En ole varmasti Suomessa ainoa, joka kärsii talvisin kuivasta ja hilseilevästä päänahasta. Olen huono käyttämään pipoja, sillä mielestäni pääni näyttää valtavalta pallolta pipo päässä ja hiukseni rasvoittuvat parissa tunnissa pipon alla. Olen kuitenkin tänä talvena löytänyt kuivaan päänahkaani avun kahdesta tuotteesta, joita käytän noin kerran viikossa.

En ole aikaisemmin markkinoilla törmännyt kosmetiikkaan, joka olisi suunniteltu päänahan kuorimiseen, kunnes sain kesällä The body shopin pr-paketin, jossa oli The body shopin Fuji green tea hair scrub. Tuotetta voi käyttää pelkästään hiustenpesuun ja päänahan kevyeen kuorimiseen, jonka jälkeen hiuksiin voi levittää jo hoitoainetta. Itse tykkään käsitellä tämän jälkeen päänahkaa vielä mutashampoolla.

Sain kokeiluun aikoja sitten SeeSeen mutashampoon, joka on paljastunut täydelliseksi komboksi päänahan kuorinnan jälkeen! SeeSeen mutashampoo hoitaa päänahkaa kuolleen meren mudan hoitavilla ominaisuuksilla. Shampoo on väriltään mustaa, mutta se johtuu siitä, että sen seassa on kuolleen meren mutaa. Monet ihmiset hakevat apua erilaisiin iho-ongelmiinsa kuolleesta merestä, joten miksei se voisi toimia myös shampoo muodossa? SeeSeen mutashampoo on auttanut päänahkaani paljon. Päänahkani ei enää kutise kuivuudesta talvisin, kun olen käyttänyt tätä shampoota kerran viikossa. Levitän sen hiuksiin ja annan vaikuttaa muutaman minuutin, jonka jälkeen huuhtelen hiukset vedellä ja levitän lopuksi kostetuttavan hiusnaamion. Mikä parasta tämä shampoo ei maksa paljoa. Jos en väärin muista shampoon ovh hinta liikkuu 8-9 euron paikkeilla ja sitä on saatavilla Halpa-Halleista ja Minimaneista. Suosittelen ehdottomasti testaamaan, mikäli on vähänkään päänahan kanssa ongelmia.

Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - Napsauta tästä

Likes

Comments