View tracker

Varför finns de så kallade "mellan chefer" ? Är de så status relaterat att vara en mellan chef? Jag känner mig så stolt över min utbildning och jag har ALDRIG strövat efter att bli chef eller mellan chef osv

Vad är de som är så "LADDAT" med att va utbildad chef ? Utbildad fskl ? Lärare? Osv ?

Läkare , sjuksköterska , undersköterska , vårdare?

Alla kategorier i yrken behövs vi alla är lika viktiga. Varför ska de vara ska man se ner på våra yrkesval?

Jag tycker de här är så intressant då jag läste en insändare:
Är det någon skillnaden nu mot din tidigare utbildning i vad du gör?

Svaret :
Jag har fortf en bsk tjänst men visst är jag med o gör lika mkt då hela arbetslaget ska det. Skillnaden sen blir ju att jag som Fsk lärare ansvarar över att de blir gjort :)

Ok , men ansvaret ligger väl hos alla som väljer att arbeta med de man gör ? Eller behövs de mellan chefer?

Jag skulle vilja kalla de för att man väljer att förkovra sina kundskaper och att man får en ny syn men de kan man lära sig även när man arbetar om man kan ta till sig att vilja våga ta till sig och att vilja våga ifrågasätta ... Jag har lärt mig otroligt mycket tack vara att jag arbetar. Samt att jag är nyfiken å älskar de jag gör.

Jag kan säga att för mig är vikten i värdegrunds arbetet i förskolor ett av de arbeten jag STÅR för och jag väljer att arbeta med kamratskap å värdet i varje individ och så är de för alla jag har med att göra. Värdet hos var och en. Att stötta å ge positiv feedback

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 13 readers

Likes

Comments

View tracker

Den här produkten är jag helt såld på. Så god och smakrik . Jag älskar blåbär så den här produkten brukar jag ta som ett mellan mål och fungerar utmärkt för mig. Tack vare den blir jag mätt och suget på annat försvinner :)

Mängden är rätt och att man får med sig en sked är så perfekt. Men jag äter den nog kall än ljummen .

  • 12 readers

Likes

Comments

View tracker

Här kommer tre bra tips som motverkar stress:

1. Skratta mycket
2. Ta en promenad
3. Ring en vän
och varför inte en fjärde; Unna dig en fika!

Ha en fortsatt härlig september månad.

  • 10 readers

Likes

Comments

Det kreativa och kompetenta barnet existerar bara där det finns kreativa och kompetenta vuxna. Jaa så är de så tänk på de när ni är bland våra barn.

Just nu ligger jag utslagen med bihålsinflamation och kortison spray alvedon och andra verksamma mediciner som ska få mig att må bättre. Jag blir så fruktansvärt dålig.
Kan knappt skriva här men kände att jag måste göra något för jag är sådan person och jag är rätt dålig på att vila när jag egentligen behöver de men jag lär mig varje dag. Så nu ska jag. Ta de lugnt med mitt mående .

Jag måste lyssna på min kropp å funktion ,

Jag ska vila nu så må gott där ute å ta hand om våra barn å va kreativa nu :)

  • 6 readers

Likes

Comments

Nu arbetar vi med trygghets perioden :) bi kallar den för de då vi gör samma sak i 7 veckor . Vi samarbetar och vi stärker gruppen med pedagoger. Barnen får in rutiner och vi pratar om värdegrunden samt sånger barnen känner igen.
Barnen ska tillsammans få skapa med ballonger en målning där vi gemensamt får en målning .

Jag har gjort ett promenad band som man kan ta med sig på promenader med barnen i gruppen när de inte alltid är så lätt att hålla i handen. Jag hoppas de ska fungera bra i början för våra älskade arvtagare i samhället :) ❤️🙏🏼❤️⭐️😘

  • 6 readers

Likes

Comments

Så va de dax att hitta en stunds tystnad med världens bästa produkter 😘🙏🏼😃 rekomenderar dessa finisar ... Man sprutar lite på den gröna ögon kudden å lägger Dennis ögonen i 10 min. Vipps blir du friska i jun och piggare

  • 5 readers

Likes

Comments

Ibland kan jag fundera länge på att hur och vart människor lägger sin energi på fel saker. Vi gör våra val i livet och ibland händer det att man tar en genväg och ibland tar man omvägar men inget är fel.
Att andra skall berätta för mig vad dom är rätt och fel känns mer som att personer i frågan har mycket att arbeta med sig sig innan dom kan hjälpa andra.
Kärlek och glädje är störst genom allt jobbiga och tunga. Och ger vi varandra glädje och fina ord och stöttande ord i allt så växer vi som individer. Jag är så tacksam att jag fått arbeta med mig själv samt försöka hjälpa andra genom mitt agerande att visa respekt kärlek och ett lyssnade öra.

Idag på väg hem möttes jag av en äldre herre i en trädgård . Han frågade mig om jag visste vad de var för blomma som jag har bild på här. Jag trodde först de va en lavendel men insåg att de inte va de å han tyckte då jag skulle gå hem å hitta den. Sedan sa han Du får den blomman av mig han berättade att de va Mynta. Då luktade jag på bladen å kände de.
Tänk att en människa bara så där ville lära mig vad de va för växt , vilken vänlig själ.
Jag älskar människor som kommer fram med öppet hjärta och vill ingen annan något ont <3

Kärleken vänligheten är verkligen STÖRST ❤️🙏🏼💕💞

  • 10 readers

Likes

Comments

Dessa böcker jag lagt ut är böcker från www.idunforlaget.se

Jag samtalade med en kollega alldeles nyss om ens privata bibliotek som man samlar på sig under sina år i förskolornas värld .

Böckerna är jag väldigt rädd om och jag har arbetat med dom i förskolor.

Vem tänder stjärnorna?
Detta är en bok som handlar om sorg då en liten tjej väntar på att få ett syskon men barnet dör i mammas mage. Fantastisk bok. Om sådana här händelse dyker upp

Jag du och vi
Dessa böcker handlar om värdegrunden och om hur vu ser på de. Vi är alla lika värda . Rekomenderas


Flyttfåglarna
Denna bok är en bok som handlar om etnisk dilemma om flyktingar fast på en nivå så att barnen ska kunna diskutera de här som händer i vår värld just nu.


Matle modig
Den hör boken handlar om att de öronen att vara rädd för att vara rädd kan betyda att man är modig. Även denna bok REKOMENDERAS. Då barnen ofta får fart på att berätta vad dom själva är rädd för

Alltså de finns så många böcker jag kan rekomendera . Så jag tänker som så att snart lägger jag ut flera tips på bra böcker :)

  • 9 readers

Likes

Comments

Varför använder man ordet inskolning ? Kan man inte använda ordet introducering? För visst vill vi introducera våra barn och vårdnadshavare i vår verksamhet för lek och lärande :)

Jag kan fundera länge på detta och hur vi gör och för vem gör vi det?

Vår verksamhet vår arbetsplats barnens arbetsplats och rätten till sin dag . Rätten till att vårdnadshavarna får kännedom till vad de innehåller och hur vi arbetar känns så viktigt redan från start.

Jag tar gärna emot synpunkter på detta av er :)

Puss å kram på er 🙏🏼💕☀️

  • 9 readers

Likes

Comments

Ett pedagogiskt ansvar är att ständigt vara i utvecklings fas. Att förstå innebörden med de vi faktiskt gör.
Jag brinner för språket samt miljön i förskolor. De finns så mycket man "vill" göra för alla baren men jag ser ofta miljöer som ingenjör pedagogiskt inriktade för barnen.
Jag vet att jag inte ska klampa in och påpeka dessa miljöer men det kliar i finger topparna och i min kreaktiva hjärna.

När man brinner för de och vill att miljön ska vara bra men man får inte till det eller så har man ingen att bolla idéer med som förstår vad innebörden är och varför man tänker som man gör.

  • 28 readers

Likes

Comments