Tankar

Att flytta och möjligtvis bo tillsammans med Philip.

Få bo i en lägenhet med badkar

Få en garderob som rymmer ALLA mina kläder till och med mina jackor och gärna med dubbeldörrar!!

Få en till katt nu när Kapten har lämnat oss och Lakrits 9e liv börjar ta slut. Skulle aldrig kunna leva utan ett djur runt om mig.

Flytta antingen till USA eller London när gymnasiet är slut. Det beror på var Philip får jobb och var jag kan få den utbildningen jag vill ha.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Stil & Mode, Tips

Jag fick ett ryck att pyssla lite och tog ett par gamla glasögon från Monki som jag verkligen tröttnat på och drog fram limpistolen och några gamla pärlor från fula pärlhalsband och annat gammalt pyssel. Jag blev sjukt nöjd med resultatet och är taggad på att ha på mig dom! Tycker det är så skönt att få göra sånna här grejer för gillar inte att spara på massa skit och nu har dessa gamla skitglasögon blivit något som jag faktiskt vill använda! Funderar på att kanske fylla på med mer pärlor, men tänkte tipsa att hitta på sånna här saker för det är jätteroligt faktiskt. Det är skönt att få göra någonting annat mellan pluggandet och stirrandet på TVn.

Likes

Comments

Stil & Mode

Jag är helt galen i jackor! Jag tycker att en snygg jacka verkligen kan lyfta en outfit, så jag älskar att köpa nya jackor. Mina senaste jackor var en svart kappa och en fin ljus mockajacka, men jag vill fortfarande ha mer! Jag längtar så tills jag fått ihop pengar till en ny skidjacka från Peak som jag har spanat på ett tag nu. Är lite smått säker på att det kommer bli en framtida julklapp till mig själv. Det är många kvinnor och tjejer som gillar skor och väskor, vilket jag själv också älskar såklart, men ingenting slår en ny, snygg och skön jacka! Hehe, som ni ser så är den här garderoben proppad med jackor, går knappt att få ut nån och jag har rensat! Har tagit ner massa sommar/vår jackor till förrådet, men det är ändå knapert med utrymme. Hmm.... kanske måste lära mig att sortera lika bra som jag gör med mina kläder, men mina jackor är my babys.

Likes

Comments

Vardag

Hängt upp en gammal bild på pappa under träning och detta fina tennisracket från Bryssel.

Äntligen varit duktig och tagit fram systemkameran och polaroid kameran. Brukar annars bara vara lat och använda mobilen.

Kolla vad fint det blir när höstsolen lyser utanför! 

Åhh älskar detta! Älskar när det är sån här höstsol, klar himmel och krispig luft! Mitt rum blir extra mysigt och jag känner mig så extremt mycket piggare! Jag känner mig väldigt glad den här veckan, trots att jag trampa i hund bajs och fick mens idag så är humöret på topp! haha :)

Jag hade prov igår och jag är så stolt över att jag gick och gjorde det. Kändes så bra. Snart kommer höstlovet och jag har prov och redovisning på fredag så måste försöka plugga, men kan inte hitta koncentrationen till det. Det brukar funka att lyssna på listan "Stress Relief" på Spotify, men känns som att det inte kommer räcka. Kanske ska se till att ta mig till biblioteket? Det är dock sååå tråkigt att sitta där själv. Aja! får väll stå ut med att plugga i min ensamhet, det är ju trots allt då man får saker gjort.

Likes

Comments

Jag har skapat en rädsla för att socialisera mig, skaffa vänner, nära vänner. Jag är väldigt rädd för att komma nära just tjejer, för jag har blivit sviken, hårt. Jag märker hur jag inte riktigt vågar prata, krama och visa mig längre. Jag är konstant rädd för att säga fel saker, krama någon och sedan känna att personen verkligen inte ville ha mig så nära inpå dem, rädd för att vara fel, tråkig. Den här rädslan kom som starkast efter 9an. Jag hade problem under 8an och 9an också, men det blev värst när 9an var slut och jag skulle börja gymnasiet. Jag förlora en vän som jag litade på, enormt! Tyvärr, så blev min rädsla ännu värre efter 1an på gymnasiet, eftersom att jag var så rädd att göra fel att jag konstant gjorde det. Jag tappade vänner för att jag började tänka för mycket och nu, nästan två år senare, har jag min pojkvän och några spretiga vänner här och där, men tyvärr så har jag inte den där närheten som man kan få av en bästavän. Jag saknar nå enormt att ha en människa i livet som man kan kalla bästavän, som man kan be komma med godis och trösta en när man har mens. En människa som man alltid kan vända sig till. Jag har en underbar pojkvän, men jag saknar att ha en riktigt nära vän.

Likes

Comments

Vardag, Tips

Igår på NK köpte jag en jeansskjorta och en ny svart halsduk. Jag valde att köpa min från herravdelningen, eftersom att jag redan har en grå Acne som är väldigt stor så var sugen på en halsduk som var lite mindre och smidigare. Oftast är damhalsdukar mycket fylligare, så tips, kolla hos herrarna om du vill ha en lättare halsduk.

Likes

Comments