Line cecilie larsen


Link
HERE

Har dere fått med dere den nye trenden, bølgeføn? Der man føner det samtidig med en rund børste, så får man deee vakre bølgene? Åhh, jeg elsker denne trenden. Jeg har desverre ikke fått prøvd meg ut på denne trenden enda, da jeg fortsatt (etter noen uker) ikke skjønner hvordan folk får det til? haha! Del gjeeerne noen gode videoer på youtube som kan være til hjelp. Det trenger jeg!
I tillegg til denne fine børsten, fikk jeg også en super fin rettetang fra GHD, som jeg ble stormforelsket i. Men så uheldig jeg er - ble den stjelt samme kveld sammen med resten av veska mi og all sminken min. Sååå kjedelig, jeg hadde gledet meg til å spille inn en fin video til dere. Hmmm. Får ønske meg til jul isteden, tror jeg!

Ellers går hverdagen min til jobb hele dagen i tillegg til skole. Bloggere sin svakhet: vinteren! Svart når jeg drar og svart når jeg kommer igjen. Savner å ta masse fine antrekksbilder til dere, og generelt det å blogge. Bedre tider på vei, heldigvis. Nå skal jeg dytte i meg noen paracet og legge meg litt nedpå igjen. Har vært sengeliggendes de siste dagene på grunn av en visdomstann som vokser litt feil. Var hos tannlegen igår - og idag har jeg store sår i munnen etter at de tok så hardt i meg og gjorde heelt feil, så et nytt tannlegebesøk måtte til hos en mer "profesjonell". Ikke rart i at små barn får tannlegeskrekk når de behandler en som drit? hahaha. *dagens lille utblåsning* Ha en fiin kveld <3

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments


G E T . R E A D Y . F O R . C H R I S T M A S


1, 2 OR 3?

DRESSES FROM CUBUS

Hei og goood helg til dere! Akkurat nå trenger jeg deres hjelp! Neste uke skal jeg på julebord med jobben - og siden dette er mitt aller første julebord så må jeg jo se litt snasen ut! ;) Hehe! Jeg har valgt meg ut noen favoritter her på Cubus og klarer ikke å bestemme meg. Derfor trenger jeg deres hjelp! Hvilken kjole synes DU at jeg bør gå med? Min største favoritt må vel være den rød, men de andre også er jo bare sååå fine! Hihi! Help, help!

Ellers håper jeg alt er bra med dere! Det er det med meg. Jeg har såå mye på hjertet, men tiden strekker ikke alltid til. Men det kommer! Du vet når ukedagene dine går fra å være dritt til at du sitter hver helg og gleder deg til ukedagene? Da vet du at du har gjort et rett valg!

Ha en fooortsatt god helg, og fortell meg gjerne om hva du skal ha på på julebordet i år!

PSSST: send ski28 til 2070 og få 30% på en av disse kjolene hos oss på Cubus i Ski!

Likes

Comments


PINKY C A P


IDAG er en sånn dag der øyenlokkene mine henger. Heldigvis sluttet vi en time tidligere idag på kurset, og jeg har tatt en liten pause fra lesinga. Nå skal jeg oppdatere meg på Kardashians på tv, og litt andre blogger før jeg tar en GOD dusj før senga. Gud, det blir sååå godt!

Bloggfronten min er ikke akkurat på topp for tiden, da jeg ikke har så mye på hjertet, fordi det eneste som står i hodet på meg er eksamen og jobb. Sorry! Kommer tilbake sterkere etter eksamen. <3 <3

Likes

Comments


O U T F I T ... F O R
... T H E ... D A Y

COAT HERE || DRESS HERE || SHOES HERE || CLOCK HERE || CAP HERE || BAG HERE


O U T F I T ... F O R ... T H E ... E V E N I N G

COAT HERE || DRESS HERE || SHOES HERE || CHOCKER HERE || CLOCK HERE || BAG HERE


OH MY GOD!
Idag kom jeg over at Nelly har et 70% salg på nettsiden deres idag, og dere kan trooo øynene mine poppet ekstra opp da jeg så alt det fine som var på salg. Hehe! Noen av disse skjønnhetene er snart på vei hjem til meg, og jeg gleder meg! Ææ. Jeg elsker antrekk der du kan bruke noe av det samme både på dagen og kvelden, hvertfall accessories! Bytt ut capsen med en choker istedet, og de høye hælene med noen høyere. Bytt ut den nøytrale kjolen med "perfekte sorte" sammen med en annen jakke, og woila! You're ready to go!

Hadde det ikke vært for Rabble, hadde jeg heller aldri funnet dette tilbudet, dere skjønner - jeg shopper aldri over nett, fordi jeg er så redd for feil str etc... men i det siste har jeg jo funnet ut at det lønner seg, når man kan få så mye rabatt?! Rabble har så mange gode rabattkoder på nettsiden deres, og deres 70% salg med NELLY finner dere HER. De har såå mange gode tilbud at jeg tror jeg dør. hahah. Altså, jeg trooor kanskje jeg blir noen kroner fattigere etter jeg fant denne siden.. True story.

Har dere hørt om Rabble før?

Likes

Comments


- SMILE, IT'S ALMOST WEEKEND -


Hei, fine! Samfunnsboken er lukket etter noen timer pugging, og nå er jeg temmelig lei av å lese om samfunn og individer, haha! Å gå gjennom 100 sider i uken til eksamen om en måned, er slitsomt, og jeg kjenner jeg gleder meg til å bli ferdig! For en måned siden på denne tiden hadde jeg ingenting å gjøre. Nå har jeg aaalt for mye å gjøre, og tiden rekker ikke til med alt?! Jeg har en god del morsomme innlegg på lur, men må ta det når tiden strekker til. Gleeed dere! Til den tid, lurer jeg på hva dere vil lese om her? Er det noe dere savner? Nå skal jeg varme meg opp litt rester fra igår, før jeg får besøk av ei venninne. Kooooshelig! 

Kom gjerne med masse tips hva dere vil lese om <3

Likes

Comments