View tracker

Nästa vecka så börjar The Fosters igen så här kommer en video för er som inte kommer ihåg vad som hände på säsong 4A, jag är super taggad för säsong 4B :D

Likes

Comments

Kom precis hem från att ha vart och spelat match och vi vann med 16-4, jag är inte nöjd med mitt spel idag men vi vann som tur hehe :)

Serie 1: 187 (bra serie)

Serie 2: 179 (okej serie)

Serie 3: 159 (dålig serie)

Serie 4: 132 (pinsam serie)

Totalt: 657 (pinsamt resultat)

Jag hoppas verkligen att jag spelar bättre nästa match!

Likes

Comments

Prison Break är en serie som sändes mellan 2006-2009 och fick fyra säsonger men nu i år så kommer det en femte säsong och jag är så extremt taggad då jag verkligen älskar denna serie och tycker att den kunde ha slutat annorlunda.

Lite kort om den första säsongen:
Serien handlar om Michael Scofield som är i en minst sagt desperat situation. Han dyker för första gången upp i seriens pilot-avsnitt som en man som går in på en bank och rånar den, för att sändas till det fängelse där hans äldre bror, Lincoln Burrows sitter felaktigt dömd till döden. Michael tatuerar fängelsets ritningar som Lincoln sitter i på kroppen och rånar en bank för att komma in i fängelset. Planerna går som det ska och i fängelset träffar Michael mördaren T-bag och maffiagangstern John Abruzzi mfl. I fängelset utsätts han för nya prövningar varje dag samtidigt som Lincolns advokat och före detta flickvän letar efter nya bevis som kan fria honom. Hon möter dock tufft motstånd från högre makter och alla tycks ha ett finger med i spelet. Det blir inte bara problem i fängelset, utan omfattningen av hela affären inleder en stor politisk konflikt.

Lite kort om den andra säsongen:
I andra säsongen följs Michael och de övriga fångarnas liv på rymmen. En ny karaktär är FBI-agenten Alexander Mahone som fått uppdraget att spåra upp och tillfångata de åtta rymmarna. I varje avsnitt uppmärksammas varje fånge så att man inte bara får följa de två huvudpersonerna Michael och Lincoln. Samtidigt under flykten försöker Michael och Lincoln avslöja dem som satte dit Lincoln för mordet som han inte har begått.

Lite kort om den tredje säsongen:
Sedan Sara dödade FBI-agenten Bill Kim har Michael tagit på sig skulden och hamnat i fängelset Sona. Sona styrs inte av vakter och inne i fängelset är det fången Lechero som styr. Lincoln försöker att flytta Michael fast "The Company" ligger bakom allt och tvingar Michael att rymma med en fånge som de vill ha händerna på. Sara och LJ kidnappas och Michael har bara en vecka på sig att bryta sig ur fängelset, annars dör både LJ och Sara.

Lite kort om den fjärde säsongen:
Scofield, Burrows, Sucre, Tancredi, Mahone och Bellick får alla erbjudandet att jobba åt en Homeland Security-agent som vill störta The Company. Om de hjälper honom kommer de bli fria från alla anklagelser. Alla går med på det och det visar sig att de måste stjäla ett hemligt kort som heter Scylla. I det kortet finns all information om The Company och namnet på alla deras agenter. Sona har brunnit ner och T-Bag är ute efter sin hämnd på Scofield och reser till San Diego för att leta upp honom. Till slut måste alla samarbeta för att kunna bli fria.

Några av skådespelarna i serien är:
Wentworth Miller, Dominic Purcell, Marshall Allman, Amaury Nolasco, Robert Knepper, Wade Williams, Sarah Wayne Callies.

Likes

Comments

Så himla sorgligt, gud vad jag grät när Lincoln dog!

Vem är den mest minnesvärda döden för er i The 100?

Likes

Comments