Mitt betyg 9/10

Säsong två fortsätter där säsong ett slutade och det handlar fortfarande om DJs familj.

Jag tycker att säsong två är lika bra som säsong ett så det var riktigt roligt för ibland så kan serien inte leverera en bra andra säsong men det tycker jag absolut att dem lyckades med.

Original castet är fortfarande med och man får äntligen se Kimmys brorsa som man aldrig fick se i original serien Full House så det var riktigt roligt att han blir en av huvudkaraktärerna i säsong två.

Min favorit karaktär i denna serie är nog Stephanie har alltid tyckt att hon är en rolig karaktär och det händer alltid saker runt om kring henne :D

Hela denna säsong finns på netflix och det kommer även snart att komma en säsong tre som jag längtar super mycket till :D

Likes

Comments

Såg precis sista avsnittet utav Reign, väldigt bra slut och det kom lite tårar hehe.

Ni som sätt sista avsnittet vad tyckte ni? :D

Likes

Comments

Imdb betyg: 7,1/10 | Mitt betyg: 9/10

Fuller House är en amerikansk familjesitcom och en uppföljare till tv-serien Full House 1987-95, som är en Netflix-originalserie. Serien fokuserar på D.J. Tanner-Fuller, en veterinär och änkling mamma till tre söner, hennes syster och bästa vän ger stöd i hennes söners uppväxt genom att flytta in till henne.
De flesta av de ursprungliga skådespelarna är tillbaka i sina roller och det är även många roliga gästspelare.

Jag älskar verkligen denna serie då jag såg Full House som liten fast jag inte var född när den visades haha, så jag tycker att det är jättekul att serien har fått en uppföljare och att det är samma skådespelare. Jättekul att få se hur gamla dem blivit haha ;P

Om ni har sätt Full House då är det typ ett måste att ni måste se denna serie och hela denna säsong finns på netflix!

Likes

Comments

Mitt Betyg: 8/10

Den tredje säsongen handlar om samma sak som den första och andra säsongen och det fortsätter att handla om samma personer.

I denna säsong så tycker jag fortfarande att Shay är en riktigt jobbig karaktär och en annan karaktär som jag har svårt för är Maya samtidigt som jag tycker synd om henne så tycker jag att hon är en riktigt drama queen.

Favorit karaktäreren är fortfarande Lola men jag gillade även Zoe jätte mycket i denna säsong i dem andra säsongerna var hon lite av en elak bitch hon är ju fortfarande bitchig men hon börjar lixom visa sitt rätta jag.

Även denna säsong avslutas med en cliffhanger! Och hela denna säsong finns på Netflix!

Likes

Comments