Dagens lista

❥Dagens mående: Faktist inte så bra, är sjuk:(

❥Dagens outfit: Pyjamas<3

❥Dagens frukost: Mjölk & flingor, en glas oboy

❥Dagens makeup: Inget!<3 Låter ansiktet få lufta idag:)

❥Dagens favoritlåt: Leave your light on med Ariela Jacobs (Bra låttips:)

❥Dagens måste: Jag måste plugga till NO-provet tills på måndag:(

En gammal bild, hahah

Pusssss

Likes

Comments

Go'kväll 😴
Idag har jag haft en superdag för att va sjuk. Hela dagen idag har jag setat i influensan men blogga kan jag göra för det! Min dag har bestått av nässpray och alvedon, typ. Jag har även tagit mig tid att se på en massa filmer och ätit glass😅 Men inget har hjälpt särskilt mycket för ändå känner jag mig som en säck potatis. När min kära bror kom hem från skolan sa han "Du licia jag har en present till dig!" Hardu? svarade jag och blev faktist exalterad. Det slutade med att min present var plugg och har typ suttit hela kvällen och skrivit på en bok😒
Hoppas vi ses och ha en bra kväll👋🏼
PUSSS

Likes

Comments

Maria Åkerberg

LÄS MER - BABY LOTION HÄR FLOWER FRESHENER HÄR

Hej sötisar! Idag tänkte jag skriva en liten recension om Maria Åkerberg produkterna. Jag har testat dessa fina produkter i över 1 år nu, då kanske ni tänker att jag kanske borde gjort en recension tidigare men det tar en väldigt lång tid för min hud att anpassa sig för hud/skönhetsprodukter.

Maria Åkerberg har endast ekologiska produkter och inga konstiga innehåll. Även bra priser!

FLOWER FRESHENER: Är ett ansiktsvatten och förbereder ansiktet för kommande produkter. Vattnet innehåller ett fuktgivande rosenvatten och salviavatten som rengör ansiktet, passar även för alla hudtyper.

Användning: Freshener sprutas på en bomullstuss och ska svepas över ansiktet, kan även sprutas över ansiktet direkt. Kan öven fungera som en fuktspray och sprutas över ansiktet över dagen.

BABY LOTION: Baby lotion har en doft av ros och lavendel, och fungerar både till ansikte och kropp. Baby lotion fungerar till alla hudtyper och till torrhy. Den hjälper till att bevara och öka fukten i din hy under dagen.

Jag älskar själva verket Maria Åkerberg för att produkt glider bra in i huden och jag blir extremt återfuktad. Eftersom jag använt denna över 1 år har jag växlat hudprodukter men jag har alltid gått tillbaka till favoriten, Maria Åkerberg. Det enda jag har att klaga på är doften på Flower Freshener. Men annars är den älskad! PS! INTE ETT SAMMARBETE, MINA PENGAR OCH EGNA ÅSIKTER!

PUSS och hoppas ni gillade dagens inlägg så hörs vi<3

Likes

Comments

HELLO DECEMBER

Nu äntligen kan vi välkomma december månad. Visst är det skönt att veta att det bara är 23 dagar till jul? Att få slippa all skit i skolan och slippa allt regn? (Hihi, det kan ju regna på vintern också) Nu när det är december tänkte jag att det kunde passa bra med en "decemberlista", alltså 10 punkter på vad jag gillar med vintern. Vi kör igång!

1❥ Man vet att det bara är 23 dagar kvar till julafton

2❥ Skolan är snart över för denna termin

3❥Ett halvår kvar till sommarlov

4❥Man kan åka skidor🏂

5❥Man kan börja inreda "juligt"

6❥Man kan vara inne och mysa

7❥MYSKLÄDER IS THE SHIT

8❥Man kan börja lyssna på lugna eller jullåtar

9❥Titta på film extra mycket

10❥Man kan julpyssla

EXTRA THING: Bara chilla

PUSS OCH HOOOOOW!🎅🏼 🌲

Likes

Comments

Uppdatering

I know, jag har hoppat väldigt mycket fram och tillbaka. Det var typ 2 eller 1 månad sen jag bloggade sist. Jag har haft väldigt mycket i skolan just nu, nationella m.m. Jag förutspår att det kommer förbli till jullovet. Men idag har jag hamnat i influensan så framöver kommer det bli mycket skrivande hade jag tänkt.

Det har även hänt mycket sen vi hördes sist. Jag har bland annat fått ett jobb som gympaledare för 3-5 åringar, vilket faktist är rätt så kul😄 Jag har börjat 6:an vilket är väldigt jobbigt därför varje vecka står det något på schemat: prov,prov,prov,prov,prov. Typ... 

Eller ja, nu när jag tänker efter kanske det inte har hänt så mycket☺️ Men jag behöver lite tips på vad jag ska skriva framåt dagen, vad tycker ni? Kanske någon smink artkel?

Men puss så ses vi<<3


Likes

Comments

Go´morgon

Hej alla! Har helt glömt bort att vara aktiv på bloggen! Det har bara vart såååååå mycket plugg osv... Men hoppas det är okej!

Allafall idag ska jag åka hem till min pappa och ha lite mysigt sen har jag inte något speciellt. Vi hörs under dagen!


Pusssss

Likes

Comments

Goodmornng

Godmorgon !

Idag efter skolan ska jag åka och bada med min kompis och min lillebror. Men jag har totalt glömt bort att jag har engelska prov på fredag så efter det roliga måste jag gå tillbaka till det tråkiga. Men annars har jag inte något speciellt planerat.

Men jag måste gå ner och äta frukost nu, så vi hörs<3

Dagens podd: Hihi samma som igår, Ångestpodden med Sofie & Ida<3

​Pusssss

Likes

Comments

Go`kväll

Har inte något speciellt att skriva om så det kommer som det kommer. Idag har jag varit med en kompis och vi har inte gjort något speciellt, förutom när vi gick en promenad vid kl 17:00. Det var mysigt att få komma ut och bara släppa allt. Men nu är det över och nu måste jag plugga. Jag har en uppsats som måste in på fredag och engelska-glosor också.


​Pussssss

Likes

Comments

Dagens Lista

DAGENS MÅENDE: Jättebra<3

DAGENS OUTFIT: Ljusa jeans, vitt linne och en grå kofta på det<3!

DAGENS FRUKOST: Yoghurt och en macka:)

DAGENS MAKEUP: Faktist ingen alls, vill lufta ansiktet men lite böjda fransar funkar alltid<3:)

DAGENS FAVORITLÅT: Det kommer aldrig vara över för mig med Håkan Hellström:)

DAGENS MÅL: Jobba så långt på matten som möjligt:(

DAGENS MÅSTE: Plugga på glosorna till fredag:(

DAGENS BÄSTA: Jag slutar tidigt:)<3<3

Puuuuuuussss

Likes

Comments