Presentation picture
Life_Story
Linnéa Johansson

Hej, Jag kollade några siffror idag efter att ha sett på musikhjälpen och det jag såg skrämde mig....

Helt sjuka siffror på hur många barn som blir sexuellt utnyttjade. Frågan som alla ställer sig är varför gör dem såhär, hur kan man göra såhär mot ett barn.

I morse satt jag framför TV och kollade på musikhjälpen och skänkte 50 kr, det kanske inte är det högsta budet men dem 50 kr kan rädda liv, livet på ett barn som blir utnyttjat. Jag är så glad över summan har ökat, att folk skänker pengar gör mig glad för det behövs skänkas pengar så man kan hjälpa barn...

Skänk pengar till musikhjälpen, tro mig det är värt varenda öre <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej, som första inlägg ska jag prata lite om mig själv och varför jag tänkte skapa denne blogg och lite om hur, när jag ska lägga ut saker.

Jag heter Linnea och är 16 år. Jag har väldigt många åsikter, om i nästan allt jag hör ser eller tänker. Många kanske tycker det är jobbigt med att man säger vad man tycker, men jag kan tycka att det är väldigt viktigt att man gör sånt, vi är ett demokratiskt land om jag inte har fel. Jag ska iallafall skriva lite om dem, om ni inte förstod det redan. XD

Sedan har jag historier som jag skulle tycka vara kul, men det kan exempelvis vara en historia tagen ur skoldagen eller träningen eller hemma.

Jag kommer försöka blogga så mycket jag kan, när jag får åsikter om något eller om det hänt något.

Jag hoppas ni kommer gilla det! <3

Likes

Comments