Vart hittar man : någon att ligga med, en flick/pojkvän, nya vänner.

Det som är så roligt med sådana frågor är att det finns oändligt många svar, men självklart finns det bättre och sämre svar, ett badhus kanske inte är det bästa stället att hitta någon att ligga med....

Så ska försöka dra lite breda svep. Alla dessa 3 har olika svar, om vi börjar med vart man hittar någon att ligga med. En bar är ett bra ställe att börja på, anledningen till det är att på sådana ställen är det många som letar efter samma sak, så enkelt är det.

När man bara vill ligga är det en väldigt ytlig grej så behöver man inte ha den bästa person kemin ut vara va attraherad av den andra. Men andra ord så går man ofta ganska rakt på sak utifrån vilket intryck man fått där och då. Du kan även använda dig av tex dejting appar som tinder 👍

Flickvän/pojkvän är lite svårare, när du letar efter en sådan person så krävs så mycket mer av dig och av den du träffar. Du blir inte ihop med någon för deras utseende utan deras helhet och för hitta någon sådan så måste du vidga dina vyer. Självklart kan man gå till en bar om man gillar det men annars rekommenderar jag ställen som bibliotek, caféer eller affärer. Vet att det låter skumt men 50 % av alla människor har aldrig satt sin fot i en bar. (En snabb instickare, det är stor skillnad på att "ragga" på någon och starta en konversation. Du kan INTE "ragga" under dagen, kan förklara i ett senare inlägg)

Så då tar vi sista då, kan skriva hur länge som helst på det här ämnena. Hur man hittar nya vänner. Så det som du eftersträvar i en vän är att ni har saker gemensamt, det är väldigt svårt att ha en vänskap om ni inte vill göra nå tillsammans. Så mitt tips är att börja leta vänner på ställen som är sammankopplade till dina intressen. Tex om du gillar pc/konsol spel gå på en messa eller var med på ett lan och prata med folk, eller om du gillar att spela musik prova gå med i ett band. Det som är så bra med det här är att ni har någonstans att börja, det finns en sak som ni båda gillar och som ni kan prata om. Sen kan man ta det vidare därifrån ✌

Några frågor?

Hörs nästa gång👊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Så jag har fått frågan om man borde fixa håret när man tex går ut och kommer något sådant hjälpa en träffa mer människor.

det korta svaret skulle helt enkelt vara "ja" men hade tänkt mig att förklara lite runt i kring för de som tvivlar. Jag har personligen hört många gånger i min personliga vänskaps krets och även av andra människor att speciellt som kille/man så behöver man inte fixa sitt hår och att det inte spelar någon roll vad man gör. Det är helt åh hållet falskt, en så enkel sak som att tvätta sitt hår och slänga i lite vax gör en enorm skillnad. Att ha snyggt välskött hår utstrålar dels att man är fräsch och bryr sig om sin hygien men även att man har klivit ett extra steg för att förbättra sig själv.

Det kanske låter som humbug (skitsnack) för några, jag ska använda ett liknande exempel till det som jag använde i ett tidigare inlägg. Säg att du är attraherad nå sjukt till en person, du sitter bredvid en person som är dig likvärdig på alla sätt. Lika smart, snygg osv,den enda skillnaden är att personen som sitter bredvid dig har valt att lägga tid på sitter hår, tvättat det, fixat det med vax eller fönat ut det (olika saker funkar för olika personer) men i alla fall har hen snyggare hår än dig. vem tror du personen framför dig kommer att prata med?

Små saker kan göra stor skillnad, det gäller inte bara för hår. Lukta gott, matchande kläder och en rak rygg är små åtgärder som kan ändar hur en människa uppfattas helt och hållet.

De små sakerna spelar stor roll, skicka mer frågor! Älskar att svara, finns inga dumma frågor.

Tills nästa gång

Likes

Comments

Hur viktigt är sex för dig? 

För mig är sex en otroligt stor del av ett förhållande, jag vet att det kan låta hemskt att säga det men jag finner det svårt att ha en bra relation med någon som jag inte har bra sex med. Självklart kan man älska en person helt utan hakar som pengar och sex, jag säger inte att alla förhållanden utan sex/bra sex är dåliga. Men i min värld så ger det de extra limmet man ibland behöver.

Anledningen till att jag säger det här är att i ett förhållande finns det många berg att klättra tillsammans. Det gör att man hamnar i situationer när man är trött på allt och det känns som att allt går åt helvete. I dessa situationer måste man komma ihåg varför man valde att ge sig in i allt det här (förhållandet). Helt enkelt för att man älskar den andra personen och det finns ingen annan du hellre skulle klättra alla dessa berg med. 

När man är i ett förhållande och har sex med någon man riktigt älskar så behöver man inte tänka. I just denna stunden är det bara du och vem du nu har valt att bli kär i, och ni behöver inte bry er om något alls förutom att ge och ta emot kärlek från varandra. För mig i ett förhållande är det här väldigt viktigt men missförstå mig rätt. sex är viktigt men när jag tänker tillbaks på förhållanden är det inte sexet jag saknar, det är alla de kvällar när man hade någon att krama och prata med. Någon man kunde lita på.

Vad tycker ni om förhållanden med/utan sex skulle gärna vilja höra? 👍

Over and out


Likes

Comments

Det här är mitt första inlägg och jag hoppas det inte blir en total "crash and burn". Jag har aldrig tidigare bloggat på det här sättet så kommer bli en ny upplevelse :)

så då börjar vi väl då.

Det första jag vill adressera i min blogg är alla de människor som tror/tycker att de är oattraktiva eller helt enkelt "för fula" för något/någon. Det är fakta att om du föds med bra gener (het) så kommer du helt enkelt ha det enklare inom vissa områden i livet. Du kommer var den som blir bjuden på drinkar och den som alltid har flest följare på instagram, du kommer dessutom ha lättare att hitta partners eftersom att bredden på de som finner dig attraktiv är betydligt större än för många andra. Jag försöker inte på något sätt trycka ner attraktiva personer, inte det jag vill få fram med det här inlägget.

Jag har dragit det här argumentet många gånger och möts alltid av samma svar "Nä men jag bryr mig bara om personlighet". Fine även jag brukar säga att det som spelar störst roll för mig är en bra personlighet, men om jag vänder lite på påståendet.

Du är i en bar eller var som helst för den delen, framför dig har du 2 personer. Person nummer 1 är extremt attraktiv medans person 2 inte är det, vem pratar du med först? Det här är om man bara tittar på utseende och som många andra skulle jag välja den lite mindre attraktiva personen om hen hade en bättre personlighet. Nu kommer ett till men, vem skulle du välja om både person 1 och 2 hade lika bra personlighet? ser ni hur jag tänker?

Jaja nu ska vi dra det som jag ville komma till, utseende är något man föds med något man inte kan förändra men det finns så mycket mer. Att klä sig bra, vara självsäker och ha en bra intressant personlighet är något som sker efter att man föds, det är också något som man kan träna/förbättra när som helst igenom livet.

Var den bästa personen som du kan vara och sluta jämföra dig med andra, jag har sätt människor som har varit en bra bit under medel i utseende, kliva in i en lokal plockat med sig den attraktivaste människan på hela stället och dragit hem. Dom personerna var också bland de mest intressanta, välklädda och roliga personerna jag någonsin träffat.

Over and out

Likes

Comments