Header
View tracker

Brukar vara det med nu är jag irriterad på min dator för jag kan inte göra inlägg på datorn av någon jäkla anledning. Jag skulle lägga mer ansträngning i att lösa problemet om jag hade tid, men nu har jag viktigare prioriteringar som träning, mat, suits, bok (mörka platser) osv.

Hadeee.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Åt detta och pratade med min motti, väldigt mysigt. Grämde mig över att de bytt ut chilibearnaisen mot någon weak tzatziki vilket var en stor nedgradering. Annars var det fint ((:

Kollar på "så mycket bättre" nu och skäms ömsom uppskattar innehållet.

Likes

Comments

Jag kommer använda mammas iPhone 7 flitigt för att ta bilder, helt sinnes vad den är älskvärd. Försökte truga på henne en iPhone 7 plus men det gick inte. Jag behövde mer kunskap om mobilen för att lyckas, bättre lycka nästa gång.

Nu ska vi äta iaf.

Carpe.

Likes

Comments

Summerar min dag väldigt kortfattat, skrev ett prov och slutade väldigt tidigt. Gick hem med en kompis och kollade på Suits och övervägde att göra karriär som advokat pga kolla på serien så räcker det för att förstå. Flotta lägenheter i New York och cash för ett stressigt men intressant yrke. Nirre.

Mitt hår luktar häst och jag är allergisk men det kunde vara värre (;

Likes

Comments

När en är trött på Sverige kollar jag igenom mina bilder från sommaren <3 Effektivt botemedel mot tristess och gråhet. Det snöar vilket alltid är lite plåster på såren. Har för övrigt skämt ut mig idag när jag fotade av provet på lektionen och läraren iaktog mig varsamt och sade att det var precis så man inte skulle göra. För att sedan invänta mig under tystnad medan jag fumligt lämnade in mitt prov. Första gången var det inte korrekt inlämnat därav fick jag göra om proceduren samtidigt som jag rodnade och svettades. Mycket obehaglig upplevelse.

(:

Likes

Comments

Snart är min dag över och jag har ätit, pluggat, tränat och duschat, ändå så har jag mycket mer skit att göra. Som att exempelvis plugga inför halvkursprov, engelskaprov och så småningom matteprov. Vad har jag gett mig in på?

Jag ska äta äggmackor nu och njuta av den lilla bestående fritid jag har. För övrigt har jag börjat lyssna på "sanningens mammor" med Zara Larsson och Olivia Gateau <3

Hade även på mig kjol och byxor idag, ett riktigt unikum.

Likes

Comments

Jag kom hem igår kväll och lät som en grov astmatiker efter en springtur i denna hemska kyla. Det var uppfriskande ändå för jag kände att jag levde, alltid något. Jag ska inte sätta några krav för då kommer jag ändå inte hålla dem. Jag hoppas bara att jag kan få någon träningsrutin så jag blir jävligt stark ((:

Har precis haft franskaprov, jag lever och lyssnar på "Boyfriend - Slowdance".

Hörs!

Likes

Comments