View tracker

Min dator har gjort sitt sista inlägg i sitt liv, sista gången jag kollar på Facebook och liknande på min kära dator! :(
Den startar inte. Han ville inte mer. Så därför jag inte har bloggat, just nu sitter jag på telefonen och bloggar, inte alls lika kul, därför jag skitit i att ens tänka på att skriva någonting.
Kan inte sova och tänkte då "kanske ska skriva ett inlägg ändå", så nu sitter jag här och skriver! :)

Idag har jag varit ute och ätit med mamma och pappa, det var jätte mysigt! Bor ju inte hos dom längre så det är mysigt att bara få umgås mitt i jul kaoset. (Nej så kaos har jag inte men ändå)

Jag ska göra ett inlägg någon dag som handlar om tvångstankar. Såg ett program idag om det och har även läst på ganska mycket själv så skulle va kul att skriva av sig om det!
Gör inte det nu för måste få tag på en dator!:)

Ha en trevlig helg allihopa!❤️

Likes

Comments

Älskade älskade älskade syster...! Du är det bästa jag har❤️❤️

Likes

Comments

Likes

Comments

att jag har varit/är värdelös på att blogga är för att jag inte har haft möjlighet. Jag har varit/är i en situation som göt så att jag inte har fått eller kunnat. men det är lugnt nu så ska sakta men säkert bli bättre.


under tiden jag varit borta så har mycket hänt!

1. Min älskade älskade älskade syster har gift sig!!

2. Jag har varit utomlands med familjen och min systers mans familj.

3. Jag har flyttat IGEN.

4. varit på massa möten för att komma någon vart i livet!

5. jag har blivit rödhårig!

Jag har ju inte tagit studenten, har två år kvar i skolan för att bli helt färdig så försöker ta tag i det nu!

Likes

Comments

Nu har jag städat ut lägenheten, eller, mamma kom hem och hjälpte till med städandet, så plockade jag mest ihop allt i kartonger! I helgen har jag varit med Fredrick, han har hållit mig sällskap i lägenheten. Sen for vi ut och tog ett glas vin!
Var på möte igår på en skola, troligtvis ska jag börja skolan i oktober men det är lite oklart än hur det blir!😊
Idag var jag på ett till möte hos en terapeut, känns skönt att komma igång och prata igen!😊
Imorgon jobbar jag! Känns oxå skönt att komma igång med arbetet igen!😊

Likes

Comments

så mycket som hänt, så mycket som händer och så mycket som kommer att hända! Från operationen, till sängliggandes pga operationen, till händelser som gjort att jag ska flytta! bor för tillfället hos min syster medan jag väntar på att få flytta till mitt nya hem! hemmet är fortfarande i Umeå men en annan del av Umeå!

Har faktiskt inte jobbat så mycket på sistone, det har varit så otroligt mycket så jag har inte "hunnit med", (jo det har jag om jag hade velat), jag har valt att fokusera på mitt mående istället.

så, vad har jag gjort alla dagar jag inte jobbat och bloggat? jo, jag har varit på möten, packat ur lägenheten, varit med massa trevliga människor, och haft det ganska bra egentligen med tanke på hur mycket det varit!:)

Likes

Comments

Jag försvann där ett tag, väldigt länge. men jag har legat på sjukhus så har inte haft så mycket ork att göra någonting. jag är tillbaka nu och hoppas på att orka uppdatera mera! Är tillbaka på jobbet efter operationen och kämpar på!

kommer lägga upp massa bilder på allt och ingenting, förklarar senare lite mer ingående vad det är som hänt!


Likes

Comments