Samarbeid

Heiii, og lenge siden sist! Plutselig fløy tiden fra meg med både skole og all jobbingen pluss resten av livet. 30 days challengen får jeg desverre legge bort, da det ble alt for unaturlig å legge ut innlegg hver eneste dag, bare for å legge ut. Jeg vil heller blogge når jeg faktisk har noe på hjertet, enn å føle at jeg må blogge bare for en tur til London.

Men! Istedenfor at jeg skal få en tur til London, vil jeg heller at en av dere kan være med å vinne en tur til New York isteden! Hvor fantastisk er ikke det? Spør du meg - er det helt fantastisk. Jeg har selv meldt meg på, så krysser fingrene!


Denne konkurransen er i samarbeid med den nye serien, Search Party. Jeg har lenge vært på utkikk etter en bra serie. Jeg elsker å ha noe å se på på kveldene rett før jeg legger meg, og film er ikke en mulighet, haha. Nå har jeg snart sett alt på netflix og viaplay, så denne filmen passet perfekt for meg. Gleder meg til å starte å se på denne!

Jeg er en veldig sær person når det kommer til serier. Jeg må se på noe som har med drap, forsvinnelse osv å gjøre, eller som har fullstendig spenning. Sånne romantiske klisje-dramaer klarer jeg ikke, haha. Search Party er akkurat det jeg liker - en mørk komedie om en jente som har forsvunnet. Serien utspiller seg i Brooklyn, nettopp dit du kan vinne en fantastisk tur til! Først og fremst handler serien om Dory, som har et veldig turbulent liv. Da denne jenta fra skolen deres forsvinner blir hun besatt og får med de andre vennene hennes til å lete etter henne. Disse ungdommene tar saken i sine egne hender og leter etter hun som har forsvunnet. Men jo mer de leter, jo verre ting finner de.


Som om ikke serien høres spennende nok ut, så kan du vinne denne turen ved å spille et spill der du kan hjelpe til å finne denne jenta. HALLO, folkens, hvor perfekt er ikke det?! hahah. Jeg elsker dette konseptet. Både en mørk komedie i tillegg til et spill man kan leve seg enda mer inn i. Du deltar rett og slett i konkurransen ved å finne ledetråder og sende inn din teori. OG woila - så har du fått gjort noe gøy og spennende i tillegg til at du kanskje vinner en tur til NEW YORK!

SKAL DU MELDE DEG PÅ?

I samarbeid med Unruly

Likes

Comments

Punkter

HØYDEPUNKT.
Ukens høydepunkt må definitivt være lørdagen! Lørdagen startet helt dritt, men endte veldig bra. Jeg hadde en fin dag på jobb, etterfulgt av å dra ut med to venninner på et kjempe koselig vors og videre ut. På kvelden hentet kjæresten meg, og det var deilig å ikke være så aaalt for sent hjemme. Virkelig en kveld som må gjøres om igjen!

NEW IN.
Det må bli sminkesalget Makeup Mekka hadde. Jeg måtte bare slå til, og fikk 6 leppestifter, øyenskygger, concealer og alt mulig for bare 200kr! Sooo lucky.

WANTIE.
Sommer og sol! Det er alt for lenge siden. Jeg drømmer om å ligge på stranden og bare nyte solen. Åhh, teller dager til vi drar til Barcelona OG Alicante! <3

SOSIALISERING.
Hmm. Det må bli en delt førsteplass med fredagen, der vi tok en tur til broren min og familien hans og koste oss med fredagstaco og søndagen hos kjæresten, da det var en kjempe koselig middag med hyggelige folk. Det å sitte rundt middagsbordet lenge etter maten er ferdig og bare sitte å snakke, det er såå koselig!

PÅ DENNE DAGEN IFJOR.
Så delte jeg instagrammen min på bloggen for så og si første gang. Det var rundt denne tiden for et år siden at jeg begynte å satse mye mer på instagram, og jeg husker så godt at jeg klarte å skaffe meg nærmere 1000 følgere på bare noen uker! Nå et år senere har jeg klart å skaffe meg nærmere 3000 følgere, og jeg skal ikke stoppe her! HER kan du lese innlegget.


BLOGGERISSUE.

Sykdom og mye jobb gjorde det vanskelig for meg å kunne blogge, derfor er jeg så glad jeg kan lage litt forhåndspubliserte innlegg! Denne uken er det jobb hver dag, så jeg ser ikke bortifra at det blir mer innlegg som jeg må forhåndspublisere. Hihi!

SANG.
Sandro Carvazza - What it feels like (seriøst, hør på denne)

MÅLTID.
Er det lov til å si taco???

BILDE.

Jeg ommøblerte forrige uke, og jeg er såå fornøyd. Gleder meg til å legge meg nedi her nå. Hihi!

AKKURAT NÅ.
Akkurat nå sitter jeg under dyna i sofaen, etter å ha endelig fått kommet hjem og slappet av etter jobb. Nå skal jeg lage meg en litt sen middag før jeg og mamma skal se på "60 days in".

PLANER FOR DENNE UKEN.
Jeg har ingen andre planer enn å bare jobbe masse, gjøre mye skolearbeid og jobbe masse med blogg. 30 days challengen på Nouw er kjempe morsom! <3

Likes

Comments

Video


En gammel videoblogg jeg delte for snart et år siden. Herregud som tiden flyr! Husker jeg elsket å krølle håret mitt slikt så mye, så lettvint å våkne opp til et mer naturlig fall. Vil dele denne med dere igjen, siden den har vært veldig etterspurt. Jeg skal bli så mye flinkere til videoblogger denne måneden, så jeg kickstarter med videoer nå!

Har du prøvd denne metoden før? Trykk liker hvis dere vil ha fler videoer!

Likes

Comments

Q/A


SPØR MEG OM HVA SOM HELST!


E N D E L I G er det klart for en spørsmålsrunde! Jeg har jo hatt denne bloggen så lenge, og tror jeg aldri har fått gjennomført en ordentlig spørsmålsrunde før? Jeg får mange spørsmål i kommentarfeltet, men vil heller lage et innlegg om det med spørsmålene. Kanskje jeg kan spille inn svarene på en videoblogg? Dere får bestemme! Jeg kommer til å svare på alt mulig - med unntak selvfølgelig. Så da er det bare å stille så mange spørsmål dere lurer på.

HVA LURER DU PÅ?

Likes

Comments

Antrekk, Mote


Er det en ting jeg elsker, men som jeg aldri går i - er det nudes(fargen i klær ofc...). Idag fant jeg dette skjørtet i skapet mitt etter å ha ligget og nesten støvet bort etter jeg fikk det hjem i postkassen min. Desverre er det aaalt for gjennomsiktig, så det får bare nøye seg til hjemmebruk til jeg får tak i noe hvitt jeg kan ha under. Perfecto!

Nudes i både sminke og klær - ååå. Idag testet jeg ut en ny ting med øyenskyggen min også, nemmelig rød, gull og svart. Det er sååå deilig å endelig kunne trene seg litt på sminke og bli flinkere i det. Jeg elsker å sminke meg, så det at jeg bare blir bedre for hver gang, gjør meg litt glad innvendig. hih!

Nå har jeg nettopp fått tatt på meg morgenkåpen etter å ha kommet hjem fra min kjære bror. Denne helgen blir en fullstappa jobbhelg, så nå skal jeg sette meg ned og skrive litt blogginnlegg jeg kan poste for dere mens jeg blir opptatt med jobb og skole de neste dagene. Nå skal jeg ta av meg sminka før jeg hopper i sengs. Ha en fin helg, alle fine <3

Likes

Comments