Vardag, Resor

Har fått en ny flaska från min favoritparfym ”la vie est belle” av pappa. Jag och Philip åkte igår kväll spontant hem till Stockholm igen. Var egentligen sjuk, men längtade hem. Så idag vaknade vi mamma och pappas lägenhet igen och tog en promenad på djurgården och shoppade lite. Skönt att få låna mammas plånbok lite.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag

Det har varit skönt att vara här hemma själv, men att snart få gå och laga mat till oss båda är så mycket roligare än att laga mat till bara mig.

Likes

Comments

Tankar, Vardag

Igår kväll kom jag hem till en tom lägenhet. Philip är i New York och jag, jag är nu ensam. Jag har många gånger i mitt liv längtat efter total ensamhet, men nu när den är här så är jag inte särskilt förtjust i den. Visst, det är skönt att kunna äta i sängen utan att bry sig om att Philip hatar brödsmulor, men att inte säga godmorgon till någon när man vaknar är... skärande. Det känns som att tungan har fastnat och att den bara längtar efter att få användas. Som tur är kommer han ju hem snart igen. Dock blir ensamheten extra stor när jag bor i en helt ny stad. Säkerhetsstödet är borta här.

Likes

Comments

Vardag

Hur otur har jag?! Varför skulle favorit blushen (stavning?) gå sönder när jag är som snålast?!! Vill ba ha lite flyt och så händer detta! Usch va tråkigt.

Likes

Comments

Kläder & Mode

Är helt obsessed över att ha skjorta och knuten t-shirt över. Mina kollegor kommer snart börja tro att det är det enda jag äger.
Kappa - Zara // Skor - Guess // Kjol - egen design // Skjorta och T-shirt H&M

Likes

Comments

Tankar, Vardag

Har kirrat in vuxen poäng idag och storhandlat på Ica maxi. Känner mig konstant trött och tror tyvärr att det beror på att jag konstant försöker hålla ihop. Jag tycker verkligen det är kul att få flytta ifrån Stockholm och testa något nytt, men längtar många gånger hem så är konstant spänn. Så fort jag tillåter mig själv att tänka på pappas kramar och mammas pussar så blir jag lite tårögd. Det kanske är pinsamt att säga, men det är sanningen.

Likes

Comments

Vardag

Poserar i hissen som vanligt då jag fortfarande inte har någon helkroppsspegel hemma. Dagen har gått fort. Jobbet är speciellt. Nu vill jag bara hem och sova.

Likes

Comments