Äntligen har vi varit på bio, och säger bara att jag blev inte besviken, har lite blåmärken på armarna bara pga att min svägerska satt bredvid mig, men det gör ingenting, blir man rädd så flaxar man lite med armarna ;-) Bildresultat för annabell2

Sen har ju Linn fyllt 17-år vet inte hur många smörgåstårtor jag har gjort och sålt när jag jobbade inom restaurang, tumregel, bra råvaror ( förutom dillen ) och äkta majonäs snåla inte med räkorna i fyllningen va inte rädd för att ha i mycket lök, och grädde hör aldrig hemma på en smörgåstårta,

Även Beccas son Kingston har fyllt 6 år

Sen vill jag även lyfta fram Linnea Claeson, Hon är hur grym som helst

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Har inte på 4 dagar varit någon bra följare, och även så ikväll sorry 😕 men har det inte varit det ena, så har det varit det andra.

( vem tror han att han är ? Okej ja du har inte varit ute på ett tag. Och ??? Va själv en tanke som slog mig när jag läste vad jag skrev 😂😂 kan bli lite trött på mig själv ibland )

Vet faktiskt inte varför jag vill förklara mig. Men känns lite skönare så. Som en bikt.

Sköt om er kram.


Likes

Comments

Jaap det är väll bara att lyssna på sin måg, han kan det här med skor,. Tack Erik

Blev ingen jätte stor fest men trevligt var det.

Mellan ( barnet ) har fyllt 20 år <3 och ny bakat bröd med pasta sallad, sjukt gott blev det.

Provade även en sjukt god öl, hade inte köpt den med tanke på priset, en 33 cl för 50 kr om inte en person på bolaget snackade med mig lite om olika öl sorter, kan verkligen rekommendera den ölen, som att dricka en efterrätt, så jäkla häftiga etiketter dom har på sina flaskor länkar till deras sida http://www.omnipollo.com/beer/ gå gärna ut där,.

och inte var dom blyga med % så smile gubben kom med tiden ;-)

helt ok.

Blev även en lång promenad med Casper, nja min kondis får jag nog jobba på ;-)

Likes

Comments

Tack min kusin Becca för en trevlig kväll, sitter nu med lite upp körd mage, men gott var det.

Vet inte hur det gick med skägget ;-)

Likes

Comments

På väg ut till Visingsö,

Visingsborgs slottsruin

Wisingsborgs trädgård och lite häst mys

Å pappa fick en polkagris med smak av Whisky, riktigt god faktiskt.

Skulle avsluta kvällen med en flaska Cava. Men den tog jag och min fru igår kväll istället <3

Likes

Comments

De började med en grillkväll på Power Meet och slutade i skomakeriet med ett par finskor i handen haha tack så mycket Erik för skorna, riktigt nöjd! :-) och om de är någon som behöver ett par skor med hög kvalite så kan ni gå in på skomakeriets facebooksida. De är bara att gå in på facebook och söka efter skomakaren Davidson - Lidköping så ska de allt komma upp!

Likes

Comments

Tack bella för att jag fick vara på ditt jobb. 3-4 tim, då Linn var hos frisören.

Och lite hjälp fick du åxå, blev lite långtråkigt efter ett tag ;-)

Rätt så trevlig salong

vill bara säga att åk inte skylift om det åskar lite läskigt var det, och fort kom det, så det var bara att åka ner och hoppas på att man inte blev träffad. och nu har en säkerhetsventil till varmvattensberedaren gått sönder, jättekul byggfläkten går varm för att torka upp, så tar det i morgon.

får väll se om det blir jag eller Melker som gör jobbet.

Likes

Comments

Den 6-8 juni har Power Big meet 40-årsjubileum här i stan :-) dom räknar med att det blir ca 80 000 besökare. streetrace och allt som hör till.

Likes

Comments

Godmorg! hur vanligt är det att svärmorstunga blommar, har aldrig set det tidigare. Va bara tvungen att ta ett kort. Nästa blir på parkbänken där jag matar små fåglar med brödsmulor 😂😂

Får väll ändra så det blir rätt namn på Blomman DÅ ;-) Nu har även min Svägerska varit på mig, innan var det min fru som påpekade, Blommans namn är Clivia Miniata och är släkt med Mönjeliljan jaap :-)

Likes

Comments