View tracker

(Några av karaktärerna i serien)

Scream är en serie som jag började följa när jag bodde i usa och fortsatte följa den när jag kom hem till sverige igen. Screm serien är baserade på filmerna i samma namn men det är en liten annorulunda handling.

Så här beskrvis serien på imdb:

Efter en cyber-mobbning incident resulterar i ett brutalt mord, väcker chockerande våld upp minnen av en mördare från det förflutna som har hemsökt vissa, och kanske till och med förbryllat andra och kanske bara inspirerat en ny mördare. En grupp tonåringar med två gamla vänner kämpar för att återanskapa vänskapen och bli vänner igen du kommer även att få se fiender, misstänkta, mål och offer för en mördare som är ute efter blod.

Några av skådespelarna i serien är:

Willa Fritzgerald, Bex Taylor-Klaus, John Karna, Carlson Young, Tracy Middendorf, Amadeus Serafini, Santiago Segura och Tom Maden.

Serien har hittills 2 säsonger och man har ännu inte fått redo på när den tredje kommer. Båda säsongerna finns på netflix!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår så fick jag äntligen hem The 100 boxen med alla tre säsonger perfekt eftersom jag och min brorsa ligger sjuka så vi såg hela säsong tre igår.

Köpte boxen från CDON för endast 249:- då det var 50% rabatt, annars så brukar typ en säsong kosta det så då slog jag till, om ni själva är sugna på att köpa boxen är det bara att klicka på bilden så kommer du direkt till annonsen :D

Likes

Comments

View tracker

(Några av karaktärerna i serien)

Jag tror att alla vet vad The Vampire Diaries är för serie men tänkte tipsa om den ändå för ni som inte tittar på serien så tycker jag verkligen att ni bör ge serien en chans för att den är så himla bra.

Så här beskrivs serien på wikipedia:

Elena Gilbert är en helt vanlig tonårstjej i en liten småstad, och hon bär på en sorg efter att hennes föräldrar dog i en bilolycka. En dag möter hon Stefan Salvatore, som hon genast fattar tycke för. Men det Elena inte vet är att Stefan är en vampyr och har varit det i 145 år. Stefan har en farlig men oemotståndlig bror, Damon som också är vampyr. Elena dras in i en farlig härva av vampyrer och häxor och måste lära sig att skydda dem hon älskar. Saker börjar att hända Elena, en av de äldsta vampyrerna i historien letar efter henne och hon gör allt hon kan för att skydda sina närmsta vänner och sin familj även om det kostar henne livet.

Några av skådespelarna i serien är:

Nina Dobrev, Paul Wesley, Ian Somerhalder, Steven R. Mcqueen, Katerina Graham, Candice Accola, Zach Roering och Michael Trevino.

Serien är på sin åttonde säsong och säsong ett till fem finns på netflix.

Likes

Comments

(Några av karaktärerna från serien)

Scream Queens är en serie som jag inte började se på en gång när den kom ut så jag inte tyckte den lät så bra men när första säsongen var klar så gav jag serien en chans och jag ångrar mig verkligen inte. Den påminner om både scary movie och scream filmerna då det är ganska mycket komedi i serien men ändå lite skräck lixom.

Så här beskrivs serien på imbd:

Wallace University skakas av en rad mord. Kappa House, det mest eftertraktade kvinnoförening för löften, styrs med järnhand (en rosa handske) med sin drottning Chanel Oberlin. Men när anti-Kappa Dean Cathy Munsch slår fast att kvinnoföreningen måste vara öppna för alla elever, och inte bara skolans rikemanskids, så bryter helvetet lös. En mördare klädd som en djävul börjar den ta ett offer i taget. Det är komedi, Scream Queens en modern deckare, där varje karaktär har ett motiv för mord ... Eller kan lätt bli nästa blodindränkta olycka.

Några av skådespelarna i serien är:

Emma Roberts, Lea Michele, Abigail Breslin, Keke Palmer, Billie Lourd, Jamie Lee Curtis, Taylor Lautner och John Stamos.

Serien är på sin andra säsong!

Likes

Comments

(Några av karaktärerna i serien)

Stitchers började jag följa när jag bodde i USA och har följt den ända sen dess jag verkligen diggar denna serien, den är lite ovalig och det finns ingen annan som liknar den.

Så här beskrivs serien på imdb:

I stitchers så följer man Kirsten, som har rekryterats till en statlig myndighet som ska "stitched" in i andras minnen av människor som nyligen har avlidit för att kunna utreda mord och mysterier som annars skulle ha gått olösta. Cameron, en briljant neuro-forskare, hjälper Kirsten i det hemliga programmet som leds av Maggie, en skicklig hemlig operatör. I programmet ingår också Linus, en bio-elingenjör och kommunikationstekniker. Camille Kirsten rumskamrat och datavetenskap student, är också rekryterats för att hjälpa Kirsten.

Några av skådespelarna i serien är:

Emma Ishta, Kyle Harris, Ritesh Rajan, Salli Richardson-Whitfield, Allison Scagliotti och Damon Dayoub.

Serien har hittills två säsongen men nästa år så kommer det en tredje säsong och jag längtar!

Likes

Comments

(Några av karaktärerna i serien)

Shadowhunters började jag se för att jag älskar filmen The Mortal Instruments: City of Bones som är baserade på samma böcker. Tycker även att böckerna är väldigt bra, som är skriven av Cassandra Clare. Serien hade premiär i början på detta år och har hittills en säsong men nästa säsong kommer i början på nästa år.

Så här beskrivs serien på imdb:

Clary Fray är en normal tonåring som bor i Brooklyn med sin mamma. En dag upptäcker hon att hon härstammar från en linje av skuggjägare, människor som föds med ängla blod som kämpar för att skydda vår värld från demoner. Efter hennes mamma blir kidnappad måste Clary ihop med tre skuggjärae Jace, Alec och Isabelle och även hennes bästa vän Simon för att hitta sin mor och återställa hennes förflutna.

Några av skådespelarna i serien är:

Katherine McNamara, Domenic Sherwood, Alberto Rosende, Emeraude Toubia, Matthew Daddario, Isaiha Mustafa och Harry Shum Jr.

Första serien finns på netflix så det hinner ni se innan säsong två har premiär ;)

Likes

Comments

The Foster är en serie som jag började följa direkt när den kom och har älskat den ända från början. Serien har 3 säsonger men det kommer en fjärde säsong början på nästa år.

Så här beskrivs serien på imdb:

Stef Foster och Lena Adams är ett lesbisk par, har både biologiska och adopteradebarn. Barnen i familjen är Mariana och Jesus som är 15-åriga tvillingar och Brandon är Stefs 16 år gamla biologisk son från ett tidigare äktenskap. Allt går normalt i huset fram till Callie och Jude anländer. 16 år gammal Callie Jacob och hennes 12-åriga bror Jude, har varit hos för många olika fosterhem. Men när de får placeras med familjen Fosters, så börjar saker börjar hända. I denna serie kommer Fosters hantera många olika frågor och viktiga livs lektioner.

Några av skådespelarna i serien är:

Teri Polo, Sherri Saum, Maia Mitchell, David Lambert, Cierra Ramirez, Hayden Byerly, Danny Nucci, Jake T. Austin och Noah Centineo.

Säsong ett och två finns på netflix så det är bara att köra gång ett The Fosters marathon :D

Likes

Comments

(Några av karaktärerna från serien)

Once Upon A Time är en serie som jag har följt ända sen från början och jag älskar den serien och tycker att den blir bättre för varje säsong. Jag älskar att alla olika karaktärer är från disneyfilmer, vem älskar lixom inte disneyfilmer :D

Så här beskrivs serien på wikipedia:

28-åriga Emma Swan får på sin födelsedag besök av Henry, pojken som hon adopterade bort för tio år sedan. Henry tar med henne till sin hemstad Storybrooke som han hävdar att det vilar en förbannelse över. Tiden står stilla i Storybrooke och alla stadens invånare är egentligen sagofigurer som glömt sina tidigare liv. Den enda som kan bryta förbannelsen är dottern till Snövit och hennes prins, och den dottern är Emma. Henrys adoptivmor Regina Mills är stadens borgmästare, men Henry menar att hon egentligen är den onda drottningen som försökte döda Snövit. Hans lärare, Mary Margaret Blanchard, är Snövit och hennes prins är en man som ligger i koma på stadens sjukhus. Stadens rikaste man, Mr. Gold som är i sagans värld Rumpelstilskin och han har en stor och viktig roll i serien. Emma beslutar sig att stanna ett tag i Storybrooke, något som får stadens stora klocka, som stått stilla, att plötsligt börja fungera igen.

Några av skådespelarna i serien är:

Ginnifer Goodwin, Jennifer Morrisson, Lana Parrilla, Josh Dallas, Jared S. Gilmore, Robert Carlyle och Colin O´Donoghue.

Ni som inte har hört talas eller sätt serien har verkligen missat nått. Serien är på sin sjätte säsong men det är inte försent för att börja kolla på den :D

Likes

Comments

​(Några av karaktärerena i Shameless)

Shameless är en serie som jag väldigt gärna velat se och i början på november så tog jag tag i det och har sätt alla 6 säsonger och nu visas även säsong 7 i USA som jag har hunnit i kapp.

Tycker verkligen att Shameless är en sevärd serie den är väldigt crazy men på ett bra sätt haha. Min favorit karaktär i denna serie är nog Mickey som spelas av Noel Fisher :D

På imdb så beskrivs Shameless så här:

Följ den irländska amerikanska familjen Gallagher med sin alkoholiserade pappa Frank. Fiona den äldsta dottern tar tag i föräldrarollen till sina fem syskon Lip, Ian, Debbie, Carl och Liam. Fiona försöker balansera sitt liv. Varje episod är en annan galen situation att ta tag i för familjen Gallagher. Se dem växa och lära sig att gå sin egna väg i livet.

Några av skådespelarna i serien är:

William H. Macy, Emmy Rossum, Ethan Cutkosky, Jermey Allen White, Emma Kenney, Cameron Monagham, Noel Fisher och Brenden Sims.

På Netflix så finns säsong 1 till 3, så det är bara att börja titta hehe ;)

Likes

Comments