Header

Hur gör du?

Hur ska man kunna finnas där för alla?
Räcka till i alla lägen?
Finnas där för alla sina vänner
Arbetskamrater
Familjemedlemmar
Och för sin familj

Vad gör man när man förlorar sig själv för en stund? När man kämpar med att finnas till på sättet man vill.. När tar orken slut! När drar man i nödbromsen för att tänka lite på sig själv? Är det verkligen så himla själviskt att stanna upp och säga "stopp jag behöver en tid för mig själv" För vem kommer vi kunna finnas där för om vi inte tar hand om oss själva emellanåt? En dag sitter vi där med en förlorad själ och ingen ork till någon annan..

Men visst är det svårt?
Svårt att få tiden att räcka till
Svårt att släppa lite på kraven vi har på oss själva

  • 33 readers

Likes

Comments

Visst är det så att vi alltid ser att den frågan ställs efter varje melodifestival?
I tidningen kan du läsa rubriken
Bland vännerna diskuteras frågan vilt

Och hur kommer det sig att resultatet ofta blir att fel låt vann?
Och vadå fel låt? Kan man verkligen kalla det "fel låt"

Så vem är det som sitter och röstar då? Och varför verkar det bli så fel?

Jag tror att vi hör så mycket om att det blir fel låt för att de som har tröstat på låten som vann är nöjda och har inget behov av att kommentera det på samma vis därför hör vi de som är missnöjda.. Jag tror oxå att det är kategorin som inte har lagt någon röst alls för dem har förväntat sig att resten av Sveriges befolkning tycker som de gör och röstar fram "rätt låt"

För det är ju trots allt så att låten som vinner hade inte vunnit om det inte vore för att majoriteten faktiskt ÄR överens om att den borde vinna!

Likes

Comments

Med att gå upp innan kl 06? 😴😁 man hinner med mkt under dagen iallafall! Ella sover fortfarande efter en hel del vakna stunder inatt oxå.. Nu har hostan smugit sig på henne lite mer och stör så klart.. Skönt för henne om hon kan sova en stund till nu på morgonen..

Ellinor laddar upp för kalas på busfabriken idag. Får se vad jag och de andra två hittar på när hon är där.. Patrik ska börja röja där hemma iallafall..

Den osminkade versionen

Likes

Comments

Jag blev rörd

Jag blev berörd

Jag blev alldeles varm i hela kroppen

Jag kände mig värdefull


Emma är en tjej som jag "mött" här o bloggvärlden! En stor bloggare som har precis allt man ska ha i sin blogg! Jag följer henne dagligen genom hennes vardag med allt den innebär! Jag älskar att få läsa om hennes vardag och kunna se alla härliga bilder på henne och familjen! Just nu har hon startat upp något som heter dagens stjärna! Otroligt kul att läsa hennes inlägg när hon gör dessa fina saker för andra! Jag trodde aldrig att jag skulle vara en av hennes stjärnor men vet ni vad!? Idag blev det jag!!! 😍 Gå hos  @bolmgren och läs hennes blogg. Den är värd att läsas! Inlägget om dagens stjärna hittar ni

HÄR

Likes

Comments

När barnen leker tillsammans där uppe på sina rum så passar deras mamma och pappa på att göra upp planer för omflyttning här hemma.. Igen! I vårt hus kan man flytta om oändligt många gånger har vi upptäckt 😂

Vi ägnar oss idag åt lite olika aktiviteter här hemma idag.. Blev en lång promenad o solen innan i förmiddags och tur var väl det för nu lyser den med sin frånvaro! Imorgon försöker vi bege oss ut i skogen med barnen, lite picknick ute är tanken.. Med rätt kläder blir det toppen oavsett väder!

Likes

Comments

Ella låg i min famn för att somna och Gösta ville vara med så han hoppade upp i sängen och kurade in sig hos Ella ❤ Där somnade dem efter en liten stund tillsammans när Ella låg och klappade honom 🌸

Likes

Comments

När man som snart 5-åring fortfarande är så liten att man får plats bredvid syrran i kundvagnen 😂
Hon är lång och smal vår stora tjej 🌸

Det har blivit en dag med lite av varje.. Ett besök på vc för att kontrollera Ellinors bula i pannan som hon fortfarande klagar över, ett besök på Cash för att inhandla lite mat, vi har städat och fixat hemma och mu väntar ett besök på citygross oxå!
Ikväll ska jag lägga upp benen på soffbordet med ett glas vin i handen och bara slappa!
Efter snart en vecka med sömnlösa nätter kan jag behöva lite kvällsavkoppling!

Vi har någon här hemma som tycker det är fantastiskt när solen tittar fram! Han förflyttar sig runt i huset tillsammans med solen för stt alltid ligga vid ett fönster där solen skiner in!
🌞

Likes

Comments

Hej fina du! 🌹
Therese heter jag och driver bloggen ‪@ThereseQueen här på Nouw.

I min blogg kan du läsa om allt från min vardag som ensamstående mamma till ett NPF barn som heter Casper och är 10 år, min ADHD i samband med ångest och min stora viktnedgång från 120 kg till 60 kg.
Jag har även en del tävlingar och samarbeten med företag och andra bloggare som jag delar med mig av.
En blogg med mycket bilder då jag älskar att fotografera.

Jag har tre olika samarbeten med andra bloggare. Jag håller även på att planera en bloggmiddag tillsammans med en bloggkollega som kommer äga rum i Helsingborg i April 2017.

Jag jobbar som resursperson på en förskola med barn i behov av särskilda stöd. Det bästa och mest lärorika jobbet jag någonsin har haft.

Kika gärna in hos mig både på bloggen ‪‪Http://Theresequeen.com och på Instagram: ‪‪Theresequeencom

Kram!

Likes

Comments

Känslan när man möts av något helt fantastiskt! När man inte vet om man ska skratta eller gråta! När allting vänds upp ich ner på en liten sekund!!


Enligt SMHI så vet man inte vart man drar gränsen för snön i Skåne

Men jag vet!!

Tydligen över vårt hus då snön vräker ner på ena sidan om huset och regnet står i backen på andra sidan om huset!
😂

bilderna är tagna med några sekunder mellanrum, tiden det tar för mig att gå från toaletten och över till vårt sovrum!

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw