Det här med all inclusive när man ska resa är alltid en sak som är bra att fundera på hur man vill göra med. Jag har haft det ibland när jag rest. Men det har endast vart de gånger jag vart i Turkiet. Då man bott på ett hotells om man mest vistats vid och bara haft en solsemester. Vid sådana resor kan det vara bra med all inclusive.

Men de gånger jag vart i Grekland och Spanien har jag inte haft det. När jag bodde i Spanien i två veckor bodde jag mitt i Barcelona stad och hade nära till allt. Jag bodde då i en lägenhet då man inte heller kan ha någon all inclusive eftersom det inte var en charter resa. ( Charter= bokat flyg och hotell tillsammans) Samma sak de gånger jag vart i Grekland. Då har vi bott i en lägenhet och inte haft all inclusive.

Nu sist när jag och Emil var på Rhodos tillsammans bokade vi en charter= resa+ hotell! Men utan all inclusive. Och det var just därför att jag vart i Grekland förut och vet att nästan allt de har kan man äta. Och jag tror faktiskt att jag gillade det mest. För jag är den som tycker om att ta en utflykt över dagen, äta där man hamnar och då är det onödigt med all inclusive!

Vår frukost handlade vi på ett supermarket som låg precis där vi bodde. Vi köpte även makaroner och köttbullar vi lagade till vid två tillfällen. Men annars vart det att äta ute där man befann sig. Och det tycker jag inte gjorde något alls. Just den resan var för att koppla av, komma iväg bara han och jag och få egentid en vecka utan skola och jobb och bara njuta av värmen och göra vad vi ville. Och då ingår även god mat i en sådan resa ;)

Så mitt tips är att beroende på hur du är som person om du vågar testa nya saker inom matvärlden och om du vet hur maten är där du ska vara, skippa all inclusive!

​Köp lite mackor, pålägg och smör, ägg och massa frukts så lovar jag att ni klarar frukosten! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Något som jag och Emil levde på när vi var i Grekland var Pizza. Åt det kanske en gång om dagen haha. Och alltså det gjorde absolut inget för mig, det var så mycket ost så man typ dog för det var så gott! Självklart åt vi andra saker också som gyros vilket jag älskar, sallad och pasta osv. Men pizzan slog typ allt! 

Likes

Comments

I somras var jag och min pojkvän i Grekland tillsammans. Det var en av de bästa resorna jag gjort. Vi hade det så himla bra där borta han och jag! Bara vi, vi kunde göra allt vi ville på våra egna villkor! Var vi hungriga så åt vi, badsugna så badade vi, osv! Här under är lite bilder från när vi besökte Rhodos stad!

De här två bilderna ovan är på två jätte fina byggnader precis när man kom in till stan! Innan man vandrade vidare till gamla stan!

Dessa bilder kommer från gamla stan, det var verkligen en jätte fin plats. Allt var unikt. Små gränder och gator man prommenerade på med trevliga människor i sina små affärer!

Vi hittade ett jätte fint (enligt mig) litet fik som jag var tvungen att ta kort på, vi sa att vi skulle gå tillbaka dit och ta en fika med det blev inte av. Får bli om jag åker tillbaka!

Som sagt de små gränderna var så mysiga att promenera i. Fanns hela tiden någonting att kolla på!

​Det kommer komma fler bilder från denna resan!

Likes

Comments