Förefintligt, Emotion

Jag har typ längtat hela dagen efter att komma hem och sätta på mig min nytvättade morgonrock? Frågan är vad det säger om min dag, väldigt händelselös. Men det är skönt ändå, jag har ätit godis och kollat på b-serier. Idag lämnades även en fysiklabb in så nu har jag ett mindre problem, oerhört skönt!

Idag var det jätteskönt vårväder också, vilket liv! Snart är det sommar hörni!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Förefintligt

Idag satt jag på balkongen som en uggla med solglasögon och hörlurar och pluggade matte i sträck. Åt även två glassar under tiden och min sommarkänsla var på topp! Drake:s nya låt passionfruit medförde också mycket glädje. Jag har studiedag nu i veckan också och bara ett prov vilket gör mig glad i själen. Första gången på länge som jag låter optimistisk utan att säga något pessimistisk direkt efteråt, vem är jag.

Likes

Comments

Förefintligt, Emotion

Heeej, min kropp är ganska nedsövd känns det som. Matkoman kom tydligen 2 timmar efter att jag ätit min älsklingsrätt: oxfilé med beasås, någon sky, pommes, örtsmör och en stekt tomat på sidan. Jag njöt. Sjukt gott! Jag pluggar också till matteprovet som kommer i veckan, inte en ledig stund. Förutom i duschen, då kollar jag på serier i en halvtimme. Kollar om Skins faktiskt och Kaya Scodelario är så vacker.

Gick även upp "tidigt" och gymmade vilket kändes bra, lyssnade på den fantastiska resan samtidigt för musiken är förjävlig där. Nu lyssnar jag på Nadia Rose, fett cool.

Likes

Comments