// i samarbeid med Barfota


Jakke fra Barfota, link her


Jeg elskeeer våren! Fuglene som synger, minusgradene som forsvinner og solen som titter frem oftere og oftere. Vi kan gå i tynnere klær, droppe hanskene og droppe den tjukke ytterjakken som vi har pakket oss inn i hele vinteren. Vinterdepresjonen som sakte, men sikkert forsvinner og alle smiler litt ekstra. Det er våren, det! Denne jakken her er perfekt ute nå. Gleder meg til å style den fremover med et par svarte bukser og noen kule sneakers. Den får i hvertfall et smil om munnen på meg!

Bilder tatt av Michelle L. Kokvik, kontakt hun HER for å bestille time!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

My favorite night routine
by Vichy


Vichy Idealia Peeling - Vichy Idealia Serum - Vichy Idealia skin cream


Hvis dere har fulgt meg på snapchat de to siste ukene(liinecl), så har dere fått med dere at dette her er mine absolutt favoritter når det kommer til hudpleie. Vichy er et supert merke, og definitivt et av mine favorittmerker fra før, men etter disse produktene har jeg bare blitt enda mer glad i produktene. Jeg får helt fnatt hvis jeg ikke får brukt disse produktene på kvelden, haha!

Vichy har nemmelig kommet med en ny peeling: Vichy Idealia Peeling! Denne påføres etter du har skylt huden din på kvelden. Deretter påfører du serumet - og så hudkremen over der. Deretter er det bare å legge seg og sove - og woila! Dagen etter er det bare å skylle av, putte på serum og hudkremen and you're ready to go.

Jeg er alltid veldig skeptisk til nye produkter fordi jeg har en veldig sensitiv hud, har jeg funnet ut, etter å ha reagert noe sinnsykt på L'oreal sine produkter jeg fikk med hjem fra kurset for noen uker siden. Huden min hovnet opp, hele ansiktet brant og jeg var helt rød. Jeg skyllte fort av igjen, og dagen etter så panna mi bokstavelig talt ut som ... ja. det var hvertfall veldig mye kviser der!


Siden Vichy er for nettopp sensitiv hud, så var jeg ikke like redd som jeg er med andre produkter, hvertfall når jeg har prøvd dette serumet før. Og nå!! Nå har jeg brukt denne 7/10 dager, og jeg er så fornøyd, dere aner ikke!! Jeg kan til tider ta meg selv i å sitte å ta på huden min *kremt* bare fordi den er så myk og såå deilig! Den strammer virkelig opp her og der, og det føles ut som jeg har en babyrumpe i ansiktet. En ekstra myk babyrumpe! Skulle ønske dere kunne ta gjennom skjermen og kjenne på huden min. Hihi!

I samarbeid med Vichy

Likes

Comments

Contains affiliate links


Kåpe, lik her
Topp fra Cubus
Bukse & veske fra Bik Bok
Sko, lik her
Hansker, lik her


I den siste perioden av livet mitt aka de siste ukene har jeg følt at noe mangler i livet mitt. Det har vært vanskelig å komme seg opp og ha den fulle energien som jeg haddde i høst. Og nå, folkens, hehe, nåå har jeg endelig funnet ut av min nye kjærlighet: nemmelig mocca!! Jeg drakk meg lei av caffe latte nå i høst at jeg nesten grøsser bare av tanken, så jeg har gått over til mocca isteden. Det er jo egentlig så godt? Jeg elsker å stå opp om morgenen, ta meg en kaffe kopp sammen med frokosten og starte dagen. Sist dag på jobb og, så drakk jeg kaffe før vakten min startet, og energien og humøret mitt var på topp hele dagen. *Du vet du er glad i kaffe når du dedikerer et innlegg til kaffen.....*

Jeg har også laget meg en liten vri av min egen kaffe her hjemme som minner meg veldig om mocca, som bare er mye mer miljøvennlig - og mye mer koseligere å drikke. Lyst på oppskrift?!

Likes

Comments

Heii og goood onsdag! Snart helg, dere! Hhihi. Jeg tenker å være litt ekstra snill mot dere, siden dere alltid er så snill mot meg. Dere kommenterer så mye fint, og jeg får så mange fine kommentarer av folk på gata at de liker bloggen min. Det gjør meg bare såå glad, og jeg aner ikke hvor mye jeg kan takke dere alle sammen!

Jeg har satt sammen en super fin goodiebag med masse fine produkter. Oppi der ligger det for eksempel en fin bok(ala fifty shades), tannbleking, GHD-børste, leppestift, øyenskygge og masse gode produkter til både kropp og hår. For å ikke glemme den fine veska det kommer med da! How perfect. Håper dere liker denne goodiebagen liiike mye som meg! Spente på hva dere trenger å gjøre?


AAAAALT DERE TRENGER Å GJØRE ER:
- Dele dette innlegget på facebook(trykk på f-knappen i innlegget)
- Legge igjen navn og e-post i kommentarfeltet!

For ekstra lodd:
- Følg meg på nouw
- Jeg kommer også til å ha denne på instagrammen min(liinecl eller trykk HER ) og facebooksiden min HER.

Vinneren trekkes neste søndag,
Lykke til!

Likes

Comments

UKENS TANKE: Uggghh, jeg har hatt en ganske mange tanker om historie eksamen denne våren. Jeg har ikke akkurat prioritert lesinga så mye som jeg egentlig skulle ønske, så skjerpings!

UKENS OPPTUR: Det må være forrige treningsøkt! Nå er 80 kg for lite i beinpress - og jeg går for nærmere 100 kg hver gang isteden når jeg tar 15 x 3! I januar startet jeg på 70, så dette er gøøøy, wohohoo!

UKENS NEDTUR: Jeg har sovet dårlig de siste dagene, noe som gjør det enda verre å fungere normalt...


UKENS SERIE:
Bloooggerne! Faktisk veldig spennende å se på.

UKENS CRAVINGS: Tror kanskje jeg ikke har hatt noen spesiell cravings denne uken. Joo!! Soya sjokolade melk, oh my god - det er så godt!

UKENS BILDE:


UKENS SANG:
Matoma - knives

UKENS INNKJØP: Går kanskje ikke noe under det jeg har kjøpt, men at jeg fikk så mye ekstra fine vichy produkter fra eventet forrige uke! Innlegg er på vei, og gled dere!

PLANER FOR DENNE UKEN: Denne uken skal jeg fokusere masse på blogg og skole. Det trengs!

Likes

Comments


Dette var såå gøy å gjøre! Vi laget også litt andre småvideoer senere jeg skal poste, blant annet med at han sminket meg i blinde, noe som ble veeeeldig.... fint :) Heheh! Håper dere likte videoen, og gjeeerne subscribe <3

Den heldige som kom med den beste ideen var kjære @conniemlg! Thank you <3

Likes

Comments