Tyvärr vart det ingen tatuering för mig denna gång! Men jag lyckades få min syster att ta hål i näsan som hon pratat om så länge!
Så kul med tatueringsmässan detta år oxå, längtar tills nästa år😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Vännäsdagarna med Joel, mamma och piv.
och middag hos Joels föräldrar❤️

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag läser som sagt psykiatri nu i sommar. Det väcker mycket tankar om hur vi lever idag och hur vi tänker. Varför kan vi säga "jag mår inge bra jag är förkyld" men vi kan fortfarande inte säga att man mår dåligt för att man har en depression eller annat som påverkar en psykiskt.

Vi måste börja vara mer öppen med psykisk ohälsa, vi måste kunna prata om psykisk ohälsa för det är lika vanligt som en förkylning! Jag tänker inte vara tyst om det, jag tänker vara öppen med det! Varför ska en sån vanlig sak vara så jobbigt att prata om? Varför ska man vara rädd över hur folk ser på en? Helt fruktansvärt att vi inte kommit längre. Vi kan göra skillnad, börja vara öppen och prata om det. Har man ADD, ADHD, Bipolär sjukdom, Borderline, en depression eller vad som helst! Så prata om det, skäms inte för du är verkligen inte ensam!

Om man har varit med om någonting som gör att man mår dåligt så är det ännu viktigare att prata om det. för om man pratar om det så mår man bättre!

prata prata prata!

Likes

Comments