Idag blir min make 32 år. Jag har fått äran att vara med och fira hans födelsedag i 9 år.
Idag gick jag upp med honom gav han hans födelsedagspuss och önskade honom en trevlig dag. När han väl kom hem så fick han en långkokad köttfärssås med örter (han hade själv önskat middag), spagetti och vitlöksbröd. Till denna ljuvliga maträtt så ville han dricka citronvatten men citronbitar i. Till efterrätt fick han hackat nougatbröd, varvat med grädde och rårörda jordgubbar. Det var väldigt gott. Sen får jag väl också skryta med att jag har bakat nougatbröden själv =) Tommy är mer än nöjd och jag kan ge mig en klapp på axeln för att kunna ge honom en lyckad födelsedag.

Vi har inte bara firat Tommy idag. Lillans kusin Elias har också varit här. De leker fint men skivar lika mycket. Härliga ungar (hmm)..
Jag har också fått rent här hemma. Ni vet en sådan dag man bara stör sig på allt man ser, så jag kan säga att det är en hel del som har hamnat i soporna. Jag har även gått och torkat överallt. Minsta lilla dammkorn har sett sin sista stund idag. Jag vet att det kommer nya på besök i morgon, men den fajten tar vi då!

Nu ska jag lägga mitt huvud mot den tryggaste plast jag vet, nämligen på Tommys axel.
Likes

Comments

Idag blir det Mellomys med Jonathan, Olivia, Ronja, Tommy och så jag!
Önskar er alla en trevlig lördag!

Likes

Comments

Jobb för hela slanten idag! Jag är helt mör i kroppen. Jag hade nog kunnat sova fram till sommaren om min kropp hade fått bestämma. Dock kan jag inte missa allt roligt som komma skall ;-)

Vi hade även en trevlig AW. I stort sätt hela arbetslaget kom och det bjöds på goda skratt och lite allvar. I morgon är det onsdag och jag skulle egentligen ha gjort lite arbete men jag orkar inte. Jag får ligga i lite hårdare i morgon  istället!

Likes

Comments