Tankar

Äter äckliga ostbågar och ser på favorit kategorin på Netflix, nämligen standup. Jag har skrattat lite och mår bättre. Man får tare ett steg i taget

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tankar

Jag har blivit, sen länge tillbaks, diagnostiserad med depression. Enda sedan jag var liten har jag mått lite sisådär då och då. Jag har tendenser till att gräva ner mig, få panikattacker som ger mig blåmärken och blod på knogarna och ibland har jag dagar då jag bara går runt med gråt i halsen en hela dagen. Jag är en människa som varje dag känner någon slags ångest. Ibland mycket, ibland lite, men det kommer alltid tillbaka. Jag har kämpat, jag har blivit bättre, men ibland så faller jag igen. Idag har jag fallit. Jag har känt på mig det. Det har varit mycket på senaste och jag har inte riktigt orkat springa med. Idag orkade jag inte springa längre. Jag har fallit ner rätt hårt. Men imorgon kanske det blir bättre. Det blir det tillslut, så länge man inte ger upp, men det är tyvärr något man ofta tänker på. Att ge upp hade varit så jäklans skönt, men den lätta vägen är oftast inte den bästa vägen.

Det jag vill säga till er som kanske känner likadant och som inte är lika van som jag ändå har blivit är att ni måste tillåta er själva att känna det ni känner, men också kämpa emot. Ta en dag då du bara mår piss, så länge du bestämmer dig för att kämpa emot nästa morgon. För om du tillåter dig själv att känna för mycket kommer det bli tusen gånger svårare att komma upp igen. Det är som att vara lite överviktig och ha problem med överätande. Om du redan har ätit en dålig frukost och lunch, ja men ät allt du vill äta den dagen, så länge du bestämmer att imorgon då sätter jag igång och äter bra igen! Och kom ihåg att tvinga dig själv till den förändringen! Imorgon ska jag tvinga mig själv till att må bra igen.

Men det här är i alla fall vad som funkar bäst för mig, det betyder dock inte att jag har rätt på något sätt.

Likes

Comments

Vardag

Det snöar i Stockholm. Våren var bara här på besök. Jag är ledig, dricker te och växlar mellan att läsa life of pie och se på shameless. Chanel paletten med olika ögonskuggor tänkte jag leka lite med och sedan slå ut all energi på gymmet. Dagen får rinna förbi.

Likes

Comments

Tips, Kläder & Mode

Spenderat dagen med att sy in ett par gamla kostymbyxor från zara. Gjort det några gånger förut för tycks aldrig hitta ett par som sitter tight efter jag använt dem några gånger.

Vill ni veta hur jag gjorde? Det är så enkelt. Tycker många i min ålder verkar vara helt borta när det kommer till att sy, vilket är tråkigt eftersom att många slänger saker som inte passar längre och köper nytt hela tiden. När det egentligen bara går att fixa på en timme.

Likes

Comments

Tankar, Vardag, Träning, Kläder & Mode

Åh har riktigt mycket tankar i huvudet idag! Jag vet verkligen inte hur jag vill att min balklänning eller studentkläder ska se ut. Hade verkligen velat ha någon att bolla med, men har tyvärr inte så många modeintresserade runt om mig. Jag vet att det är världens minsta problem, men har bara blivit extra jobbigt eftersom att jag inte har koll på vad som är min stil längre. Vad gillar jag att ha på mig? Vad har jag på mig bara för att jag tror andra gillar det? Haha vilka problem, eller så inte...


Men har i alla fall varit på gymmet idag. Blev ett benpass, men är som tidigare nämnt lite osäker i mig själv just nu så var tyvärr lite nedstämd. Lite gula påsktulpaner fick pigga upp mitt rum lite, förhoppningsvis smittar dom av sig lite glädje på mig.

Likes

Comments

Mumsig mat, Vardag, Träning

Inte det vackraste och inte heller det godaste. Nä inte direkt en smaksensation, men det går fort och är rätt gott! Mörkt bröd, keso och lingonsylt. Ja lite konstig blandning, men är syrligt och ändå rätt smarrigt.

Har precis kommit hem från gymmet. Körde bröst och mage och ska snart ner på stan. Måste ba ta mig till duschen. Usch va tråkigt det är att duscha! Speciellt när man är trött i hela kroppen också måste man stå där och raka benen, nä fy vad jag vill ha ett badkar.

Likes

Comments

Tankar, Vardag, Träning

Är så glad att det är fredag idag, som ni kanske märker av min dåliga uppdatering, så har jag varit så jävla trött den här veckan. Jag har liksom inte ens dammsugit den här veckan?! Har dock hunnit med att träna ändå, vilket har varit skönt, speciellt när jag haft så mycket mensvärk. Wut?! träna med mensvärk? Ja det hjälper sjukt mycket efteråt. Visst, det är inte så jävla najs under,men det hjälper på längre sikt.


Likes

Comments