorite shop? OMG i just love monkey and you can´t forget Victoria Secret!

5.Fivorite apps? Totaly Instagram, Snapchat and we hart it<3

So you guys thats all for now, Godnight sweatharts:)


Likes

Comments