Ännu en vecka är passerad och en ny står på ingång. Det känns som om jag har gjort jätte mycket denna vecka men när jag tänker på det så är det inte allt för mycket man har gjort. Jag har dock gjort mitt första NP med eleverna. Det gick rätt så bra. Vi har bytt klassrum. Gick smidigare denna gång än när jag flyttade förra gången. Vi gillar när det går smidigt ;-)
Vi påminna också att det är bara två veckors jobb kvar innan det efterlängtade påsklovet kommer. YES!!

Jag har hunnit bli förskyld. Vi får hålla tummarna att det inte blir mer av det.

Har även varit på plocka undan och shoppa humör. Jag har shoppat en del (mest till lillan)sen har jag städa och fejat!
Sist men inte minst blev det ju sommartid idag. Det gillar vi. Det betyder att det är dax att ta tag i balkongen. Ska bli riktigt mysigt. Jag har stora planer!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag har lagt mig under täcket och söker värme. Just i skrivande stund ligger jag fullt påklädd. Jeans, linne, tröja,en tjocktröja och strumpor.  Huvudet dunkar som om jag har varit på den längsta utekvällen ever, min trötthet ska vi inte ens prata om. Jag har inte varit förkyld eller sjuk på jag vet inte när och jag hoppas innerligt att det inte blir mer av det som jag ligger inne med nu.
Nu ska jag tigga till mig en varm kopp choklad och jag hoppas att jag kan sova bort det som är på gång!

Likes

Comments

Sitter och tar det lugnt, väntar och njuter på att dagen ska kicka igång. Idag har jag bestämt mig för att ta det piano. Det är ju fredag och det betyder att det inte är många timmar kvar innan det blir helg. Jag ska njuta av varje sekund denna helg. Finns ju lite planer under helgen men inget storslaget! Vi får se vad som händer.
Men vi ska först ta oss igenom denna fredag.

Likes

Comments

Allt gick så bra idag tills en viss tid i förmiddags då det kändes som om jag fick en box rakt in i magen, gick rakt in i en betongvägg, luften gick ur helt och hållet. Sedan dess har jag varit allt annat än en trevlig människa att vara runt. Lillan har varit den enda person just idag som har fått mig att le. 

Hur kan allt kännas så himla bra sen kommer där en liten skitsak och får hela världen att se så jäkla grå ut???!!
Jag vet vad jag måste göra och det kommer att ske i morgon!

Nu ska jag ta mitt sura ansikte och gräva ner det i kudden. Vem vet en tisdag, av alla dagar, kanske för något bra med sig!

Likes

Comments

Idag fyller jag det gyllene talet 28. Kommer jag sakna mitt år som 27: åring?? Ja, första halvan men inte den andra. Jag ser fram emot mitt liv som 28: åring. Man vet ju inte vad som kommer att hända.  Fast just idag ska jag njuta. Jag ska njuta av att världen blev min just idag för 28 år sedan, ska njuta av att jag har det så bra som jag har det!! Jag hoppas att du får en lika bra dag som jag hade det i morse, och att min dag fortsätter lika bra som min morgon har varit.

Likes

Comments

Helgen kom och den gick lika fort. jag valde att fira min födelsedag  med familj och vänner.. Blev lite jordgubbssaft och liveband... kunde inte bli bättre. Igår tog vi det piano och mös. Lillan var nöjd med helgen, hon fick träffa mormor, morfar och katten.... Jag är så nöjd.

Tack alla som jag fick present av, blev mycket glad ....

Likes

Comments

Bakat inför "kalaset" i morgon.  Det blev två dajmpajer. De blev mycket bättre i mammas ugn än i min ugn där hemma. Nu återstår bara hur de smakar. De märker vi imorgon. Allt bakande har då resulterat i att jag är trött som en lus och sängen väntar på mig!

Likes

Comments

Idag är det den 2 mars, det betyder att jag fyller år om 7 dagar. Jag fyller den härliga 28: an. Jag har stora förhoppningar på mitt liv som 28 åring. 2017 har varit okej hittills men som allt annat i livet, kan det bli bättre.

Gjorde även en fem minuters forskning i går på vårt stora APT.
Många av de personer som arbetar inom läraryrket är antingen född i januari, mars eller december. Något att göra med de olika stjärntecken kanske? Eller är det kanske bara så på vår skola??? Vem vet? Jag kanske har fel.

Idag är det i alla fall torsdag och det blir väl full rulle som vanligt.....

Likes

Comments