Header

Hon älskar kameran
Jag älskar hennes skratt

Med libero up&go kan man göra det mesta! Inte bara har dem bra komfort och passform utan dem lockar oxå fram skrattet hos oss alla!
Denna lilla stjärnan smyger ofta och hämtar en blöja och kommer sedan med sina busiga ögon och sitt härliga leende runt hörnan för att hitta på bus!

Likes

Comments

svårt att förstå att hon redan är så stor! Nu har hon oxå fått sitt eget rum 🌸 Mattan ska bytas ut mot en svart och överdraget på fåtöljen ska oxå bytas ut till svart eller rött och en ny taklampa sen är vi ganska klara! Lite tavlor längs den stora väggen som ska upp oxå bara..  Behöver bara hitta några 🙈😂

Både Gösta och Ella agerade fotomodeller idag! Inte ens Gösta ville gå ut ur rummet när jag försökte fota 😂
Känns som att vi blev nöjda med hennes rum! Den sista touchen kommer göra mycket tror jag 👌

Känns härligt att kunna bli färdig och göra i ordning till henne 🌸 I veckan gör vi klart vardagsrummet så kan vi sen börja med det sista som ska göras på de stora barnens rum oxå

Likes

Comments

När lilltjejen har sovit sin förmiddagslur tänkte vi bege oss in mot hbg för lite ärenden. Vi hoppas på att regnet håller sig borta så vi kan stanna till vid någon av alla roliga lekplatser för att leka lite. Känns nästan som hösten är här redan!

Förra helgen sken solen och vi kunde få några härliga utestunder.. Nya sådana längtar vi efter nu!

Likes

Comments

är det någon av mina läsare eller era vänner som skulle vara intresserade av ett paket med endast newbiekläder i strl 74? 😀

Likes

Comments

Vissa dagar önskar man att man vore någon annanstans


Men
vad är lika skönt som att krypa ner i en renbäddad säng?!

Nu säger jag oxå godnatt
😘

Likes

Comments

trädgården är nu tömd och vi har påbörjat tömningen i källaren. Blev en stor last till tippen idag! Skönt att bli av med allt son ligger och skräpar över allt.. Framför allt är det skönt att rensa upp i trädgården!

Ella verkar vara på gång att bli sjuk eller så är det kindtänderna som ställer till det.. Feber och trött framför allt och i förmiddags efter vilan bajsade hon ner säng och allting där i.. I bilen kom det från andra hållet.. Dock är hon åksjuk så det kan lika väl vara av själva bilfärden.. Vi andra mår bra här hemma än så länge!

Vädret är inte det mest fantastiska vädret man kan tänka sig så någon utelek blir det inte mer idag. Vi spenderade ganska många timmar ute innan när vi röjde så nu är det skönt att krypa ner inne i värmen..

Likes

Comments

Barnen är i säng och jag ligger på soffan för att ladda om inför en natt på jobb.. Känns skönt att komma iväg och jobba lite emellanåt nu när man har varit hemma länge. Samtidigt försöker jag ta till vara på varenda lediga dag jag har tillsammans med barnen nu innan allvaret drar igång på riktigt och livet rullar på igen efter föräldraledigheten..

Igår hade vi barnens mormor här och vi hade en fantastisk dag! ❤ Det blir så tomt när hon åker hem 🌸
Lika tomt är det efter pappa då han är nästan lika långt bort han oxå

Jag har aldrig ångrat att jag flyttade ifrån Hässleholm men ibland saknar man närheten till sina föräldrar och bonusföräldrar ❤

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw