​Jag har hittat ett störningsmoment i mig själv, vilket inte är en oväntad händelse i sig, men mer specifikt så syftar jag på min oförmåga att infoga GIFs på denna blogg. Ett tråkigt faktum, kommentera om kunskap finns. 

Jag slutade vid 12, (guds exististens) sedan dess har jag fikat, ätit, spenderat mina sista riksdaler innan studiebidraget inkasseras. Livet är glamouröst. 

Vill ha glittriga stay-ups och sammetsgrejer. Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag är söndag och livet behandlar mig väl, jag mår.

Många härliga ting inblandade bland annat thaimat, samtal, syltmackor, Othello osv

Listan fortsätter utanför skammens begränsningar så att säga ((:

Likes

Comments

Hade på mig detta igårkväll då min klass hade fadderfest.

Idag så ska jag på en annan fadderfest med mina amigos så jag kommer bli ännu mörare i kroppen än en japansksuper kossa. 

Har fått en ny passion, Little Jinder's låt "ligger med en ful" med Marcus Krunegård på köpet. På fredagen så upptäckte jag den via Freja Lindebergs spotifylista. Jag blev harmonisk och melankolisk vilket ledde till att jag målade med vattenfärger <3

Idag lånade jag också ett praktexemplar av Leo Tolstojs "Anna Karenina", sjukt fin. 


Likes

Comments

En stor dag har nalkats (Mesias har ännu inte kommit) utan jag har (försökt) tagit en nap idag från klockan 19.00-1930. Vilket var första dagen sedan väldigt länge jag sovit utan något speciellt syfte förutom att ge mig energi. Visserligen sov jag dagtid i somras eftersom jag bilade. Tillslut har man inte något att fördriva tiden med förutom sömn. Uppskattar dock spel, men exempelvis Othello i bil skulle kunna orsaka spelstörningar och jag  är lättirriterad som jag är ((:

Innan dess åt jag två äggmackor, kollade serier och åt bubbelmarabou, fantastiskt. Oerhört skönt dock att halvsova i ett mörkt rum och lyssna på klassiskt. 

Likes

Comments

Slutade ganska tidigt, kom hem, åt, duschade, pluggade i sängen. Allt som allt har jag varit lika aktiv som en strandad säl förutom min hjärna som motionerat.

Jag hade en matpaus och avnjöt min middag till en revy av olika stekprovningar på Buzzfeed's youtubekanal. Tjoho!

Likes

Comments

Jag har dammsugit, pluggat, ätit, klätt på mig, skrivit en uppgift och ändå känner jag mig väldigt oproduktiv. Jobbig känsla men kanske beror det på att jag varit lika fysisk aktiv som en gödd privilegrad människa i ett i-land under vinterhalvåret.

Min musik för dagen har varit the doors och en eller två, tre fyra låtar av Arctic Monkeys. Jag har fattat tycke för "no 1 party anthem" , blir mysigt sömnig. 

Åt mammas hemmagjorda pizza igår, livet är fint. 

Likes

Comments

​Min mysigaste "kappa" en fejkpäls som förvandlar det lilla lammet till det svarta fåret. Eller en pimp om man så vill. Dessvärre efter en exremt trevlig gårkväll så är jag snorig pga allergi som satt sig i denna sak. Samt i mina kläder. Jag firade en kamrat <3 tillsammans med fantastiska människor. Blir varm i hjärtat, genuina känslor som visas kanske är det bästa som finns! 

Jag har sett klart Stranger Things nu också samt pluggat. Min lördag gick sjukt snabbt eftersom jag vaknade 12.30 och kom hem vid 03:15 igårkväll. Påväg hem dammande jag av religionen och bad att en clown inte skulle komma och att jag skulle komma hem välbehållen. Jag kom hem med astma och en hög puls. 

Likes

Comments

Tänkte besvara några frågor en kär individ taggade mig i att besvara så vi kör!

1. Vad har du för framtidsplaner?
Mycket bra fråga, fortsätta buffertspara, äta gott, leva gott, umgås med underbara människor, ha ett öppet sinne för mänskligheten, fortsätta vara nyfiken, fokusera på att behaga mig själv och inte bry mig om oviktiga saker.

2. Favorit-träningsform?
En träningsform där man inte märker att man tränar. Typ som att åka lite snowboard, dansa, yoga och att surfa säkert om man blev bra någon gång och fick tillfälle.

3. Vart hade du helst varit bosatt?
Det får nog definitivt bli Italien av det jag sett hittills, estetiskt sätt väldigt tilltalade land.

4. Favoritårstid?
Sommaren definitivt, vad kan vara bättre än alla möjligheter?

Likes

Comments

Listan på pågående serier jag kollar på utökas med Stranger Things. Jesus kan knappt komma på en brist i nuläget efter att ha påbörjat serien. Sedan jag kom hem har pluggpauser och matpauser klämts in.

Winona Ryder, en av mina favoritskådisar, är med och musiken, platsen, tiden osv smälter ihop till en väldigt estetiskt tillfredställande upplevelse. The get down har jag fortfarande mycket kärlek för men denna netflixserie är minst lika bra. Åh, blir varm i hjärtat. Nu kan jag fördjupa mig i något nytt.

Alla andra prioriteringar blir sekundära men vad gör man kan skjuta upp alla nödvändigheter till framtidens bekymmer. Pro tip.

Likes

Comments