Välkommen till min blogg!

Tänkte skriva lite kort om mig, men jag hoppas att några av er har tidigare läst min blogg. Jag har ju bloggat i en och samma bloggportal under flera månaders tid men sedan så har jag tagit bort alla inlägg gång på gång, för jag inte har haft någon inspiration eller motivation och varken tid alls till att blogga. Så nu när jag både har inspiration och motivation tänkte jag passa på. Till er som aldrig har kikat in i min blogg så är jag en tjej som bor utanför Göteborg vid namn Lidya och är 17 år. Jag har bott här i snart 7 år, sjukt länge. Bodde tidigare i Indonesien Bali och flyttade hit när jag var 10 år. Efter sommaren börjar jag i 2an i gymnasiet och går på samhällsvetenskapliga linjen. Jag är väldigt social, spontant och energifylld person.

Jag älskar att umgås med kompisar, min familj, träna. Förtilfället tränar jag dock varken gym eller handboll. Då jag är väldigt kluven på hur och vad jag vill göra. Har även ett intresse för Mode och kläder.

I min blogg kommer jag skriva om min vardag, träning, familj, mat, mode, min bakgrund och massa annat. Med andra ord kommer bloggen vara blandad.

Jag hoppas att ni vill följa mitt liv under min blogg!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments