Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Vännäsdagarna med Joel, mamma och piv.
och middag hos Joels föräldrar❤️

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag läser som sagt psykiatri nu i sommar. Det väcker mycket tankar om hur vi lever idag och hur vi tänker. Varför kan vi säga "jag mår inge bra jag är förkyld" men vi kan fortfarande inte säga att man mår dåligt för att man har en depression eller annat som påverkar en psykiskt.

Vi måste börja vara mer öppen med psykisk ohälsa, vi måste kunna prata om psykisk ohälsa för det är lika vanligt som en förkylning! Jag tänker inte vara tyst om det, jag tänker vara öppen med det! Varför ska en sån vanlig sak vara så jobbigt att prata om? Varför ska man vara rädd över hur folk ser på en? Helt fruktansvärt att vi inte kommit längre. Vi kan göra skillnad, börja vara öppen och prata om det. Har man ADD, ADHD, Bipolär sjukdom, Borderline, en depression eller vad som helst! Så prata om det, skäms inte för du är verkligen inte ensam!

Om man har varit med om någonting som gör att man mår dåligt så är det ännu viktigare att prata om det. för om man pratar om det så mår man bättre!

prata prata prata!

Likes

Comments

Vem bestämmer vad som är rätt och vad som är fel? Varje människa är unik, varje människa har sin egen bild av hur man ska leva sitt liv, hur man ska bete sig och vara kring andra människor. Vem är det då som bestämmer? Vad är det som säger att det jag har lärt mig är det rätta?
Jag brukar grubbla på detta ibland. Att få höra hur folk tänker om saker och ting är väldigt spännande. Det har fått mig att tänka att jag inte har rätt om allt i hur man ska leva sitt liv. Jag har blivit mer öppen för andras synsätt och tycker att fler borde bli det!
Alla kommer alltid vara unika på sitt egna vis, men att vara öppen för andra förslag är bara en bra egenskap👌

Likes

Comments

idag har jag tagit det lugnt. var på panduro och handlade lite skissgrejer och annat! igår fick jag mina naglar gjorda av min syster!

Likes

Comments