View tracker

Emotion, Förefintligt

Women's march är betydande och strävar efter förändring, USA:s 45:e president ska inte få påverka människors liv utifrån diskriminering, det är ålderdomligt och ska inte återupprepas. Alla som inte vill ha en framtid som inkluderar alla individer och grupper bör avlägsna sig eller tänka om. Förtryckare ska förändra sig och de förtryckta ska inte rätta sig efter normativitet, det är slut med det. Det måste upphöra.

Likes

Comments

Ekipering, Förefintligt

Jag har påbörjat en ny serie, det är inte förvånande kan jag väl påstå. Den heter "Frontier" och finns på netflix, rekommenderar för de som gillar Jason Mamoa och samtidigt vill ha lite historia.

Min kjol är från h&m och är riktigt smooth.

Likes

Comments

Emotion, Ekipering, Förefintligt

Long time no see, en hektiskt vecka av insikter som förhöjt min stress ganska rejält. Men nu är det helg så stressen börjar avta men kommer säkerligen upptas under veckan igen. Hur som helst, igår var härligt och jag levde livet.

Dessvärre suktade jag efter thaimat hela kvällen och vaknade påmind om detta begär samt att Trump officiellt är president, försvinn från jorden omedelbart. Usch. Jag åt sushi efter att ha äventyrat i kollektivtrafiken och innan dess fick en ett besök av Jehovas vittnen. Skumt. Solen tittade fram också och det finns ingen röd tråd i denna text men det håller på att bli vår!

Likes

Comments