Heeeeeeej!!

Gud har varit helt borta, sorry. Ni har iallafall inte missat något. Idag har jag nästan bara varit hemma. Vaknade upp hos Maja efter en supermysig dag och kväll, gick vid 10.30 hem till mig och tog en dusch. Jag och mamma tittade skam och ahhh det är så jävla bra! Efter det har vi bara tittat på serier och tagit det lugnt. Jag är hemma hos mormor nu och ska sova här. Hur mysigt?

Imorgon ska jag bara vara i skolan hela dagen. Efter skolan ska jag möta mamma och lillasyster och vi ska hem till våran syssling och testa kläder. Jättekul!
Vi hörs hörrni! P&K L <333

Lite bilder från mormors otroligt fina hem!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej bästa!!

Idag har varit super mysig. Åt frukost och gjorde mig iordning, vid 11.30 åkte jag mamma och min syster till stan för att möta upp morbror och gammelfarmor. Vi gick runt och tittade på blommorna och körsbärsblomningen, superfint.

Imorgon ska vi fixa för "påskmiddag" som vi ska ha. Våra kusiner från Göteborg kommer och det ska bli supermysigt! Bloggar mer imorgon, P&K L <33

Likes

Comments

ÅHH så gott vi åt igår.

Det känns som att jag inte har "bloggat" på länge. Kommer upp ett inlägg senare eller imorgon som jag skriver lite mer på. Hope you like it!

P§K L

Likes

Comments

jag älskar scarf trenden!!

Likes

Comments

Hej fina!!

Är inte Balenciagas armband det finaste som finns?! Jag älskar dom och tycker att dom passar till ungefär allt. Några av mina favoriter. Gillar verkligen det gula läderbandet även fast det ser lite ut som en sån reflex man slår runt handen, men favoriten kommer alltid vara det vanliga som man virar runt handen. ÄLSKAR DET ROSA!
P&K L <3333

Likes

Comments