Header

Instagram@lifewith3kidds

Stöka upp nästan hela huset
Äta frukost
Trilla ner från stolar
Kissa utanför toalettstolen
Promenad med hunden 
Smutsa ner kläder
Göra kaos i soffan
Bråka 7998 gånger och lite till


Allt inom loppet av en timme!
Välkommen till småbarnslivets morgnar
🤣

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

En magkatarr bröt ut bland annat och jäklar med råge denna gång! Blev en runda till apoteket innan idag för lite tabletter.. Känns lite bättre nu även om den ställer till det en del fortfarande..

Barnen har nu landat i sina sängar och jag på soffan! Ska snart gå upp och ta mig en riktigt lång, varm och skön dusch! Har blivit en del ärenden idag och kvällen har bestått av städning här hemma.. Bara tvätten kvar sen är jag på rätt köl igen efter några extremt trötta dagar med väldigt få saker som har blivit gjorda. Trivs inte alls när det är rörigt och saker överallt!

Likes

Comments

Jag är helt dränerad på energi just nu! Fryser så det knappt går att beskriva hur mycket trots att jag ligger under täcket eller fullt påklädd! Jag är onormalt trött och har nog aldrig känt denna sortens trötthet innan.. Inte ens under min utmattni gadepression kändes tröttheten som den gör nu.. Det bär nog dags att kolla upp mitt blodtryck igen och mina blodvärden.. Borde nog ta en kik på mina sköldkörtelvärden oxå tror jag 🤔 Blir ett samtal till vc imorgon.. Därefter ska barnen lämnas på dagis och jag ska dra mig in mot Helsingborg..

Har fått i mig lite middag nu åtminstone även om det kanske inte var mycket. Får äta lite mer om en stund igen om det går ner lite till.. Svårt att sitta på en stol och äta när rumpan skakar så man nästan åker av stolen! 🤣 Det vore en syn för gudarna Det!

2 barn av tre är redan i säng- trötta efter en dag på förskolan verkade det som. Stora tjejen får lite egentid med pappa o soffan och jag har krupit ner under täcket i sängen 😁 Tror jag stannar hör resten av kvällen och lyssnar på vindarna som viner runt husknuten!

Likes

Comments

Man har fyllt hela släpet med skit för att köra till tippen och man inser precis när man ska köra att man har punktering på biljäveln!! 😠 (ursäkta språket)

Så jäkla surt! Och att den andra bilen först vägrade att starta gjorde inte saken Bättre! Hej vilken härlig "skit"dag idag! Tog några timmar innan vi till sist kom iväg så nu är allt slängt iallafall och den ena bilen igång! Nu behöver vi bara få ordnat punkteringen oxå..

Kvällen måste ju åtminstone bli bättre iallafall!

Likes

Comments

Jag har en dröm om att få göra något Stort! Jag har en dröm om att få synas och höras - få berätta min historia!
Jag har en dröm om att få hjälpa andra människor när livet blir tufft!

Vad drömmer du om?

Likes

Comments

När man inte riktigt vet vilken fot man ska stå på men ändå samtidigt vet exakt vad man vill..

När man inte vet om man ska lyssna på sig själv eller om man ska lyssna på alla andras åsikter..

När livet tar en vändning som faktiskt kan bli riktigt bra! Men som oxå kan göra tillvaron lite tuffare än förut..

Det är inte alltid så lätt att veta svaren på frågorna livet ger..

Just nu sover lillfisen och de stora barnen har myst ner sig i soffan tillsammans med mig.. Favoriten svampbob fyrkant visad på tv:n och barnen är nöjda! Det har blivit barnens nya favorit här hemma på sistone.. Själv är jag tacksam för att jag får lite lugnt mys i soffan tillsammans med de stora för en liten stund då de annars knappt sitter stil på en dag! En ledig dag tillsammans behövde vi idag 🌸

Likes

Comments

Vi är som vi brukar uppe med tuppen! Mamman lika trött som vanligt och barnen lika pigga som vanligt! 😂

Ska försöka få en lite lugn start på dagen innan vi kör igång ordentligt.. Känner mig lite trögstartad idag! Har lite samtal att ringa idag och en del andra småsaker som ska fixas..

Tror vi får börja med en kopp kaffe dock!

Likes

Comments

Då ska du se hit!!!
Läs även mer om hela eventet
HÄR


Efter matlagning:

Middag: 16:00-19:00


Supportergäster


Är du inte ensamstående förälder men vill ändå komma och njuta av god mat? Du är välkommen som supportergäst! Efter vår matlagning bjuder vi in till buffé,

där du som gäst strålar samman med oss i gemenskapen kring den vegetariska maten. Genom att delta stöttar du också Mammahjärtats verksamhet.


Vi har nog alla någon gång upplevt vad skönt det är att sitta ett sällskap runt bordet, äta tillsammans och bara låta tiden gå. Det mötet går inte att överskatta.

Det är människans största uppfinning, som vi allt för ofta slarvar bort.


Kom och njut!


Kostnad: 250 kr


Likes

Comments

Facebook
Snapchat
Instagram
Blogkeen
Nouw