Tips, Kläder & Mode

Spenderat dagen med att sy in ett par gamla kostymbyxor från zara. Gjort det några gånger förut för tycks aldrig hitta ett par som sitter tight efter jag använt dem några gånger.

Vill ni veta hur jag gjorde? Det är så enkelt. Tycker många i min ålder verkar vara helt borta när det kommer till att sy, vilket är tråkigt eftersom att många slänger saker som inte passar längre och köper nytt hela tiden. När det egentligen bara går att fixa på en timme.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tankar, Vardag, Träning, Kläder & Mode

Åh har riktigt mycket tankar i huvudet idag! Jag vet verkligen inte hur jag vill att min balklänning eller studentkläder ska se ut. Hade verkligen velat ha någon att bolla med, men har tyvärr inte så många modeintresserade runt om mig. Jag vet att det är världens minsta problem, men har bara blivit extra jobbigt eftersom att jag inte har koll på vad som är min stil längre. Vad gillar jag att ha på mig? Vad har jag på mig bara för att jag tror andra gillar det? Haha vilka problem, eller så inte...


Men har i alla fall varit på gymmet idag. Blev ett benpass, men är som tidigare nämnt lite osäker i mig själv just nu så var tyvärr lite nedstämd. Lite gula påsktulpaner fick pigga upp mitt rum lite, förhoppningsvis smittar dom av sig lite glädje på mig.

Likes

Comments

Mumsig mat, Vardag, Träning

Inte det vackraste och inte heller det godaste. Nä inte direkt en smaksensation, men det går fort och är rätt gott! Mörkt bröd, keso och lingonsylt. Ja lite konstig blandning, men är syrligt och ändå rätt smarrigt.

Har precis kommit hem från gymmet. Körde bröst och mage och ska snart ner på stan. Måste ba ta mig till duschen. Usch va tråkigt det är att duscha! Speciellt när man är trött i hela kroppen också måste man stå där och raka benen, nä fy vad jag vill ha ett badkar.

Likes

Comments

Tankar, Vardag, Träning

Är så glad att det är fredag idag, som ni kanske märker av min dåliga uppdatering, så har jag varit så jävla trött den här veckan. Jag har liksom inte ens dammsugit den här veckan?! Har dock hunnit med att träna ändå, vilket har varit skönt, speciellt när jag haft så mycket mensvärk. Wut?! träna med mensvärk? Ja det hjälper sjukt mycket efteråt. Visst, det är inte så jävla najs under,men det hjälper på längre sikt.


Likes

Comments

Tips, Festligt

Asså Norrtullsligan på stadsteatern Skärholmen är det bästa jag sett på länge! Jag har sett en del teater och musikaler genom mina år, både i Sverige och utomlands, enda sen jag var 5 år gammal, men det här är verkligen svårslaget. Om ni har tid över bland allt pluggande och jobbande eller annat tidskrävande så måste ni gå och se denna oslagbara pjäs! Det kostar också bara 60 kr och det är verkligen en banbrytande upplevelse. Allting är perfekt lagom och trots att det sammanlagt, med paus, blir 3 timmar, kändes det nästan för lite. Jag vill ha mer! Det är som att jag följt en serie i flera år och den är slut, trots att det är bara något jag sett en kväll. Var gör jag av mitt liv nu?

Likes

Comments

Mumsig mat, Tips

Åh Gud! Är så glad att jag gjorde detta till lunch! Var så brutalt gott!!

Stekte brödet samtidigt som jag stekte halloumin och satte lite spenat emellan. Tips på hög nivå!

Likes

Comments

Mumsig mat, Tips

Igår testade jag att ta kvarg och frysta hallon och frysa in det till små godbitar. Visst, erkänner, inte lika gott som godis och blev lite för stora, men det var typ som att äta små nyttiga glassar.

Jag kommer nog göra det igen för jag är en sån som älskar att äta framför tvn, men blir alltid onyttiga saker. Nästa gång jag gör det kommer jag nog bara klicka ut mindre bitar på en tallrik eller nå liknande så man inte behöver tugga mitt i en super kall bit för att få den i munstorlek.

Likes

Comments