Mielenkiintoista! Olen sekä innoissani että epäröivä. Mitäköhän tästä tulee? Onko tämä mun juttu vai ei? Blogimaailma on minulle uutta ja en tiedä mitä odottaa itseltäni. Taidan ottaa aluksi rauhassa, katsoa mitä tulevaisuus tuo mukanaan.

Pidän itse kirjoittamisesta ja siksi päätin perustaa blogin. Minulla on instagramissa ja facebookissa heppatili nimeltä @teamhaddas mihin kirjoitan kuulumisia. Kaipaan kuitenkin sitä vähän henkilökohtaisempaa kirjoittelua, ja enemmän vapautta kirjoittaa sitä miltä minusta tuntuu ja mitä ajattelen. Voin tietenkin kirjoittaa sitä instaan kanssa, mutta tuntuu jotenkin siltä että minun voi olla helpompi kirjoittaa siitä blogiin. Blogi tulee varmasti olemaan hyvin positiivinen, sillä hevoset saa hymyn huulille!

Kisaan tällä hetkellä esteitä juniori tasolla kahdella hevosella: Rubens II ja Obora's Metaxa. Aloitin junnuluokissa tänä vuonna ja ennen sitä olin poniratsastaja. Minä kisasin silloin mun ihanalla pikkuponilla Reliikvia II joka vei mut jopa pikkuponien sm tasolle. Poni asuu nyt meillä ja minun veli kisaa sillä. Just nyt kaikki hepat on terveitä ja hyvässä kunnossa! Se on kaikista tärkeintä. Olen sellainnen että rakastan vauhtia ja "vaaraa", siksi esteratsastus ja kisaaminen on mielestäni tosi kivaa!

Kerron aivan varmasti tulevissa blogipostauksissa enemmän hepoista ja itsestäni. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo!Likes

Comments