Övrigt

Heeeejjj!! Idag har varit en sån himla chill dag, vilket jag älskar. Vaknade vid 9.30, gick upp och åt en god frukost. Vid 11 tiden började vi packa våra strandgrejer och åkte till stranden. Det var superskönt och jag solade i ungefär två/tre timmar!

Inatt kommer mormor & några av mormor och morfars vänner hit. Så imorgon blir det stor middag!
På midsommar ska vi till mormors syster och fira där! Det ska faktist bli superkul! På dagen ska alla vuxna spela golf så vi har poolen för oss själva. Kommer abslout blogga mer då! P&K L <33

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • Filed under: Övrigt

Likes

Comments

Imorse 11.04 12/5-17

Heeeej! Nu ska jag berätta kortfattat varför jag inte har bloggat. Senaste veckorna i skolan var otroligt jävla stressiga och jag prioriterade skolan innan "nöje", men nu är jag här hela sommarlovet och kommer blogga så mycket som jag orkar. WOW!

Likes

Comments

Helg, Mat

Hej!! Hur mår ni?

Gårdagen var så himla mysig. I julas fick jag och min syster biljetter till Billy Elliot av våran morbror. Så igår var vi tre på musikalen. Den är så himla bra!! Recommend recommend! ​​​​​Skådespelarna var jätteduktiga på att dansa och sjunga.

Innan var vi på K25 och åt. Det är som ett food-court fast med lite godare och fräschare mat. Jag beställde en hamburgare från Vigårda, min syster tog sushi och vår morbror tog något thailändskt. Svingott!!

Jag var så trött att jag deckade precis när jag kom hem, hehe. <33 P&K L!

Ända bilden jag tog!

Likes

Comments

#FAsHiON

En tråkigt so lektion

collage tröja uniqlo / kjol A&F / skor &otherstories / accessoarer edblad och pull&bear

Likes

Comments