Godkväll mina hjärtegryn!!
Min morgon började relativt tidigt, förberedde en del in för inspelning av Romeo och Julia som vi har i skolan för tillfället. Vår grupp är verkligen något över de extra och alla har verkligen glimten i ögat, vi gick verkligen in för detta och jag hoppas och tror att slutresultatet blir bra och att vi vinner såklart! Älskar allt med skådespeleri och göra, att få gå in i en annan karaktär där man helt plötsligt är allt annat än dig själv, så roligt. Kanske framtida jobb? Tog ca 4h att spela in de sista scenerna och när vi var klara sov jag i 3h, trött tjej? Skulle även fått gjort lite plugg men kände att, nä, jag ska minskäl unna mig en helgdag för de är jag värd.
Hur har er dag sett ut?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

1. Jag har extrem dödsångest.

Är jämt rädd och tänker varje dag på döden och hur rädd jag är för den.

2. Finns nog ingen som är lika kräsen när de kommer till mat som mig.

Min familj har haft problem med att hitta mat som jag gillar och tycker om. Har blivit bättre med tiden men mat är inget jag bara ”kan ta vad som helst” av.

3. Jag älskar hästar!

Hästar var något jag vid 12/13 års åldern ”upptäckte” och har sedan dess alltid varit en stor kärlek för mig. Trotts att jag inte kan utöva den ligger passionen alltid kvar.

4. Är berooooende av att handla.

Har ett extremt beroende av att köpa grejer, speciellt kläder som är min största hobby. Älskar att leka med kläder och hitta nya stilar. Aj aj för plånboken.


5. Jag är från Göteborg.

Jag flytta till Helsingborg när jag var ca 7 år gammal och det är ett beslut jag både hat älskar.

6. Prestationsprinsessa

En negativ och positiv sak, helt klart. Ibland måste man bara ta det lugnt.


7. Har ketchup till ALLT!

Finns nog inget jag inte kan ha ketchup till, medans alla tar bea tar jag ketchup. Menar kan bara sitta och äta det själv.

8. Jag har haft en ätstörning.

Ja, haft de sedan 2013 men har med senare tid blivit blivit mycket bättre och jag anser mig själv frisk. Sedan finns tankarna alltid kvar.

9. Jag skrattar verkligen åt allt

Jag är en människa som använder mig av skratt i alla situationer nästan & sen älskar jag och skatta mår så bra i det.

10. Är riktigt envis och bestämd!

Är inte ett dugg konflikt rädd och tar oftast en ledarroll i b.la. Skolan. Är envis men försöker vara rättvis.

11. Jag är ”annsiktsblind”

Något jag med senare år har märkt av.. har väldigt svårt och känna igen samt komma ihåg andras ansikten och glömmer ofta bort. Detta är något som jag inte alls rår för haha!

Likes

Comments

Jag vaknade för ett tag sedan och har bara legat och dragit mig framför lite olika serier, hur mysigt som helst med lite quality time med sig själv. Ska börja göra i ordning mig för ett litet pass på gymmet idag skön start på en trött söndags morgon, men saknar min favorit bredvid mig. Ska försöka vara så effektiv som möjligt idag och vara rapp och utnyttja tiden väl, vet att det kommer gynna mig i slutändan framförallt i skolan. Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments

Precis kommit hem och ut från en varm skön dusch. Spenderat natten hos favis och det var behövligt om något, att bara släppa alla måsten och krav. Tanken var ju från början att jag skulle ha en intensiv plugg helg men känner att ska jag må bra får jag unna mig lite av de goda i livet. Sitter just nu framför Whalgrens Värld men en kopp te i handen lite halv slö, ska inom en timme kolla igenom lite samhälle och sedan blir det sängen för min del, inte mycket mer spänning än så denna lördagkväll.
Imorgon ska jag till EH och sätta mig där och försöka vara lite produktiv och vila upp mig för kommande vecka med prov och inlämningar.

Likes

Comments

Några dagar sedan med fina Hannah, en pluggdag på koppi

Hej och Godeftermiddag min fina!

Idag var det jobbigt och gå upp från sängen, speciellt när man låg nedbäddad så skönt i värmen med gosen! Men blev upphämtad av pappa 06.50 och gjorde vid mig för en kort men hektiskt skoldag, så trött idag. Nu väntas cirkus 2h av bup och vill egentligen bara lägga mig framför en film o mysa ner mig samt få lite plugg gjort men nix inte idag. Det är en intensiv vecka, mycket plugg och små fix som ska bli klart och längtar tills alla dessa tyngder från axlarna släpps, stress vecka på MAX.
Hur som helst, önska mig lycka till så får ni ha en fortsatt fin dag!

Likes

Comments

Outfits

Kappa - Zara / Byxor - BikBok / Blus - Cirkus

Helt kär i dessa byxor jag nyligen införskaffade mig, super sköna att ha på sig och något man kan både klä upp och ner. Älskar denna outfiten, inte alls jobbig och ha på sig och super lätt och dra på sig om man inte vill, som jag, tex. Ha tighta jeans eller om man behöver en snabb outfit på morgonen. #nouwfashion #nouwoutfit

Likes

Comments

Tankar

Är verkligen i ett så lågt stadie i mitt liv just nu, där det känns som att inget går rätt och att inget någonsin duger som det är. Tänker och fäktas med allt i hjärnan försöker placera allt i små fack för att kunna hitta någon slags struktur i livet men det går bara inte, tankarna och känslorna bubblar över de små låderna jag försöker gräva ner allt i. Kan under perioder känna att jag mår bra, att okej idag kommer jag ta mig igenom denna dagen utan ångest och utan press från vad som känns hela världen men majoriteten av 365 dagar är fylld med allt negativt som finns. Det är något som klamrat sig fast på mig och som vägrar att släppa taget för jag vet inte ens själv sist jag var helt utan dessa känlsor. Sveper i mig antidepressiva, ångesttabletter, sömntablleter, smärtstillande, magkattars medicin och ledmeciner för att på något sätt hitta någon form av kontroll och lugn i allt hektiskt som händer här i livet som man önskar man kunde sätta på paus och bara andas ut. Men inte heller det går. Motivationen till skolan, vänner, familjen existerar bara inte längre och även fast man vill kunna vara närvarande och där för alla så funkar inte det heller.

Skolan bara finns där för att skapa ännu mer stress och press, du ska under dina 3 år på gymnaiset hittat dig själv, vem du är och samtidigt veta vad du ska bli senare? Press på betyg, högskola och pres på VAD du vill bli. Det finns ingen balans mellan skola och fritid längre, iallafall inte för mig, jag andas, sover och svettas plugg. Jag vet inte längre skillnaden på en stressfri helg och en normal helg, för jag kopplar mina helger till heldagar där jag kan få så mycket plugg som möjligt gjort och självklart man ska ha mål och ambitioner men när man inte längre kan urskilja vad som är firitd och skola då är något extremt fel. För det känns som att jag inte duger längre, att jag nyss fick A på mina två senaste uppgifter var ändå inte bra nog för mig och hur kan det inte vara bra nog när det är de bästa du kan nå? Jo, för de betygen sätter sådana krav, att det är dem som värdersätter vem jag är och hur smart jag är. HATAR DET. För att på något sjukt höger har detta blivit ett strikt mönster som jag absolut inte får bryta oasvett om jag riskerar att förlora vänner, skippa familjen eller ens vara människa för det är precis det jag är en människa. Och jag kan bara det jag kan. För förlåt till er vänner man längre knappt träffar men jag orkar inte och jag måste plugga, tyvärr.

Jag är trött, min kropp är trött och min hjärna är trött och jag vet inte vad som är fel på mig. Inte ens BUP vet vad som är fel längre för inget jag gör tillfredställer mig. De ber mig att ta ner mina krav, men hur ska jag kunna göra det när de är allt jag levt på, just mina krav? För jag vet inte vem jag är utam mina skyhöga krav, mina mål och hur jag vill lyckas. Under nu ca två år har min sömn rubbats totalt, vaknar stmdigt upp med bultande huvudvärk som håller sig genom dagen, kan inte somna för att hjärnan går på hög varv och under ja två år har olika sorter av tabletter fått vara min lösing. Jag vill INTE som 17 åring behöva trycka i mig alla dessa tabletter eller rättare sagt jag ska INTE behöva göra det. Vill bara pausa livet, få gjort allt jag behövt göra och sdan klicka på start igen för att känna att jag är med på banan igen för just nu känns det som jag tappades bort för flera mil sedan och jag behöver en guide tillbaka.

Ett längre inlägg och kanske lite rörigt om olika känslor, kanske det är någon som tycker som jag? Hoppas detta iallafall går över FORT och längtar til lovet och London med favoriten killen tror det ska bli extremt skönt för själen, längtar.

Likes

Comments

365, Mode

Godeftermiddag fina ni, hur mår ni?

Jag mår faktiskt under omständigheterna bra. Precis kommit hem från lyx loppis på Drottninggatan 27, var en av de 20 första så fick med mig hem en liten goodiebag och en massa andra super fina inköp som kommer i ett separat inlägg, så så nöjd. Det var mycket folk och trångt men både jag, Julia och Julia lyckades gå med oss med lite gott o blandat super mysigt verkligen. Första gången jag var på en riktigt loppis och vilka fynd, längtar redan till nästa gång!

Nu ska jag snart iväg till gymmet för ett 2h lång pass uppdelat i 60 minuters cardio och 60 minuter styrka, är så skönt med träningen och ha det som ett sätt att släppa ut stress, ilska osv. Efter det står pluggandet högst på schemat då jag tyvärr halkat under en del men ska se till o få mycket gjort (så säger man alltid och istället ligger och kollar Netflix lol) nä men skäääärpning Adela!

Ha en fortsatt fin dag i detta regn vänner

Likes

Comments

TeaToGo UF

Företaget börjar snart ta form och snart är även hemsidan och produkterna tillgängliga för alla intresserade. Håll under tiden utkik på våra sociala medier; Instagram & Facebook

Företaget drivs av mig, Adela Lidner, Natalie Starcevska, Elin Lundh och Philip Persson

Likes

Comments