Skön och stilren outfit där allt kommer från H&M. Verkligen en favorit i garderoben.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

För några dagar sedan bokade jag och N en resa till Egypten till min 18 års dag. Hur underbart låter inte det? Att få fylla 18 i värme och sol med min favvis! Hade ett extremt flyt med de nationella proven då vi är tillbaka 1 dag innan de matte nationella börjar, tur!
Bloggen har stått på is de nästa veckorna, vi har extremt mycket i skolan nu och därför blir det i förstahand min prioritering. Hur som helst, ska bege mig mot gymmet nu lite halv sliten mem ska bli skönt o få springa av sig tröttheten.

Likes

Comments

Tomt på bloggen? Förlåt och ett enormt ursäkt till er. Finns ingen ordentlig förklaring mer än att skrivandet bara inte var med mig.
Men hur mår ni annars vänner? Jag mår faktiskt bra och hoppas det fortsätter i samma spår har blivit bättre på att separera skola och privatliv vilket jag tror är en enorm fördel. Vi går ut på Apl nu i 3 veckor framöver och jah praktiserar på mitt UF företag vilket innebär att 3 veckor där man inprincip är ledig och de ser jag som en chans för att ta tag i plugg och MATTE.
Spenderat min gårkväll o eftermiddag med favorit kille, skönt o komma på andra tankar!
Nu ska jag faktiskt klicka hem lite badkläder till resa som snart sker eller ja snart o snart, och möjligtvis lite annat också.

Likes

Comments

Landade i sängen för cirkus3 timmar sedan, helt slut och sönder körd. Ingen riktig skola idag förutom ett UF-möte som inte alls gick som planerat, tyvärr. Får lösa det någon annan gång, när orken finns där liksom. Åkte hem vid lunch och så kom även min favorit till mig och jag kunde äntligen komma på andra tankar. Vi sov tills klockan blev ca 15 och så skulle vi göra annat, jag var en snabbis på gymmet som gick hyfsat bra.
Annan spännande sak är att jag kollat på ett jobb sedan september och sökte in igår vilket ska bli otroligt kul om jag skulle få det. Håller tummarna!
Nu ska jag fortsätta jobba på den eviga affärsplanen, Phu!!

Likes

Comments

Liten titt på dagens. Tröja - Karl Lagerfeld / Byxor & jacka - Zara

Godmorgon vänner hur mår ni?
Varit vaken ett par timmar och sitter nu i bilen med Julia påväg till skolan för en föreläsning som vi ska ha, inte super taggad. Blir en lång skoldag idag, men ska bli skönt och få träffa lite människor igen. Sov hos N inatt vilket var mysigt, somnade redan vid 20.00, trött tjej? Men vi hörs igen ikväll hjärtan

Likes

Comments

När man en stund faktiskt mår bra och känner sig lycklig och andra bara raka motsatsen, hur är det ens möjligt och varför ska man pendla mellan alla känslor jämt? Varför är det aldrig bara stabilt? Känns som en rejäl käftsmäll, ett wake up call gone wrong, en reality check som var för verklig att ta in och bearbeta. Tror min eviga dödsångest som tagit ett stadigt tag om mina tankar är en grund, rädd för att förlora och rädd för att bli förlorad. Hade mina 10 minuter där jag också fick må bra utan konstant oro, ängslan och panik. Men den är tillbaka för vem om inte jag är mästare på att låta mina tankar ta över? Fast samtidigt hur ska man veta hur man ska hantera dem, när man känner sig ensam i sitt mående då är tankarna där som en tröst. Det är påfrestande, det är extremt påfrestande att inte veta när det ska ta slut eller om det kommer ta slut. Att sova är inget botemedel men en undanflykt från att slippa känna, behagligt i stunden men som sagt inget botemedel. Livet kom på något sätt emellan, emellan allt det glada, lyckliga och spralliga där verkligheten hittade sin springa. Alltid haft egenskapen att tro för mycket att ha hopp så fort något blir bra och när det ”bra” blir motbevisat krossas man, likförbannat varje gång. Även fast man vet. Visar ett tufft skal utåt, ingen kommer innanför det eller något som jag själv intalar mig själv iallafall. Så dystert inlägg men också behövligt för att kunna skriva av sig, vilket min blogg är till för, för man är inte alltid 100% ibland är man bara 20% och det är okej.

Ska nu försöka hoppa in i duschen, sätta på någon annsiktsmask med någon lugn spellista från Spotify. Hade önskat planen jag hade idag gick i lås då jag antagligen mått bättre men det blir en lugn hemma kväll. Ta nu hand om er fina

Likes

Comments

Jag och Julia sitter på Gingers hälsobar, är proppmätt men finns alltid plats för lite god smoothie. Skolan har varit kort men mentalt utmattande, det var jobbigt att ta sig upp ur sängen idag, verkligen. Men nu är det äntligen helg, ska verkligen sova och plugga denna helg och inte göra något alls. Första veckan av skolan efter lovet är avbockad, hade behövt ett till lov, är det ens möjligt och vara såhär trött?

Hur som helst, gymmet väntas senare ikväll vilket ska bli otroligt skönt. Annars ser min fredag mycket lugn ut och hoppas den fortsätter så.
Ha nu en fin dag!

Likes

Comments

...Hoppa fallskärm

Förstå vilken magisk känsla att hoppa ut från ett flygplan och bara sväva genom luften? Vilken adrenalin kick, vilken magisk känsla det hade varit. Det måste jag DEFINITIVT göra.

...Resa jorden runt

Ända sedan barnsben och jag blev introducerad att man kunde åka världen runt har de satt sig på minnet, vill se allt, uppleva allt, se världens olika kulturer. Hur häftigt och kunna säga att man rest världen?

...Få barn

Låter kanske konstigt, men en stor dröm jag har är att en dag få barn. Tror inte jag är den ända som redan har listor på namn?

...Åka en roadtrip genom USA

Mycket resande här, men om resa är en hobby, ja då är det min. Tänk att åka ett gäng och bila genom USA, wow.

...Gifta mig

Alltid drömt om de där perfekta bröllopet och att någon går ner på knä, de vill jag mer än allt få uppleva. Speciellt på någon fin strand kanske utomlands?

...Bo utomlands

Vill, som de flesta, någon gång bo utomlands som i t.ex New York.

...Bli stor inom bloggande

Älskar att fotografera och dela med mig av mitt liv både på bloggen och instagram. Så att få skapa ett namn inom sociala medier hade varit en dröm som går i uppfyllelse.

...Designa ett eget klädmärke

Kläder är något jag brinner för, modeälskare från topp till tå. Vill en dag stå med mina egen designade kläder i min hand. Mäktig känsla.

...Äga en klädbutik

I samma spår som föregående punkt vill jag även ha en egen klädbutik, drömma kan man alltid göra, eller vad säger ni?

...Sova under öppen himmel

Tänk att sova i ett hotell där taket är av glas och man kan se stjärnorna lysa in när man ska sova.

...Må bra

Jag mår bra i skrivande stund, men vill verkligen uppnå ett stadie i livet där jag mår bra helt genuint.

...Bada med fria hajar

Jag som ni kanske förstår är inte alls rädd för hajar men jag respekterar dem, något jag verkligen hade velat göra innan jag dör är att få simma (i en bur såklart) men fria hajar.

...Bestiga ett berg

Vilket vet jag inte, men ett berg vill jag iallafall.

...Grunda en organisation

För kanske pyskisk ohälsa balnd unga eller för utsatta barn i t.ex bangladesh

...Åka till maldiverna och bo i en bungalow

Vilket jag kanske ska få göra i vår, dock bara ett enormt kanske beroende på lite olika saker.

...Åka lina i Banos, Ecuador

Det hade allt varit något, linan är lång och jag älskar att utmana ödet.

...Åka till Paris

Kärlekens stad, hade velat åka ditt med en älskad.

To be continued..


Likes

Comments

En varm chailatte i kylan med fint sällskap, kan man begära mer än så? Att sitta på Koppi här och bara mysa och prata är verkliga underbart, dock ska vi snart bege oss hem mot N och gosa ner oss framför någon film eller serie. Har ni förresten några tips på serier/filmer? Inget mer märkvärdigt kommer hända under dagen så vi hörs igen imorgon fina.

Likes

Comments