vardag

Gott nytt år till alla!

Jag hoppas att ni har haft ett bra år även fast vi alla har haft våra bättre och sämre dagar. I kväll firar vi in det nya året med familjen och ska bara mysa och vänta till klockslaget och se på fyrverkeriet.

Hoppas all får en bra kväll och gott nytt år från mig till er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mode, vardag

Hej hoppas ni har en underbar dag! Jag ligger just nu i sängen och är fortfarande lite trött efter dessa tre dagar hemma.

Jag har inte varit i skolan sedan onsdag. jag har varit sjuk och inte mått bra. Men mår mycket bättre idag och jag känner mig mycket piggare.

Men som en tröst så kom också mina skor som jag beställde från Nelly. Yay! Älskar dom jätte mycket och dom är super snygga!

Likes

Comments

vardag

Det är Tisdag och ännu en dag på skolan. Just nu sitter jag här med min lilla Fanta och väntar på att nästa lektion ska börja.

Vi har 2 timmars lång håltimme just nu tills engelskan börjar. Men vad ska man göra? det är bara att vänta.

Hoppas ni får en bra dag iallafall!!

Likes

Comments

vardag

Det var ett tag sen jag uppdaterade bloggen. Jag lovade att mobil blogga men inget blev av. Jag ska försöka uppdatera lite oftare men jag lovar inget då det är mycket med skolan just nu, för två veckor sen slutade jag min praktik och sen har det bara varit massor av inlämningar. Men det gäller att göra det man ska än att sitta och klaga på att man har mycket att göra.

Likes

Comments

vardag, Mode

Nu har mina nya glasögon kommit och jag är verkligen super glad! Der är ett par Polo Ralph Lauren. Skönt att ta av sig sina linser på kvällen och bara sätta på sig sina glasögon.

Likes

Comments

vardag

Nu kommer äntligen bilderna upp. Jag har annars inte hunnit sen jag kom tillbaka från Gotland. Jag började jobba direkt dagen efter vi kom hem och sen efter de veckorna har jag jobbade så var det skola direkt efter det. Men nu kommer det också komma lite bättre uppdatering. 

Likes

Comments

vardag

Jag måste ännu en gång be om ursäkt för ingen uppdatering. När vi kom fram i Gotland så tappade jag bort min mobil på färjan. Jag hade nämligen glömt den i en av sätena på färjan. Efter 4 dagar fick jag tillbaka den, men jag hade inte internet på mobilen som också gjorde att jag inte kunde blogga. Men med en 4s kan man inte göra mycket och ta bra bilder, så jag har nu köpt en ny mobil. Så nu kommer det bli mycket mer mobilbloggar och bra bilder.

Jag ska även lägga upp bilder på bröllopet men de flesta kanske ni redan har sett i syrrans blogg. haha

Likes

Comments

Idag har de bara varit att packa våra grejer inför Gotland. Jag ser fram emot detta och det ska bli kul att dela massor av bilder med er. Jag är jätte trött och ska snart gå och lägga mig.imorgon blir det att packa våra sista grejer inför fredag. Något som jag inte ser fram emot är att vi ska gå upp tidigt, men det kommer nog vara värt det sen när vi kommer fram till Gotland. Bröllopet kommer vara i tre dagar alltså nu på fredag, lördag och söndag. På fredag då alla kommer fram ska vi alla träffas och äta risgrynsgröt som man gör enligt Gotländsk tradition. 

Bilderna är från we heart it. 

Likes

Comments

Mode, vardag

Idag kom mina nya skor som jag beställde. Jag är super nöjd med dom och jag älskar dom. De här skorna passar verkligen till allt, oavsett om man bara skulle ha på sig mjukisar och behöver gå ut lite snabbt. Dom är super sköna att gå med och samtidigt jätte snygga. Ja jag har små fötter! haha!

Dagen har annars varit rätt lugnt förutom att jag vaknade med mensvärk och sen har det inte släppt förrän till lunch. Men jag klarade av det! haha! Jag ska försöka uppdatera igen men vi får se eftersom det händer inte så mycket just idag. Men imorgon kommer det hända något som jag ser fram emot att berätta! 

Likes

Comments

vardag, Smink & skönhet

​Jag har nu suttit och planerat en sminkning som jag ska göra på @Sheila eftersom vi ska på bröllop i Juli. Det är min kusin som gifter sig och det ska bli så roligt och jag ska självklart sminka mig själv också, då kommer ni få bilder som jag kommer att ta tillsammans med syrran. Bröllopet kommer att vara på Gotland där min kusins flickvän kommer ifrån och vi ska även vara kvar i en vecka, då kommer ni få hänga med mig och syrran vad vi gör under dessa dagar. Det är första gången vi åker till Gotland och det ska verkligen bli kul, eftersom att vi aldrig varit där förut. 

Bilderna visar ungefär hur mycket smink jag vill ha med mig men det får tyvärr inte bli så. haha! mamma och pappa kommer tycka att jag tar med mig för mycket smink och att jag bara borde ta med mig hela mitt sminkskåp istället. haha! 

Bilderna kommer från we heart it.

Likes

Comments