Travel

God kveld!

Klokken er halv tre midt på natten, og alt jeg kan tenke på er Manchester turen. For første gang skal jeg ut i "verden" ... helt alene! Nå tenker du sikkert at Manchester ikke er så særlig langt unna, men nå må du også huske at det er så mye som kan skje på veg dit. Før har jeg hatt Linn ved min side på våre reiser, men denne gangen blir det meg. Bare meg! Alle prøver å snakke meg ut av denne reisen. Folk kommer med konklusjoner om hvor dårlig dette kan gå. Men jeg nekter å la meg bli påvirket av dette, nekter å alltid tenke at JEG MÅ ha en ved min side for å møte verden. Jeg er redd, utrolig redd!! Men så er ikke jeg så sikker på hva jeg er redd for.

Det er hele fem dager til jeg skal reise. Jeg gleder meg!! jeg gleder meg til å se hva Manchester har å tilby meg, gatene, menneskene, naturen, alt. Absolutt alt. Har egentlig ikke tenkt over hva planene mine er, enn å bare gripe dagen som den kommer! Prøve å spise på så mange restauranter som mulig, møte så mange mennesker jeg kan og ta utrolige bilder som jeg kan ta med meg senere i livet!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Jeg kan ha så mange nyttårsforsett jeg bare vil for året 2016, vilje styrke om å gjøre en stor forandring. Jeg kan gjøre ditt og jeg kan gjøre datt, men til syvende og sist, er jeg fortsatt den samme!

Dersom jeg skal oppsummere året 2015 var det vanvittig mye som skjedde, mye godt, mye ondt, utvikla meg sterkt både fysisk og psykisk også har jeg kjempet. Du skjønner det at det handler ikke om å alltid være modig, men å være sikker og sterkere på seg selv, by litt mer og tørre ting du aldri kunnet gjort. Bare ta det steget når sjansene byr seg, ikke vente.

Jeg vil ikke lengre drukne meg selv i løfter som jeg vet jeg ikke kan holde. Jeg vil prøve å ta hver dag slik den kommer. Resten av året og videre skal ikke være starten på noe nytt, det er ikke blanke ark. Det er bare " et nytt kapittel", en fortsettelse på noe bra, fortsettelse på en bedre meg. Jeg bestemmer, og jeg skal bestemme meg for hvilken som helst dag i året.

  • 66 lesere

Likes

Comments