Jag funderar en del på varför jag valde just Itrim som coach och tränings form då jag i många år försökt få mitt mående och hälsa genom att köpa olika gymkort tränings former mm men hoppat av efter 2 månader.
Itrim ger helheten både mat intag motion och coach samtal för mående. Detta har då lett till att jag bara snart 2 månader senare ÄLSKAR att träna å röra på mig, jag ska lära mig matintaget fortfarande då denna resa är ett livslångt lärande för testen av mitt liv. Att gå ner i vikt är nog egentligen inga svårigheter för de kan alla göra genom att äta soppor mm med låga kalori intag men att bibehålla detta för resten av ens liv och klara av att leva ett friskare sundare liv de är en lärdom i sig.... så de är vad itrim finns för mig iallafall att lära mig att göra bättre val och känna att de är ok att ta den där semlan till kaffet men veta vad de innebär osv :)
JAG älskar mitt nya friskare liv
💪🏻👊🏻🙏🏻 tack itrim jag är på väg och hoppas att efter 1 år att jag kan se tillbaka p känna "YES" i did it"

  • 6 readers

Likes

Comments

Jag får liksom panik när jag ser att de står still på vågen en hel vecka varför händer inget ??? Jag vet om att vikten inte ska ta över min resa men när man gått ner en del å de stannar där man går varken upp eller ner fast man bara äter 800kcal om dagen ...

Vågen hemma är min bov för jag förbjuder mig själv att ställa mig där men kan liksom inte låta bli den... just nu känns de som att jag måste träna träna hårdare än någonsin för att de ska ge effekt men saken är den att jag får ju muskulaturerna i kroppen att bygga å de väger ju mer än fett... så hur ska jag tänka? För min motivation är att nå målet å jag behöver den för att klara av denna resa.

Trött så godnatt

  • 6 readers

Likes

Comments

Middagen består väl inte av den godaste synen men den smakar fantastiskt gott, då menar jag itrims egna mat som jag valt att göra och gå efter. Tror att många tycker att de är dyrt att äta den maten men som sagt jag sparar in på så mycket annat nu när jag gör denna resa :)

Känner mig starkare men är förvirrad i att hitta en balans i livet och i min vardag där jag på något sätt ska få känna en hållbarhet.
Idag hade jag en coach samtal med min hälso coach Emma.
Där funderade jag över just skillnaden över vad man stoppar i sig. Att inte ha dåligt samvete för att jag hoppade över ett mål p valde att äta annan mat istället för itrims.

Detta är min resa å mitt liv ingen annans å i den är de JAG som ska må bra.

JAG ÄR PÅ VÄG.... för jag unnar mig träning och jag unnar mig tiden med min familj bättre. Trotts cancer trotts andra sjukdomar så är det MITT

Puss å kram

  • 5 readers

Likes

Comments

Jag har funderar på en sak den senaste veckan om mina behov. Den här resan jag gör med itrim har fått mig att börja tänka på en del saker i livet. För vems skulle gör jag allt detta? För jag känner att jag har behovet att få bekräftelsen av att de jag presterar är bra och att jag gör en förändring av mig själv och mitt liv.
Jag vet om att de jag gör är bra och jag vet om att jag är fantastiskt duktig men de räcker liksom inte för mig. Hur ska jag då tänka ? För egentligen skiter jag fullständigt i vad andra tycker om mig. Men så behöver jag få höra "va du är duktig Åsa , som ett litet barn ni vet.... Uchh låter konstigt men så har jag alltid fungerat lite som bensin å eftersom jag är sådan så gör jag även de för andra, alltså ger dom positiv energi.
Hur ska jag hitta balansen? Min psykolog säger att jag måste finna här och nu i mindfulness :) för jag kan klara de men måste först hitta mitt inte med balansen. Så de är något jag jobbar med. Mitt minne är noll och jag känner mig många gånger förvirrad med vardagen och alla bestyr.

Får se vart de hela leder men jag hoppas hitta den dör fridfullheten och balansen att jag kan utan att ha mina begär ... // itrim tack för att nu startade detta å att ni finns där för så många
👊🏻🙏🏻❤ kärlek

  • 5 readers

Likes

Comments

Min resa jag gör just nu är både ett tragglande men även något jag känner att jag måste. Jag tar mig igenom något just nu som är rätt tufft. Fysiskt underbart psykiskt rött jobbigt men de känns så skönt. Att jag valde att ta alla steg jag gjort å gjorde där och då. De va nog bra att jag gick till doktorn å min psykolog som förklarade varför jag mådde som jag gjorde. Nu ska jag ta mig tillbaka starkare men med mer lärdom å jag gör de sakta. De är på något sätt svårt att jobba då jag är en väldigt kreaktiv person som behöver få vara just de men ändå ta de lungt.... svår balans. Jag tar till mig mindfulness å andas å de ena avlöser de andra. Möten jag gör under dagarna väljer jag att sortera och jag väljer att vara tyst för att bearbeta saker. De finns mycket jag tar in när jag är på jobbet i tankarna å tyglar mig själv för att inte börja där jag avslutade sist.

Min hälso resa är fantastisk å jag blir bara starkare å starkare å jag lär mig om matens intag och uttag. -11,5kg snart -15kg sedan kommer nästa mål. Det är fantastiskt roligt att sätta del mål
😁💪🏻👊🏻🙌🏻❤

  • 10 readers

Likes

Comments

Jag kan gott säga att min livsresa som precis startat är vacklig men jag deppar inte ihop utan biter ihop å fortsätter , jag samtalat med min hälsocoatch på itrim om stunder jag känner mig misslyckad i för att få förståelse på hur jag tänker å varför de blev som de blev med de val jag gjorde där å då. De här sättet är de bästa peppningen jag valt att göra utan er på itrim hade jag gett upp och tänkt va fan skit samma , men nu ger jag mig inte. Jag vill få en hållbar utveckling i mitt liv som ska få mig att fungera för alltid .
Med mina 85,5 kg på 163 cm kropp blev för maffigt nu står jag bas efter 1 månad och 1 vecka på 75kg 10,5 kg bort å känner mig äntligen på väg ... älskar mitt nya steg , tack Psykologen och min läkare och sjukgymnast som får mig att må bättre för jag är på god väg :) tusen tack
🙏🏻😀❤😘💋

  • 3 readers

Likes

Comments

Jag tänker mig ett träningspass per dag oavsett vad den kan innehålla , jag kanske tar en runda i skogen rask takt med hundarna, jag tar en 30 min rask takt på rasten osv för mig måste jag få in träning plus lite extra :)

Have a day everyone

  • 3 readers

Likes

Comments

Förmodligen om ett ÅR står jag där och tittar tillbaka på mitt livslånga lärande , den förändring jag försöker leva sträva efter , för första gången i mitt liv älskar jag att få röra på mig. Att få anstränga mitt hjärta och höra pulsens slag, att få frid inombords och få känna vad som är viktigast i livet. Det är JAG och MIN FAMILJ. Mina barn å man de liv jag byggt upp , de är ni som är mitt allt men för att känna de djupt inombords så måste man själv få må bra. Den resan startade jag den 18 november 2016 . Jag blev sjukskriven hade tappat minnet och kände mig förvirrad, gör än idag lite men jag jobbar på de, jag tränar sorgen efter min sons död samt tränar jag min panik ångest och humörsvängningar som jag har.

Känner mig så tacksam för att Itrim fick bli del av denna resa för att må bättre. Har 20kg övervikt och de vill jag ska försvinna , men de är inte lätt. Men jag har hitintills varit duktig som gått ner 10,5kg sedan 4 januari :)
💪🏻👊🏻🙌🏻 riktigt glad för att jag kan ta en löprunda å vara glad å känna glädje istället för att tycka de är jobbigt. Nu längtar jag tills jag når målet att springa Karlskrona stadslopp med min man 2017 🙌🏻💪🏻 hejja mig

  • 10 readers

Likes

Comments

Dagen då vi möttes är och förblir mig kärt i hjärtat. Du tog mig med charm å bus, från den dagen har mitt hjärta alltid varit hos dig. Tack min älskade man förfalla fina år vi haft hitentills jag hoppas på flera år till tack för allt stöd och uppmuntran du ger mig , du stärker mitt jag och gör att jag får vara precis den jag är :) älskar dig min Jimmy

  • 7 readers

Likes

Comments

Ett steg åt rätt håll eller att det stannar upp men jag fortsätter att se mina steg åt de hållbar vill leva. Jag vill orka mer jag vill känna att allt är skönt.ibland känner jag att sjukdomen i sig tar över känslorna men jag ska fortsätta se de fina men inte förtränga mitt liv. Jag har förträngt bedövat allt jobbiga med att jag alltid ska ha något att göra för då slipper jag tänka. Men jag gör tvärtom nu. Jag tänker å låter de få komma men låter de inte få ta över livet utan de får liksom komma men i förbifart numera. Jag är redo nog snart redo att ta tag i jobbet jag har igen förvarat komma tillbaka med nya kunskaper och nya annorlunda krafter :) jag ska verkligen arbeta mot ett bättre liv åh fylla de med vad jag själv anser är bra ....

Hejja hejja mig
👊🏻💪🏻

  • 9 readers

Likes

Comments