Att träna för mig har aldrig varit prioteringar för mig. När jag "unnat" mig saker tidigare har de alltid handlat om godis och att äta.
Jag gillar inte gruppträningspass har aldrig gillat de. Jag är lite av en ensam varg och vill ha mitt egna revir och känna att allt jag gör är enbart för mig. Jag känner en hetts av människor som ska påpeka om sina framsteg sina förbättringar osv.
Det är inte jag. Jag vill hellre skriva så här å se på mig själv å hitta min egna väg alldeles ensam med stödet av coatcher både för min hälsa men även för att kunna njuta av skogen naturen där å samtidigt träna.
Just nu tränar jag på ett #itrimcenter #itrim_sverige där jag får helheten

Men hör och häpna idag MÅNDAG DEN 27/3 ska jag för första gången i mitt liv gå på en löpar skola , här är de en hel del andra människor som ska lyssna ta in å få hjälp med att bli en bättre löpare.

Får se om jag får ut något av detta då jag vanligtvis vill va ensam.
Men jag är sjukt taggad. Ska bli så spännande .

Så hejja på mig nu så återkommer jag i morgon om hur de kändes å vad jag fick ut av kvällen :)
🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️👊🏻💪🏻🙏🏻

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 2 readers

Likes

Comments

Vill du få fina nagelband. Jag kan verkligen rekommendera denna Nailfood.
Den doftar lavendel och är en slags olja som gör att dina band blir fina och mjuka.
Jag har alltid haft problem med mina nagelband, men efter ha köpt denna så har jag så fina och mjuka.
Den kostade 180kr men är jätte dryg så jag anser att den är värd varenda krona :)
#kicks #nagelolja #naglar

  • 4 readers

Likes

Comments

Förändring med mål som ska nås med ett liv som ska förändras får ta tid för visst är de så att de tog tid från mitt liv att förstöra mig själv utan att jag brydde mig. Vadå jag hade så mycket skit i mitt liv så jag orkade inte bry mig. Jag ligger redan så långt bort så varför ska jag tänka på mig ?

Nu många år senare har jag fått en spark i hälsan av mina läkare och mig själv, jag fick upp ögonen och örat började lyssna .

Nu är de DAX att ta tillbaka mitt MITT liv å mig själv för att andra runt mig ska må bra måste jag börja någonstans.

Min resa har startat den 4 Januari 2017 Och just idag den 19 Mars så har jag nått första målet -15 kg på vågen och rörelse glädjen finns.
Den 23 mars ska jag sätta nya mål för mig och jag tänker att jag ska nå dit oxå men nu får de ta tid å hitta RN stabilitet son gör att jag klarar av att leva så här och bibehålla vikten och mående.

Hejja Mig mitt år mitt liv

  • 4 readers

Likes

Comments

Att känna sig velig när solen skiner, får man de? Ja man får känna allt men jag sitter i soffan och funderar om jag ska springa eller inte, jo kanske jag ska de tror jag tar mig en runda men långsam i lugn å ro i min alldeles egna takt.

Ha en fin dag //

  • 5 readers

Likes

Comments

När livet vänder på olika sätt så formar de oss på hur vi är som människor. Jag ser tillbaka på mig själv hur energisk, egoistisk, dramaqeen, sårbar, hatisk, glad, tänkare jag varit som person. Jag tänker på vilka förändringar lärdomar av kunskaper jag tagit till mig genom mina snart 44 år som jag vandrat på vår jord.

Jag inser många viktiga punkter i mina val, beskedet när min son dog, beskedet när jag fick ultrivös kolit, min son hade hjärtfel, tarmcancer,malignt melanom i en hudfläck, hudsjukdom som gör att man har 10% högre risk att få hudcancer, när min mamma fick kronisk leukemi , min son hade förkylnings astma/ansträngnings astma mm mm mm
De viktigaste för mig va och är de som bryr sig om mig och ser MIG för den jag är. Accepterar mina val andras val osv... att se kärleken tacksamheten är oförklarlig ... jag vill uppleva varje dag med något , fylla mina dagar med vad jag anser är viktigt .... för mina val äger jag bara JAG och utifrån dom beger jag mig iväg i mitt liv för de är mitt och ingen annans
❤🙏🏻

Cancer beskedet som min mor fick har spräglat mycket i mitt hjärta och känslor . Min mamma har stor betydelse för mig hon har gett mig de finaste bästa man kan få och de är tillit. Hon har aldrig lovat mig någonting gör hon de så har den lovningen blivit av de har aldrig varit tomma ord. Tack älskade mamma för att du gett mig de och stöttat nig genom allt .
❤😘 Älskar dig

Själv gör jag en hälsoresa med mig själv där jag ska finna balansen genom livet

  • 3 readers

Likes

Comments

Att få ifråga sätta , säga vad man känner och tycker ... ska väl vara en rättighet? Ska vi tysta ner känslor osv på människor att de är fult att säga si eller säga så osv ...känna de eller de....
Läst beteende vetenskap om hur människor fungerar i olika sammanhang och jag märker en ganska "hatisk" oro på inlägg som man gör för att testa begrepp på individers inlägg , pröva att lägg ut bilder eller texter som du VET skapar diskussioner.
Det är väldigt intressant bakom skärmarna ;)
Jag la ut ett inlägg om kroppens funktion. Hur äckligt jag tyckte de såg ut med sporten bodybuildningen.

Genast kom första inlägget om olikheter är bra , någon skrev att man tyckte de va ok osv
Detta är väldigt intressant att se hur andra misstolkar å "tror" sig veta att tillrättavisa människor ..... Vi alla får vara precis som man vill även får vi yttra oss om att man inte tycker om de ....

Pröva lägg ut inlägg så får ni själva se ... lite intressanta att studera människors beteende kring dessa påståenden :)
Man lär sig en hel del

Peace //

Förändring pågår

  • 3 readers

Likes

Comments

Jag brukar ju få mina Downs, det är lite jobbigt att ramla av vägen de gör så ont när man faller. Tur att de inte är lika ofta som förut och att fallen blir mjukare.
Jag har äntligen funnit min väg att vandra på och jag skiter fullständigt i vad andra tycker och tänker.
Men jag kommer alltid fortsätta behöva stödet från andra för de är liksom min bensin.
Får jag inte den så fungerar inte jag.
Jag fick höra att de minnas inte behövde de , jag tänker ok tur vi är olika :)

Löpning har börjat bra men vi får se :) ska nog springa lite på löpbandet eller ute i morgon efter jobbet för att skildra mina tankar lite :)
Jag hoppas på att de ska känna lättare för just nu är 3.3km rätt mycket för mig men jag klarar de .... den 27 mars börjar löparskolan för oss på Itrim de ska bli riktigt intressant

Take care

  • 4 readers

Likes

Comments

Just nu känner jag mig väldigt låg, jag samtalade idag med min hälsocoatch pt om att jag tappat sugen , jag går iväg men väl på centret känns de tråkigt anamma gamla runda , men idag la vi upp en plan på att kondition träning hemma i form av löpning och på centret skall jag träna underarm och mage :) hoppas jag klarar de och att de ska kännas bättre.

Annars står jag still i vikten eftersom jag inte riktigt går fullt ut på maten enbart så går jag ner få få gram.... men men jag ska inte lägga fokus på vikten utan se hur min kropp faktiskt är rätt fantastiskt redskap som jag ska vårda för att orka några år till....

Den 24/3 är de dax för min cancer kontroll :/ men skönt att få de gjort nu när jag jobbar med mig själv helt enkelt ....

  • 9 readers

Likes

Comments

Jag känner en känsla att jag funnit mitt inre jag, där jag på något sätt kan ledsaga mig själv . Jag får dåligt samvete när jag sitter i soffan. När jag inte gör ett skvatt å bara är , den här känslan måste jag arbeta ständigt med. En vikt resa? Nej en hälso resa där jag ska finna mitt inre och ett sätt att leva för att må bra i. Jag är på väg och jag lär mig något nytt varje dag. Men något jag funnit nu, den senaste tiden är Att vara i mindfulness att se den där droppen på granen och hur vacker skapelse den är. Den speglar här och nu innan den trillar ner.

Träning och livet fortsätter

  • 9 readers

Likes

Comments

Jag funderar en del på varför jag valde just Itrim som coach och tränings form då jag i många år försökt få mitt mående och hälsa genom att köpa olika gymkort tränings former mm men hoppat av efter 2 månader.
Itrim ger helheten både mat intag motion och coach samtal för mående. Detta har då lett till att jag bara snart 2 månader senare ÄLSKAR att träna å röra på mig, jag ska lära mig matintaget fortfarande då denna resa är ett livslångt lärande för testen av mitt liv. Att gå ner i vikt är nog egentligen inga svårigheter för de kan alla göra genom att äta soppor mm med låga kalori intag men att bibehålla detta för resten av ens liv och klara av att leva ett friskare sundare liv de är en lärdom i sig.... så de är vad itrim finns för mig iallafall att lära mig att göra bättre val och känna att de är ok att ta den där semlan till kaffet men veta vad de innebär osv :)
JAG älskar mitt nya friskare liv
💪🏻👊🏻🙏🏻 tack itrim jag är på väg och hoppas att efter 1 år att jag kan se tillbaka p känna "YES" i did it"

  • 14 readers

Likes

Comments