View tracker
View tracker

Idag är det fredag och jag har längtat efter denna dag. Jag får vara fri två dagar. Jippi!!!!
Jag får väl även lägga till där att det är endast 20 dagar kvar till jullovet. Woop, wooop.
eller något i den stilen....

Likes

Comments

View tracker

Mammas farmor lämnade detta fina halsband efter sig. Det har rätt så många år på nacken men jag kan inte hjälpa tycka att halsbandet är tidlös. Halsbandet funkade perfekt till min outfit idag och jag är glad för att det inte försvinner i glömska.

Likes

Comments

Glöm inte att mysa med lite glögg ikväll...

Jag värmde glögg i mikron på jobbet idag. Jag värmde den alldeles för länge, plastmuggen smälte och det var glögg i hela mikrovågsugnen. Jippi! lyckat!!!
NOT!!

Likes

Comments

Idag kom lillan hem nyklippt och fin. Hon var så nöjd och har spenderat halva kvällen  med att peka på sitt hår och sagt, fin mamma, fin.
Mitt hjärta smälter....
Älskade lilla unge!

Likes

Comments

Den huvudvärken jag ligger inne med nu efter dagens jobb pass är hämtad från någon mörk plats. Ibland undrar jag hur människor kan ha så många åsikter?
Eller så är det jag som behöver skaffa mig flera??? Mina åsikter brukar inte heller vara så genomtänkta, därför väljer jag att inte säga så mycket. Sen blir man lite rädd. När man hör vissa toner som människor i allmänt kan ha, då säger man inte så mycket för man kan nästan räkna ut hur ens åsikt kommer att bli bemött.
Att tala är silver men att tiga är guld värt 😊

Likes

Comments