Jag har testat en hel del skor sedan jag börjat springa och att löpningen blivit en del av mig nu. Mina fötter har fastnat för Asics skorna speciellt glorify vart en stark favorit men när jag nu fått möjlighet att testa denna vart den en favorit .... NOOSA FF. En riktigt WOW känsla för mina löp pass. Jag springer både i skogen och på asfalt. Och den här har gett mina pass en flygande känsla jag har inte ont i fötterna alls. De enda va att jag fick skavsår från knapphälen då jag tyvärr varit så dum att springa i för korta strumpor vilket då blivit att min hälsena varit där å gludit in sig så de blev blåsor ... men men tejp fortsätter jag att springa med glädje å skön känsla .

Skon i sig är en modell Asics Gel-Noosa som har blivit en favorit för många multisportare. Mycket på grund av dess unika egenskaper som är tillverkade för att underlätta för löparen som tränar på flera olika sätt och ständigt vill förbättra sina tider. Förutom att skon är väldigt mycket lättare så ger sulan bättre respons i frånskjut och landning. Och jag tycker verkligen att den håller kvalite , kommer nog köpa ett par till av denna då den passar min fot å löpsteg jag har. Jag är Neutral

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 15 readers

Likes

Comments

Läser mellan många rader om löpare som inte alls gillar asics löparskor som över går tilö andra märken osv.
Jag kan inte hålla med dom om detta. Men det är väl från person till person hur skon sitter och fungerar. För mig har skon och ÄR denna sko den mest fantastiska jag haft sedan jag starta min löpar resa och hälsoresa. Skon ger mig en skön hållning under turerna och det känns som jag svävar på moln när jag landar och trycker ifrån.
Jag har köpt både salmings och Nike även Saucony men för mig och mina fötter passade asics bästa .

Jag tror mer på att det har med HUR du springer , landar och nöter med foten som ger intrycket och känslan i foten med skorna.

Jag är mycket nöjd med Asics glorify 3


  • 14 readers

Likes

Comments

https://www.relive.cc/view/g13182038922

Min tur idag trotts smärta i hälsenan
👊🏻💪🏻🏃🏼‍♀️🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻👊🏻🙏🏻❤️😘

  • 18 readers

Likes

Comments

Den här veckan som gått i detta hus vi hyrt har verkligen gjort sin del för våra barn framförallt . Poolen va den största delen till att vi valde detta hus då vi har bad älskade barn. För mig och min mans skull hägrar ju löpning och dess skogar å vägar har gjort sig förtjänta av oss i glädjande löpsteg.
Det är så lugnt å skönt här å man hör bladen vifta i vinden mot varandra å man hör inga bilar alls. Jag känner att sitta här med en kopp kaffe och bara få vara ät så skönt. Kan rekommendera detta över en helg om man behöver koppla av.

Tack för oss Olstorp b&b

Åsa Jimmy och barnen

  • 23 readers

Likes

Comments

Semestern är här och det är min först semester någonsin då jag tar med mig löpar kläder :) min man han improviserar stigar och annat runt huset vi hyrt och vi hittar nya vägar att springa i och se nya saker ... sedan kan jag vissa dagar känna mig hur omotiverad som helst men jag tar mig ut tack vare min man, 😁 vissa dagar behöver man få mer driv å andra inga alls ..... Ikväll fick jag energi av att någon okänd person hörde av sig till mig och rådfrågade hur jag gjort min resa å hur jag klarar av den enorma förändringen på kort tid. För mig är de glädje å kärlek som gör att man kommer vidare å man släpper folk som inte bryr sig förutom de ytliga... det känns så skönt att jag kommit så långt i mitt psykiska tillstånd att jag nu omvärderar saker jag la gör mycket energi åt, jag låter andra skina å ta den biten ..: Jag väljer att se lövet falla till marken å begrunda fenomenet i sig med mindfulness tänkande å på de sättet har mitt liv förändrats otroligt mycket, jag är så tacksam att jag älskar att springa ,.. igår sprang jag nästan 1 mil mellan två län 🙌🏻👊🏻❤️🏃🏼‍♀️ för att jag kan jag vill

  • 22 readers

Likes

Comments

Idag somnade en fin vän in i kampen mot cancer 😢 Livet ger oss människor verkligen ett liv med prövningar. Ligger här i gräset och känner hur man försummat livet många gånger med ytlighet. Snälla sluta tänk elaka saker om varandra oavsett om vi inte har samma eller delade tankar så låt varje enskild människa få känna få tycka men sluta ALDRIG ATT GE KÄRLEK. Se er omkring på vår värld idag, hur ser de ut? Alldeles för mycket elände som beskrivs i nyheterna. Lyft de som är bra ge kärlek.

Älskade Sonja tack för allt du gett å va du gav mig styrka och jag kommer springa för dig för mig för alla andra som har den förbaskade sjukdomen. Skit å FUCK CANCER

VILA I FRID SONJA du är aldrig glömd du är förevigt i hjärtat

  • 25 readers

Likes

Comments

Jag är så himla ledsen just nu, den här kvinnan är någon jag sett upp till, en kvinna med fullt liv en kvinna som pratat öppet om sin cancer flera gånger om. Hon har gett mig sådan enorm styrka att få ett jävla enamma i mig.
VARFÖR SKA HON DÖ?????? Varför tar ni hennes liv? Hon som kämpar mot denna sjukdom flera gånger om?

Vad har jag då en spott styvel till cancer jämförelse med henne!!!!!!


"FUCK JÄVLA CANCER" försvinn dö ut du tar så många människors liv som kunnat få mer av livet här innan de är försent.... blir så arg å ledsen , men Sonja Englund jag kommer kämpa för dig för mig för alla andra , jag kommer springa alla lopp för dig å du ska få se mig le genom mina svettiga tävlings lopp.

För DU lärde mig att le åt livet och kämpa . Tack Sonja
😢😢😢❤️❤️❤️🏃🏻💔🏃🏻😘😘😘👊🏻🙌🏻🏃🏼‍♀️💪🏻

  • 32 readers

Likes

Comments

Det här talar för sig själv, att intron om att intala sig själv och för andra "låssas " må bra är nog alldeles för många som gör. Jag har gjort de.

När min man och jag väntade vårt första gemensamma barn var lyckan total men i V40+1 händer det något i min mage och vårt barn dör. Jag får föda fram honom å i detta får jag en enorm panik ångest, och sorg. Längtan efter barn och stressen gav törnar och att få begrava ett litet barn är inget någon vill leva med men vad gör man när man tvingas till de när de händer? För DET händer ännu.

Det kommer fortsätta hända och livet blir inte densamma.
Under mina 12 år som gått har jag hela tiden sagt att de är bra nu och fortsatt i den tron.
Men i själva verket har jag sett till att ha saker att göra för att slippa känna , slippa mp skit. Men detta kommer ikapp en oavsett om du vill eller inte, JAG HATAR bilderna för när jag ser dom känner jag : HUR kunde du Åsa Få dig att må så här? Varför fanns ingen hjälp? För jag sa ju att de va bra!

NU mår jag bra, NU VET jag lite mer om livet och vad just jag mår bra av,

Jag funderade ut vad jag ville hur jag ville och vart jag skulle, svaret blev stöd !

Jag behövde peppning, stöd, trygga människor,glada människor, nyfikna kärleksfulla personer son skulle stå där och ge mig endorfin och ett jädra anamma !!!

ITRIM TACK tack för att ni på #itrimhaninge och #itrim_sverige finns

Ni ger hopp om ett medvetet hälsosamt fortsatt liv

Jag är så glad och till hösten skall 5kg bort sedan är jag helt i mål och då återstår styrkan
😘🙏🏻

  • 34 readers

Likes

Comments

Vi kan börja med att säga som så här, de finns ingen annan än du själv som kan förändra ett beteende. Det är inget nedvärderande eller skam över hur man som människa agerar och tänker , men med tiden som går får man mer lärdomar och man inser att andra människor som man får möta faktiskt ger en så mycket mycket mer.
Jag har ju förändrat mig själv och psyket är den största broms klossen när en människa hamnar i trauma och hamnar i mörkret , när sorgen tääär och äter upp en inifrån utan att man ska ge sken av de utåt sätt.

Det har varit jobbigt att leva ett icke hälsosamt liv att alltid ha baktankar om andra att alltid tro de värsta om allt som sker och att man alltid ska vara misstänksam och prestera för att övervinna alla andra,

Jag är fri nu , fri från de jobbiga jag väljer att se glädjen i de svarta , alla möten och allt jag fått har jag ju även fått något bra utav. Jag ska försöka att vara mer tyst å låta andra komma till tals. På möten jag är med i skall jag begrunda å iakta beteende för att lära mig själv.
Jag ska vara nyfiken vad andra kan lära mig för att se om andra är nyfikna på mina erfarenheter.

Jag har hittat ett sätt som får mig att må bra vet ni vad de är?

LÖPNINGEN!!!


Att få ge sig ut på en tur å njuta av de som kommer till en och känna blodet pumpa genom ens kropp och höra flåset och stegen samt hjärtat som pulserar DET ger mig frihet och det har gjort mig frisk från många sjukdomar och medicinerTACK till livet å jag hoppas vi möts för en pratstund om vad just du erfarit i ditt liv hitentills
❤️😘🌸💞🏃🏼‍♀️🙏🏻💪🏻

  • 27 readers

Likes

Comments

För bara 6 månader sedan kände jag mig livlös , trött, orkeslös och jag hatade orden "springa" ..Med coatch hjälp med hälsan och stöd från min man Att börja tycka om löpning har eskalerat till att gilla den och jag kan inte vara utan den. I morse ställde min man VÄCKAR klockan på semestern för att vi skulle ta en löptur tidigt i natur reservatet. Herregud tänkte jag men väl där UNDERBART:) sååå lycklig att jag fick uppleva de tack

Livet har blivit till någon mer menings fullt och kan får känna här och nu , jag läser böcker son handlar om människor och dess möten eftersom de är de jag gör även yrkesmässigt.

Helt KLART är löpningen min räddning och tänk att jag slutat med alla ångest mediciner och mina panik attacker är borta... jag har en del mediciner kvar pga tarm cancern men de minskas de med ....även blt mediciner men do. Ska BORT!! Det har jag bestämt !!!

Nu lever jag å jag SKA bli helt fri från allt

👊🏻🙌🏻🏃🏼‍♀️🙏🏻🌸💞❤️

  • 32 readers

Likes

Comments