Kvällens aktivitet blev att bygga klossar med Lillan. Det kan dock vara en farlig lek. Det flög klossar över allt det skulle byggas, rivas och sprättas. Jag fick en kloss i ögat och Lillan snubbla över någon osv. Därför får vi slänga iväg ett tack till fadder Caroline för de MJUKA klossarna hon fick i julklapp.

Likes

Comments

Maten igår blev så jäkla god. Jag gjorde min pastasås med fullkornspasta. Så smarrigt, dock ingen maträtt för de personer som är rädda för att gå upp i vikt. Det var mycket vitlök, svamp, grädde, Cream fraiche, Philadelphia ost och skinka. Och självklart till pasta blev det ett glas jordgubbssaft. Allt var så gott. Lillan var lite kräsnare medan jag och Tommy rullade av från våra stolar efter maten.

Idag föll maten i smaken för Lillan. Det blev fiskgratäng med dillsås. Hon åt och åt tills vi fick stoppa henne så hon inte skulle få ont i magen. Det är dock alltid roligt när maten uppskattas. Imorgon hade Tommy tänkt att göra en stek. Han och lillan ska vara hemma imorgon. Tommy är ledig så de skulle passa på att göra en stek och städa lite. Ibland är man en bortskämd lite prinsessa.

Likes

Comments

Lilla familjen har varit på Väla och myst. Vi skulle inhandla present till Dag och Tindra. Men det blev lite mer än så ;-) Jag fick två nya skjortor, ett par svarta byxor och ett par höga stövlar. Lillan fick lite yogiboost så både jag och hon är väldigt nöjda.

Ikväll ska det lagas god middag och ändras om lite här hemma. Så vi har en trevlig lördagskväll som väntar!

Likes

Comments

View tracker

Ligger i sängen i min onepice. Lillan sover, mannen är inte hemma och jag njuter av bra musik. Ikväll ger jag mig också en extra klapp på axeln. Varför? Jag har jobbat lite. Jag ska bara skriva ut allt och kopiera det på måndag! Just nu känner jag mig så jäkla jovial!!!
Trevlig helg!

Likes

Comments

Där åkte julen ut. Brukar hålla hårt på traditionerna och slänga ut julen den 20/1. Detta år ska mannen  åka iväg och jaga så vi fick ta den idag om jag ville få någon hjälp.... Nu är det tomt här hemma och vardagen börjar smyga sig på.

Likes

Comments

Idag fick jag verkligen  till en god middag!
Kotletter(ekologiska) i gräddsås med svamp och bacon. Till detta serverade jag ris och cocktailtomater. Mums!!!

Likes

Comments