Fanken vad det är tråkigt att träna.. Jag försöker hitta det lilla för att tycka träning är rolig, men nä! Jag hittat det inte.... Nu är det andre gången jag tränar och det blir en tredje gång i morgon, varje gång jag kommer hem så är jag så förbannat hungrig. Och vi har inget nyttigt hemma (bara vatten), ja bra!!!!
Vad finns det för mening med att träna om man ska bli hungrig... Fattar nada!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

För första gången på länge tog jag min hängiga kropp ner till gymmet. Det var inte så farligt länge jag var där, men jag kände att det gav mig en hel del. Jag kom till mina sinnes full bruk att jag måste fortsätta att gå ner sär för att min kropp ska må bra.
Annars kan man väl säga att jag är dum mot mig själv.

I alla fall, fredag idag mina vänner. Jag ligger i soffan helt övergiven av både make och barn. Lillan sover hos farmor och maken är på grabbkväll.
Imorgon kommer syrran hennes följeslagare. Jag ska bjuda sis på middag ute. Det ska bli super duper mysigt.

Likes

Comments

Idag har Lillan och jag haft påskmys. Vi har målat ägg, fikat på stan och köpt grönsaker. Jag har även hunnit med fynda det sista till årets påskägg!

Likes

Comments

Lillan och jag har för första gången i
hennes liv klätt ett påskris.. Det var roligare med äggen  än med fjädrarna!

Likes

Comments

Var på middag med jobbet idag!
Får titta på en bild av en kollega där han ska börja ettan.
- Nawee, titta du har ju glasögon!
Det är ju bara det att denna kollega har haft glasögon så länge jag har känt till honom. Aså ingen nyhet. Hur dum får man bli.
Jag ser det så här: jag bjöd på god stämning, ett gott skratt och en trög-stämpel på min panna!

Likes

Comments

Måndag mina kära vänner, behöver jag säga mer??
Jobbet har varit fylld med överraskningar.. Positiva?? Nja, jag vet inte riktigt, men de är inte direkt negativa heller.

Hur är det min hals? Jag kan leva med det. Över en natt har jag blivit beroende av Strepsils(stavning)! Inbillar mig själv att det är dessa fina sugtabletter som har hjälper mig, fint!

Lillan har antagligen åkt på dubbelsidig ögoninflammation, får se i morgonbitti ifall det är så eller hon har bara varit irriterad idag!

Vill även säga GRATTIS till svägerskan som fyller 25 år idag! Jag har varit en del av hennes liv sedan hon var 15 år! Snacka om att tiden springer iväg!

Likes

Comments

Det är fredag och jag har varit seg hela dagen.  Denna förkylning är tung. 
Så medan de flesta i detta avlånga land sitter med jordgubbssaft i handen eller något likande, kanske har tagit på dansskorna, har jag krypt ner i fåtöljen med vindruvor och hoppas på en bättre lördag!

Likes

Comments

Ligger hemma i sängen och har huvudvärk från satan, hosta som om jag har levt i ett rökeri i hela mitt liv, en feber som inte kan bestämma sig vad den vill. Det konstigaste dock med denna förkylning är att jag kan bara höja rösten väldigt lite, det är precis som jag har fått ett stopp på stämbanden. Skulle jag råka pressa på detta stopp så får jag ont i öronen. Har inte haft det förr så lite konstigt är det!
Vi får hoppas på att dagens vila och tysthet får kroppen på andra tankar!

Likes

Comments