Line tipser, Mote


JEANS FROM CUBUS


Hello ppl! Jeg har endelig fått satt meg ned og slappet av litt, det trengtes for-å-si-det-sånn! Jeg har fått unnagjort en hel del oppgaver idag, og mens jeg ryddet skapet idag så måtte jeg bare stå å beundre disse buksene litt(hehe, neida..joda...)
Jeg sliter så fælt med å finne riktige typer bukser som passer til meg. Enten for trang i livet, eller for lang i beina. Men disse buksene, disse passer meg helt perfekt! De heter High Waist Hannah og fåes kjøpt på cubus. Jeg har hamstret inn nesten alle modeller siden jeg startet å jobbe der, så endelig har jeg fått byttet ut alle buksene i garderoben min. Det trengtes!

Den lyseblå er min største favoritt. Det er typen "ankle", og er veldig kort i beina, som gjør at du ser lenger ut. Stilfullt! I tillegg så er lommene mindre bak, så rumpa di ser større ut. Greit, eller hva? Det synes hvertfall jeg!

Hvilket merke er din favoritt?

Likes

Comments

Personlig

TODAY I CHOOSE LIFE 
 

EVERY MORNING I WAKE UP I CAN CHOOSE JOY, HAPPINESS,
NEGATIVITY OR PAIN


TO FEEL THE FREEDOM THAT COMES FROM BEING ABLE TO CONTINUE
 TO MAKE MISTAKES AND CHOICES -  

 
TODAY I CHOOSE TO FEEL LIFE, NOT DO DENY IT. 
EMBRACE IT. 

Likes

Comments

Line tipser, Mat


Y
TO THE
UMMY!

Før jul, fikk jeg med meg en super fin julegave hjem fra jobben. Siden jeg prøver å holde meg langt unna godteri og snop, så har jeg enda ikke fått prøvd meg ut på disse enda, men den gjør det like fint som pynt på kommoden min. Rett og slett - jeg elsker denne!

Akkurat nå sitter jeg under dyna på sofaen med en deilig varmeflaske. Jeg er helt dødssliten etter treningsøkten på morgenen ista, så ikveld tror jeg det blir tidlig! Imorgen blir det en stor dag, da jeg må både pakke til torsdagen og litt av hvert før jeg får dratt på tur til pappa med kjæresten. Våres første roadtrip, woho! Jeg gleder meg masse. <3 Men nå: mat!


Likes

Comments

Blogg, Randoms

Den siste og lengste delen av disse innleggene. Denne delen av året var vel den fineste. Savnet etter bestemor var stort, men allikevel var det så mye annet positivt som skjedde! Jeg fikk virkelig sett på livet i Oslo - og jeg er bare enda mer overbevist om at her skal jeg flytte i løpet av den kommende fremtid. Jeg bestemte meg for å kutte ut masse kjøtt, og det samme holder jeg på med nå. Jeg fikk også startet på skolen igjen, og fikk meg en super jobb som jeg elsker! For ikke å nevne at jeg fikk en veldig sterk 5'er på eksamen etter å ha gått som privatist på nettstudier aka pugget for meg selv disse månedene. *stolt*SÅ ja folkens: Alt går hvis du virkelig vil!

Jeg håper dere liker denne delen også, liker mye som jeg gjør!

SEPTEMBER:


Jeg og en venninne dro til Oslo for å gå litt rundt og se, samtidig som vi spiste på Fridays. Sååå koselig!


Noen dager senere satt jeg som modell for Emilie på makeup skolen hennes, etterfulgt av en super deilig lunsj. For en koselig dag!


Jeg fikk hektet på skjorter!


Jeg og kjæresten dro på Gatebil på Rudskogen, fordi brødrene mine kjører, og han fikk endelig sittet på! Jeg tørr enda ikke......


Jeg fikk helt hekta på iskaffe - og jeg begynte å drikke caffe latte hveeer dag på kurset. *Guilty pleasure*


Flere antrekksbilder ble det, og varmen stekte godt. Savner varmen når jeg ser tilbake på disse bildene. Åhhh!


Jeg smakte på halloumi-burger på Max for første gang, og jeg får vann i munn bare av å tenke på den. Hvis du aldri har smakt det før - SMAK! Nam!


Så kom den dagen jeg bestemte meg for å klippe meg. Jeg klippet av 30 cm på Hendrix, og jeg ble så fornøyd! En av de beste valgene i livet mitt, haha! Jeg så mye eldre ut med en gang, og det er sååå deilig å ha kort hår. Tror jeg allerede skal gå til innkjøp av en ny frisørtime og få det bittelitt kortere.... Hehe!


Jeg var så heldig å få være med på Coop sin lansering av de nye vegetarproduktene! Noen kjempe fine sammendrag av flinke folk, og goood mat etter. Min favoritt var definitivt nuggetsen, håper på å få tak i de i nærmeste fremtid!!


OKTOBER:


Jeg ble med kjæresten opp til hytta deres og vi gikk en kjempe lang tur opp på fjellet Makalaus. Det var virkelig verdt den lange gåturen, for det var så fint - og så koselig. Kjenner jeg savner det når jeg ser tilbake på disse bildene. Hihi!


Jeg ble sponset av Sammydress og fikk masse fint i posten. Gleder meg til jeg får bruk for disse skoene til sommer!


DESEMBER:


Så ble det jul, og vi feiret julaften hjemme hos oss med hele familien. Første gang på lenge, jeg kan virkelig ikke huske sist gang. Min beste jul på mange år, så koselig var det!


SÅ ble jeg klar for et nytt år i vente. Jeg har mange planer - og håper det går som jeg ønsker. Nå blir det fullt fokus på skole, jobb og trening. Dette året skal bli mitt beste. <3

Likes

Comments

Blogg, Randoms

Er dere klare for del 2?!
Dette var noen veldig turbulente måneder. Jeg var på en super fin tur til Bulgaria med både mor, tantebarn og ei venninne. Bare noen måneder senere så mistet vi vår kjære bestemor, og det stikker fortsatt litt i hjertet. Så her har jeg bare et stort bildedryss fra Bulgaria turen våres i Mai, og bilder fra August, da det var så mye annet som skjedde i livet mitt akkurat der og da, i tillegg til at jeg valgte å selge kameraet mitt i sommerferien.

MAI:


Spiste oss alt for mette på bananasplit! Naam!


Vi drakk alt for mange drinker. Lengter tilbake til Strawberry Daiquiri ved bassengkanten. Åhh!


JULI:


Fikk masse fiiine klær fra Barfota. Gleder meg til neste pakke!


AUGUST:


Håret mitt vokste i en feeeei! Og jeg fikk innviet det nye kameraet mitt hos pappa. Woho!


Det ble en koselig hyttetur med pappa og Pluto, og vi gikk en laang tur og så på naturen og hestene på veien. Idyllisk!


... OG siden pappa bor bare en time unna Ullared, måtte det jo til en liten Ullared tur!


Jeg bestemte meg for å bytte ut garderoben min med litt nyere plagg. Den dag i dag har jeg bare ting jeg bruker i skapet og jeg er sååå glad jeg byttet ut alt det unødvendige i skapet mitt!


Og så kom denne dagen. Jeg savner deg, vi savner deg, alle savner deg. Jeg husker ekstra godt dette smykket. Jeg satt og lette etter en fin gave til deg, fordi du var så syk. Ebay er ikke alltid like kjapp med leveringen så jeg sa til mamma "jeg håper jeg får det så jeg kan levere det til hun." 2 dager etter du gikk bort fikk jeg det i posten. Men nå henger det der - og det skal det alltid. Ord kan ikke beskrives, men en ting er sikkert: alle som møtte deg elsket og elsker deg. <3


Jeg fikk dette settet i bursdaggave og jeg ble SÅ frelst!!! Nå er alt tomt og JEG.TRENGER.MER!

D
Tilbake til hverdagen - og jeg postet mange nye antrekksbilder med det nye kameraet mitt.


Del 3 kommer snart!

Likes

Comments