Vardag

Go´morgon

Hej alla! Har helt glömt bort att vara aktiv på bloggen! Det har bara vart såååååå mycket plugg osv... Men hoppas det är okej!

Allafall idag ska jag åka hem till min pappa och ha lite mysigt sen har jag inte något speciellt. Vi hörs under dagen!


Pusssss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vardag

Goodmornng

Godmorgon !

Idag efter skolan ska jag åka och bada med min kompis och min lillebror. Men jag har totalt glömt bort att jag har engelska prov på fredag så efter det roliga måste jag gå tillbaka till det tråkiga. Men annars har jag inte något speciellt planerat.

Men jag måste gå ner och äta frukost nu, så vi hörs<3

Dagens podd: Hihi samma som igår, Ångestpodden med Sofie & Ida<3

​Pusssss

Likes

Comments

Vardag

Go`kväll

Har inte något speciellt att skriva om så det kommer som det kommer. Idag har jag varit med en kompis och vi har inte gjort något speciellt, förutom när vi gick en promenad vid kl 17:00. Det var mysigt att få komma ut och bara släppa allt. Men nu är det över och nu måste jag plugga. Jag har en uppsats som måste in på fredag och engelska-glosor också.


​Pussssss

Likes

Comments

Vardag

Dagens Lista

DAGENS MÅENDE: Jättebra<3

DAGENS OUTFIT: Ljusa jeans, vitt linne och en grå kofta på det<3!

DAGENS FRUKOST: Yoghurt och en macka:)

DAGENS MAKEUP: Faktist ingen alls, vill lufta ansiktet men lite böjda fransar funkar alltid<3:)

DAGENS FAVORITLÅT: Det kommer aldrig vara över för mig med Håkan Hellström:)

DAGENS MÅL: Jobba så långt på matten som möjligt:(

DAGENS MÅSTE: Plugga på glosorna till fredag:(

DAGENS BÄSTA: Jag slutar tidigt:)<3<3

Puuuuuuussss

Likes

Comments

Vardag

Go`morgon !

Som jag alltid säger, ny dag nya möjligheter. Idag är det onsdag och har inget speciellt planerat. Jag har skola från 08:10 - 14:10, men annars inget planerat. Eftersom det är onsdag idag finns det ett +, jag slutar tidigt och det är ju alltid härligt och dessutom ska vi baka pizza på hemkunskapen, mums!<3 -, att det bara är 2 dagar kvar tills jag måste lämna in sv-uppsatsen och att jag har engelska prov, bläääää!

Dagens podd: Ångest podden med Sofie och Ida<3


BILDEN HÄR

​Pusssssss

Likes

Comments

New in

Hej sötisar<3

Hur snygg är inte denna kudden!? Med alla dessa rosor som skimrar av den silvriga färgen. Jag hittade kudden i en garderob i mitt hus, tycker om den rejält! Den har en färg som är lik silvrig men av nån anledning tycker jag den drar lite åt grön eller grå<3 Men den är ju allafall silvrig. !! SORRY för dålig redigering!

pussss och godnatt<3

Likes

Comments

Vardag

Talking

Go´eftermiddag<3

Idag ska jag ta mig chansen att plugga en snutt och kanske ett träningspass om jag hinner, vi får se helt enkelt. Idag har jag även haft skola från kl 08:10 - 15:20 vilket är rätt så lång dag för mig men dagen har gått så snabbt idag. Vi har inte haft så långa lektioner och mest raster. Men imorrn är det onsdag och då är det världens bästa veckodag enligt mig! På morgonen har jag hemkunskap och eftersom det är sista gången ska vi göra pizza, mums!<3 Vi slutar ju även kl 14:00 och vem vill inte det?

​Hoppas ni får en bra dag så syns vi!<3

Pussssss

Likes

Comments

TIPS, Vardag

Go´morgon :)

Ny dag nya möjligheter. Planerna inför dagen är inte så upplagda, kanske det blir en promenad eller kanske ett träningspass med en kompis:) Vi får ta dagen som den kommer helt enkelt. Är i skolan från kl 8:10 - 15:20 vilket är lite jobbigt, men varje dag kan ju inte vara perfekt:) Måste fortsätta äta min frukost nu så vi hörs:)<3

Dagens podd: Den fantastiska resan med Zara och Noel:)<3

BILDEN HÄR


​pusssss

Likes

Comments

Mode

Höst outfits

LÄPPGLANS HÄR SKOR HÄR JEANS HÄR BLÅ TOPP HÄR GRÅ KOFTA HÄR

Hej sötisar! Vem vill inte ha en skön och snygg tröja samtidigt, som det blå tröjan? Eller kanske en mjuk fluffig kofta över sig? Eller tänk er jeansen tsm med skorna? Hur snyggt!? Själv älskar jag verkligen koftan, och hur mysig ser den inte ut?

Pusssss på er!

Likes

Comments