Har inte direkt varit någon spännande match i VM men inatt kommer det två spännande matcher, England - Italien och Elfenbenskusten -Japan, sjölb tror jag på England och Japan, men det luktar kryss i Japans matxh dock, ha en.trevlig kväll och njut av fotbollen :-)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Läs inte detta för det är super hemligt. Vet inte var jag ska börja, men dagarna är som dom är, livet är fint, de vet ni. Har jobbat idag, det gick bra. Snart är det helg, sista arbetsdagen imorgon då.

Likes

Comments

Skönt att det är måndag igen, dels för att jag slutar klockan två och dels för att jag ska handla in mat till mitt hushåll, för just nu har jag inte mycket hemma.så det ska bli najs att handla mat. Håller även på att tvätta mina kläder i tvättstugan just nu. Senare ikväll kommer en av mina bästa vänner hit och då blir det väl chill, Playstation 3 och kanske film.

Likes

Comments

Dags att dra ner med polaren på byn med hans moppe, ses senare, hare.

Likes

Comments

Nu har jag äntligen bestämt mig att träningen är det viktigaste, så nu dla jag och polaren börja träna så nu har jag gått från att se ut som en ovårdad.grottmänniska till att se bra ut är väldigt nöjd med detta resultat.


Likes

Comments

Skönt att man är ledig idag, blir mestadels chill idag så.de e härligt. Vet inte vad jag ska göra senare mrn de blir väl att vara med en.till polare.

Likes

Comments

Skrev inget igår eftersom jag var sjukt trött. Igår gjorde jag inte mycket förutom att jobba och fixa hemma, sen sov jag i princip från sex på kvällen till nio på morgonen så hag sov typ 10 timmar eller mer. Fattar inte varför jag blir så trött.

Likes

Comments

Slutade ju vid 14.00 och det är nu över fyra timmar sedan och sedan dess har jag varit på apoteket sen va jag på coop och tippade lite på topptippset som börjar vid 19, så det ska bli spännande att se hur det går, tror dock att jag kan få in det idag. Spännande som sagt. Köpte även snus och min andra energidryck för dagen hehe, sjukt onyttigt men grymt gott asså. Svettades som en stucken gris under dagen, helt sjukt varmt så det är synd att klaga för det är ju inte vinter just nu haha. Efter mina ärenden drog jag hem till en av mina bästa polare och hjälpte honom med att olja pooldäcket. Fick en god 88an glass som tack hihi. Efter det drog vi till affären och jag handlade mat, och nu sitter jag i fåtöljen hemma med en av mina bästa polare på besök och snart kommer även en till av mina bästa polare över så det blir najs, ska göra mat senare, pannkakor blir det. Gör en bra kväll.

Likes

Comments

Är trött efter en helg av sena kvällar, lite mat och hockey, så idag somnade jag i bilen påväg till Nyköping när vi.genomförde en liten flytt det var dock skönt att sova i bilen då det inte var så varmt i bilen. Sitter nu och tar det lugnt sista minutrarna på lunchrasten. Åt pastasallad och drack en stor red bull till lunch, inte det nyttigaste alternativet men gott som in i Norden. Mindre än två timmar kvar på arbetsdagen så det känns skönt, efter jobbet ska jag ner på stan och göra några ärenden och sen bara hem.och ta det lugnt, sedan handla mat och sen kommer en av mina bästa polare över för att chilla och kolla film.

Likes

Comments

Klockan är nu ett på morgonen och det är dags för mig att sova efter en helg med lite öl på fredagen, till att ha en chill dag på lördagen och avslutar helgen med att gå och rösta till Europaparlamentet. Helgen är jag nöjd med, kunde vart bättre men den kunde även vara sämre om man har otur vill säga. Nä nu är det dags för mig att krypa ner i sängen och sova. Vi ses näsya vecka, ha det bäst och sov så gott allihopa. Godnatt

Likes

Comments