Jag o Bäsicen red ut själva för första gången idag, det blev en liten tur i skogen innan jag åkte till skolan. Han var väldigt lugn o lunkade på dock piggare än vad han har varit. Det var kul att rida i skogen sa han.

I skogen var det värsta vinterlandskapet, super fint ❄️⛄️☃ Bäsicen trötta lite på mig när jag var tvungen att ta upp mobilen o ta kort. Han ville gå vidare 😄

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag red jag o Bäsicen ut på en barbackatur på grusvägen. Vi möte några bilar och han brydde sig inte ett smack. Han bara kolla lite och sen fortsatte skritta. Testade även att trava lite och OMG vilken bekväm och mysig trav han hade. Det var ungefär som att sitta i en fotölj 😙🦄

Likes

Comments

Första ridpasset gjort! Vi red på gärdet tillsammans med Hanna o Cajza. Han ville väldigt gärna följa efter Cajza och om han inte fick de så gick han inte. Antagligen så testar mig lite och ser vad han kan göra o inte kan göra.

Vi red runt lite, försökte lära känna varandra och sånt. Trava, stanna, svänga basic stuff 🤓

Likes

Comments

Idag kom Bäsicen hem till oss, vi ska låna honom av mammas arbetes kamrat. Han är 21 år och korsning mellan allt möjligt bland annat nordsvensk. Han va så lugn o försiktigt, jag var ute och gick med honom. Cajza var uppförde sig som värsta bitchen o jaga runt honom.

Tror att dom kommer bli bra kompisar 😄

Likes

Comments