Godmorgon!! Sitter på bussen påväg till skolan. Skolan började igår och jag här redan skoltrött. Men det är bara lite mer än en månad kvar tills jullov!
Idag har jag bara en lektion innan lunch då jag börjar 10.10 vilket är otroligt skönt!

Igår somnade jag på två lektioner, hejaaa mig!! Jag slutade 15.45 och mötte upp min lillasyster, vi gjorde sällskap hem och sen myste jag bara med familjen. Jag vaknade vid 03.30 av att youtube var på och min lampa var tänd, super bra. Det tog ett tag att somna om vilket var jätte segt. Men jag börjar ju somsagt sent så det var lugnt.

Hörni, vi ses! Puss puss L

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

#FAsHiON, Tankar

Heeej!! Hur är det? Med mig är det bra! Jag tänkte dela med mig av mina tre absolut bästa trender den här hösten. Trender jag inspireras av och helt enkelt älskar. Hope you like it!

Rutigt / randigt :

En av mina absoluta favorit trender den här hösten! Äger själv inte något i rutigt men vill så gärna köpa ett par snygga byxor eller en blazer, så hiiiimla snyggt. @/Josefinhj en av mina favorit bloggare/instagramare har rockat denna trend och ser även folk ute på stan,Instagram. I looooveeee!!!

LEO :

En trend jag tidigare tyckt varit tantig och väldigt ”sunkig”, meeeeen jag har ändrat mig och absolut rå diggar det nu. En kappa,tröja,skor,byxor aaaaaaltt! Bilden med tjejen som har ett sett tyckte jag var super ballt, skulle absolut tänka mig att ha det om jag strosade runt i Paris eller på FW. Vilken dröm!

Basker :

Den sista men för mig den bästa! Jag älskar att trender kommer tillbaka, basker är något jag tycker är skit snyggt. Röda,vita,svarta,blåa mm. Påminner mig om Paris (då det är känt för att vara från Frankrike) vilket jag gillar, jag absolut älskar Paris mest av allt i hela världen.

Tre av mina favorit trender denna höst. Hoppas ni fick inspiration, puss puss L!

Likes

Comments

helg/lov

En mycket mysig frukost med min mormor på ett mycket mysigt fik och en bio-kväll med mamma. Vi såg home again, en bra film med ett bra sällskap. Dock inte lika bra ”publik”. Men en mysig torsdag iallafall! Puss puss L <33

  • Filed under: helg/lov

Likes

Comments

Nämen godmorgon! Det var ett tag sedan jag bloggade och ärligt talat har jag inte haft någon lust eller inspiration. Nu har jag kollat runt lite bloggar och känner att jag är redo, back on track!
Sedan jag bloggade sist har det inte hänt så himla mycket. Vi flyttade, jag går i skolan, pluggar och mest hänger på helgerna. Önskade att något WOW hade hänt men det har det ju inte, hehe.
Jag har klippt lugg, ångrar det otroligt mycket. Det ser bara bra ut när jag har plattat hår och ärligt talat vem orkar platta sitt hår varje morgon??

Dagens planer :
Jag har höstlov just nu så jag och min familj ska till moderna museet med några kompisar. Vet inte riktigt hur länge vi stannar i stan men jag ska iallafall möta mormor på hennes jobb (inne i stan) och sedan ska vi åka till henne och mysa!

Just nu ser jag verkligen fram emot att börja blogga och är suuuuuper taggad. Hoppas att detta går bra, puss puss L!

Likes

Comments