Bara lite bilder från alla hjärtans dag, på Lizzy (min hund) och kanske något annat!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har nyligen fått veta att jag är mjölkprotein allergiker. det SUGER! eftersom jag älskar mat och detta är inte bara "jaha då köper jag laktosfritt istället", utan detta är en hel omställning med dietist och allt! jag måste dricka havremjölk och ha en liten, liten del i en hel stor affär som jag får variera mig emellan.

Fick höra att av läkaren "det finns mycket att välja på, du ska bara veta för några år sedan, då fanns det inte mycket att välja på så det är bra att det kom fram nu och inte för ett par år sedan".

Det är en sak jag reagerar på i den meningen.

Det hade väl varit mycket bättre att komma på det för flera år sedan, då hade jag kunnat ändra min diet, och få vara glad idag. "Oj va mycket att välja på, vilka möjligheter". för nu kan jag ju bara jämföra med att kunna välja vad jag vill i en hel Ica butik. till att gå till en liten hylla och tänka "ja men det är ju bättre nu än förr! har jag hört.."

Detta kanske inte låter mycket för världen, "åh hon kan inte äta allt, varför skriver hon det", jo det ska jag svara på. jag skriver det för att jag älskar mat och är lagomt deprimerad över att inte kunna gå in alldeles lycklig i en butik och bara plocka på mig allt som låter gott. jag måste läsa innehållsförteckningen!!


Nog om det. jag kommer lägga ut några bilder på mat som jag lyckats laga som faktiskt smakade gott! Det vart ju en stor omställning för mig att behöva ändra mina matvanor. så då tänkte jag, äsch! vi tar bort köttet också när vi ändå håller på, så jag har gått och blivit lite vegetarian! PLUS, dragit ner massor på socker. Allt eller Inget!;)

Likes

Comments

Underbara Joel och Lisa gifte sig förra året! här är några bilder från bröllopet. Jag har typ 500 bilder så jag valde att inte lägga ut bilder på någon annan eftersom då kanske jag missar någon som var där. så ni får nöja er med detta:)

Likes

Comments

Hallå! Mina föräldrar är nu påväg till Afrika. dom ska bestiga Kilimanjaro och åka på Safari. Jag är inte alls avundsjuk! Jag kunde hoppa över att bestiga Kilimanjaro men Safari! Så häftigt!

Dom har planerat och tränat inför resan hur länge som helst och nu är dom äntligen påväg. Såå glad för deras skull!


Vad har jag själv gjort medan dom har packat, åkt till Stockholm och ska på ett stort äventyr?

Japp ni ser rätt! Jag har gjort kyckling curry röra för första gången! vart jätte gott! Det har varit mitt äventyr!:D

Ta hand om er!

Likes

Comments

Moroccanoil- Jätte bra för torrt hår! Bra för styling, finish och förbehandling!


EOS- Jätte bra för läpparna

Revlon- SUUUPER bra till håret! Så bra vårdande och även bra ifall man vill förstärka sin hårfärg, finns i massor med olika färger!

Aussie- Alla deras produkter är jätte bra! schampot och balsamet luktar otroligt gott och är jätte bra för håret! Kostar lite mer men räcker längre än många andra produkter.

Likes

Comments

Att ha ätstörningar är hemskt, av många olika anledningar. Jag har själv haft det i många år och är äntligen frisk. fri från allt det dåliga som följer med i sjukdomen! Tänker inte skriva ett långt inägg om hur det är att ha ätstörningar och hur mycket man får kämpa för att bli helt fri. Nej, jag kommer bara att skriva detta och sedan lägga ut massa bilder på mat för jag ÄÄÄÄÄLSKAR mat!

Jag kollade igenom min mobil för någon dag sedan och jag såg att jag hade typ bara bilder på mat. jag har reagerat på att jag ställer mig och lagar mat på natten bara för att jag är sugen på någonting. älskar mat och det borde alla göra! att få njuta av mat istället för som förut när man hatade när man behövde äta minsta lilla.

så här kommer en matbomb!

Likes

Comments