View tracker

Nelson fick följa med oss ut på en långpromenad. Han tyckte det var roligt och efter ett tag ville han ligga på Meja. Hon höll på att mysa och dra han i pälsen sådär försiktigt.. och då tog jag ner han i vagnen. Å då började hon gråta. Så han fick ligga där resten av promenaden.
Underbara katt! 😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vi har målat och målat.. i flera veckor nu och det tar aldrig slut. Det är mycket restid från vårat nuvarande boende till huset. Så 2 timmar försvinner ju varje gång. I helgen kom svärfar och hjälpte till att måla. Det var minst 29 grader och som mest kanske 32 grader. Man ska aldrig klaga på fint väder.. men det är inte att rekommendera att måla när det är så pass varmt.
Här kommer lite bilder från i helgen.


Nu har vi gjort klart allt det som ska vara grått! Det är under tak och  hörnbrädor kvar på garaget 1 varv. På huset är det runt fönster och hörnbrädor. Snart kommer vi få låna en ställning och slipper stå på stege! Vi är ganska less på att måla nu och det har varit mycket regn som gjort att vi inte kunnat måla.
Å nu ska det regna 10 dagar i sträck. Känns som om vi aldrig kommer bli klara.. Men det kommer vara VÄRT det när det äntligen blir klart!

Likes

Comments

View tracker

Har haft en underbar dag tillsammans med min familj i Veddige. Första gången jag ser ett kosläpp! Så gulligt och det kändes lite som att kossorna tog studenten ;)

Vi håller på att spana på tapeter och det är verkligen inte lätt att välja.. Tips mottages!

Likes

Comments

Jag har förlorat många människor längs vägen men även vunnit en del. Alla människor i ens liv är faktiskt inte menade att stanna kvar för alltid. Tänker vara tacksam för de som stannar och tacksam för det jag fått lära mig/minnen från de som väljer att gå.

De människor som engagerar sig och visar att de vill vara en del av ditt liv, förtjänar att få detsamma tillbaka. De som tror att du ska jaga dom och att de aldrig ska behöva bry sig..de är dom man släpper på vägen.

Godnatt!

Likes

Comments

Jag som aldrig haft problem med min vikt innan.. fick problem efter min första graviditet. Å ännu mer efter min andra. Då man redan var tung. Å jag har inte energin, tiden eller pengarna att dra på gym. Har dessutom ingen lust att dra dit på kvällen och åka buss själv.. näpp näpp! Ska man träna på gym då ska man ha nån att börja med.

Så jag tänkte.. bantningsshakes, why not? Fast jag tänker inte vara extrem i det. Jag har bara bytt ut lunchen och loggar allt jag äter. Jag gör det här av olika anledningar:

1) Få resultat. Behöver inte vara 4 kg i veckan. Jag har inte bråttom. Huvudsaken är att de åker bort å håller sig borta. Kilona alltså..

2) Få mer energi. Om jag går ner i vikt så kommer jag att orka mer?

3) Känna mig fin. Jag vet att man ska vara stolt över sin kropp. Oavsett hur man ser ut. Sanningen är den att jag tycker att jag är snygg. Men jag är mkt snyggare utan köttbulle-ansikte 😂

Målet är att gå ner från min nuvarande vikt till 70 kg. Innan jag blev gravid vägde jag ca 68 kg. Men jag tänker att 70 blir bra. Jag har en bit kvar att gå. Jag hoppas att det kommer gå bra. Jag har vägt som mest, 98 kg (gravid).

Jag känner mig sjukt trött och dränerad på energi. Har fått jätte fettigt hår av bantningsdryckerna.
Jag blandar mellan Nutrilett Vanilj och Allevo Choklad. Jag kör på mjölk istället för vatten. Blir lite mer kcal då men drickbart!

Mot ett sundare liv 👍

Likes

Comments

Vi har köpt blommor! Det är typ ett mindre mirakel.. haha!
Vi har en förmåga att ta död på alla blommor så vi får väl se hur länge de lever. På tisdag ska vi ha en fotograf hit som ska ta bilder på våran lägenhet. Det står att det ska vara mulet.. 😈 aja! Får gå ändå!

Här är blonmorna:

Palmerna får vara instänga i Mejas rum tills vidare.. Nelson blev lite väl förtjust i dom å ska slå på bladen.

Jäkla katt 🐱🐈

Likes

Comments

Har pärlat sen kl 20:30 tills nu.. kl 01:15 och jag hade kunnat bli klar mkt tidigare om det inte var för att allt gick sönder och fastnade i tejpen! Vilken panik! Ville slå sönder allt å bara gå å lägga mig.. men jag gav inte upp och tog bort alla pärlor från tejpen och gjorde om allt igen. Sen när den skulle brännas så blev det 50 pärlor som hoppade av.. å den blev lite väl bränd på ena sidan. MEN jag gav inte upp! Imorgon.. eller snarare väldigt snart.. (om ca 5 timmar) när Meja vaknar, kommer jag verkligen behöva coffein. Tur man har en pepsimax i kylen! Godnatt! Förresten så är jag klar med tribalkollektionen och jag är rätt nöjd! Dock inte lika nöjd med giraffen men den passar in rätt bra ändå. Nåväl. Nu ska de bara upp på väggen också! pusshej!

Likes

Comments

Egen design! Så NÖJD! Å det bästa av allt var ju självklart att Joel älskade dom också! 😆

Likes

Comments

Idag känner jag mig som en riktig liten hustomte! Inte nån jäkla husfru. Fru är jag men är ingen husfru på något sätt. Fråga Peter han veeet! ☺

Vi har busat en massa idag. Lekt koja under täcket. Han hämtade både täcke och kudde till mig. Sen tyckte Lillgrabben att det var kul att få åka rutschkana från min rygg. Vi har lagat plättar idag och det blev supergott med lite gräddglass till. Det är fortfarande tufft med lillasyrran och veta hur man ska göra och vad man får och inte får göra.
Jag och min lillasyster var nog mer osams än sams. Vet inte varför det var så men hon älskade att reta mig och jag blev alltid hämndlysten och gav tillbaka. syskonkärlek? Tycker det blivit bättre med åren och det känns väldigt tomt här utan henne. Min andra lillasyster Emma har jag typ aldrig bråkat med men det är väldigt stor åldersskillnad mellan oss så det är nog därför. Jag hoppas att mina barn får en bra relation till varandra när de växer upp 💜

Likes

Comments