I morgon börjar jag att jobba igen. Jag har egentligen ingen rätt till att ha jobbångest. Jag gick på semester den 15 juni och har fått vara ledig fram tills den 9 augusti. Det är inte många som har det så bra. Men jag vill inte gå tillbaka. Baaa! Det ända jag kan göra just nu är att hålla tummarna för ett bra och lärorikt läsår.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

klockan slår snart 03.00 och jag kan inte sova...denna vecka har varit bra och tuff... det är många saker som snurrar runt i mitt huvud inför allt som komma skall... allt som ska fixas och allt som ska lösas. Kanske ska tänka på guld och gröna skogar så kanske jag somnar!

Likes

Comments

vist är det märkligt hur allting bara kan ta slut.

Likes

Comments

Idag var vi på museet i Kristianstad. De har en utställning med Bamse. Barnen får följa Basme och lära sig om skräp, återvinning, natur och miljö. Lillan tyckte detta var jätte roligt. Det riktar sig dock till lite äldre barn men jag tyckte att det gick rätt bra ändå och lillan gillande det.
Efter utställningen fick kusinen och lillan leka av sig i Drakens borg. Och för att avsluta en bra dag blev det självklart glass för de små och lite shopping för de stora...
En mycket bra dag!

Likes

Comments

Är några dagar hemma i barndomshemmet med lillan. Hon är glad att äntligen få spendera lite tid med mormor och morfar. Vi plockar vinbär, körsbär, krusbär och rabarber. Lillan kan springa direkt ut i trädgården för att gunga, hoppa studsmatta, klappa kanin & katt, även följa hönsens vardag. Kusinen och moster har även varit här och gjort vår dag lite roligare, vad mer kan man önska sig som liten?

Efter maten idag valde pappa att kippa gräs och jag slängde in en hallon och rabarberpaj i ugnen. Mamma är förkyld och behöver ta det lugnt, då hoppar man in för att hjälpa till med sysslorna. Hon har hjälpt mig i hela mitt liv så.....

Vi hade tänkt att åka hem igen på onsdag. Vi har ju trotts allt en stuga att ta hand om nu. Kan ju inte vara borta för länge!
Sen kan det vara skönt att få sova i sin egen säng. Den saknar man alltid, hur bra man än trivs.

Men nu är det dax att nanna lite.

Likes

Comments

Igår bestämde jag mig för att åka iväg och köpa en midsommarklänning. Det tog sin lilla tid. Jag hade målet inriktat på en klänning men när jag kom dit så hade de bara en strl kvar och det var inte min. Så det var bara att gå runt och leta. Det sluta med att jag hitta en som jag inte alls hade tänkt  mig.. Jag har dock ett ess i rockärmen.... Vi får se av vilka klänningar det blir 😉

Likes

Comments

Så har man äntligen haft skolavslutning. Det var en mysig och trevlig avslutning. Jag sa Hej då till våra 3:or och önska de lycka till med framtiden.

Dagen till ära körde jag även på en av mina 50-talas klänningar.... mycket fint blev Det!

Likes

Comments