Vad tycker ni? Jag älskar i princip allt. Mörka murriga färger, sammet, guldfärg, elegans. Perfekt!👌

Vad gillar ni bäst? Själv har jag köpt mig en av glaskuporna. Hade gärna fått tag i den gröna filten, men verkar inte som att den kommer komma in!? kan bara se den gråa & den blåa på hemsidan.. Men håller tummarna.

Ni hittar några av mina favoriter här: Glaskupa Läderhandtag Champagneglas Bestick Filt

Likes

Comments

Saker och ting tar ju en väldans tid, framförallt för att jag inte sitter på den fetaste plånboken här i världen. Så då får man ha tålamod och prioritera en sak i taget. Otroligt tråkigt om ni frågar mig men tyvärr ett måste om man inte vill kvala in till Lyxfällan.

Tänkte i alla fall bjuda på några bilder jag tog i mitt sovrum för någon månad sen kanske, har redan tillkommit en del nytt. Men det får ni en annan gång! Sänggavlen ska kläs och bli fin- När jag har cash 💰😄


Likes

Comments

I våras någon gång gjorde jag en spegelkub. Fick inspiration från en tjej på Insta och hittade en bra beskrivning hos Emelie 😌

Var ett jäkla pill och jag rekommenderar att man gör detta pyssel tillsammans med någon för att få kvadraterna rätt, inte det lättaste när man är ensam 😉

Såhär blev min!Likes

Comments

Contains affiliate links

En sak som jag tycker är väldigt svårt är att hitta stora & snygga krukor. Jag har flertalet större gröna växter här hemma som gärna vill bo i några snygga krukor, men det är lättare sagt än gjort.

Men jag har några favoriter just nu så jag gjorde ett litet kollage. Dela gärna med er om ni har tips på andra stora fina krukor :)


Likes

Comments

Just nu har Desenio en liten sommarkampanj och jag har fortfarande inte hittat något att ha över soffan på vardera sida om min spegel..

Men sen fick jag syn på dessa


Och kände att jag tror att detta kan bli så bra :) I svarta eller guldiga tunna ramar, inte riktigt bestämt mig än. Varken om det ska få bli dessa eller vilken färg på ram jag ska ha. Men jag tror att dessa kan ge ett skönt lugn + att dem fångar upp övriga färger som finns i vardagsrummet.

Vad tror ni? :) Ska jag ha svarta eller guldiga ramar?

Likes

Comments

Visst är det härligt att få börja inreda & fixa på sin balkong eller uteplats?

Jag har en balkong, inte speciellt stor. Men ändå tillräcklig. Skulle vilja ha som någon loungesoffa/säng/dagbädd samt ett litet cafébord med två stolar. Det hade varit alldeles lagom. Några blomlådor och mitt Olivträd.

Får se om ekonomin tillåter lite nytt eller om det får vänta. Tips på fina billigare möbler?

Här kommer lite inspirationsbilder.


Likes

Comments

En sak som är ganska nytt för mig, men ack så kul är att köpa saker på auktion via auktionssidor. Lite dyrare än loppis & second hand men man kan också få tag i riktiga dyrgripar till ändå vettiga priser!

Och framförallt så kan man få tag i väldigt fina saker som inte speciellt många andra har, och det kan ju nästan vara det bästa!

Jag är sugen på att få en lyxigare och pampigare känsla i mitt sovrum, hyresrätt som det är så står det tre stycken ap tråkiga vita släta garderober. Har ju även ett sidebord och där skulle jag vilja ha något gammalt fint vitrinskåp/skänk.

Såg en som hade ett vackert gammalt skåp med glasdörrar där man såg hennes fina skor, väskor, askar m.m. Ha begär på det :)

Kolla in denna skönhet jag hittade idag <3


Tänk att ha detta i sitt sovrum! Dröm.

Likes

Comments