Underbara Joel och Lisa gifte sig förra året! här är några bilder från bröllopet. Jag har typ 500 bilder så jag valde att inte lägga ut bilder på någon annan eftersom då kanske jag missar någon som var där. så ni får nöja er med detta:)

Likes

Comments

Hallå! Mina föräldrar är nu påväg till Afrika. dom ska bestiga Kilimanjaro och åka på Safari. Jag är inte alls avundsjuk! Jag kunde hoppa över att bestiga Kilimanjaro men Safari! Så häftigt!

Dom har planerat och tränat inför resan hur länge som helst och nu är dom äntligen påväg. Såå glad för deras skull!


Vad har jag själv gjort medan dom har packat, åkt till Stockholm och ska på ett stort äventyr?

Japp ni ser rätt! Jag har gjort kyckling curry röra för första gången! vart jätte gott! Det har varit mitt äventyr!:D

Ta hand om er!

Likes

Comments

Moroccanoil- Jätte bra för torrt hår! Bra för styling, finish och förbehandling!


EOS- Jätte bra för läpparna

Revlon- SUUUPER bra till håret! Så bra vårdande och även bra ifall man vill förstärka sin hårfärg, finns i massor med olika färger!

Aussie- Alla deras produkter är jätte bra! schampot och balsamet luktar otroligt gott och är jätte bra för håret! Kostar lite mer men räcker längre än många andra produkter.

Likes

Comments

Att ha ätstörningar är hemskt, av många olika anledningar. Jag har själv haft det i många år och är äntligen frisk. fri från allt det dåliga som följer med i sjukdomen! Tänker inte skriva ett långt inägg om hur det är att ha ätstörningar och hur mycket man får kämpa för att bli helt fri. Nej, jag kommer bara att skriva detta och sedan lägga ut massa bilder på mat för jag ÄÄÄÄÄLSKAR mat!

Jag kollade igenom min mobil för någon dag sedan och jag såg att jag hade typ bara bilder på mat. jag har reagerat på att jag ställer mig och lagar mat på natten bara för att jag är sugen på någonting. älskar mat och det borde alla göra! att få njuta av mat istället för som förut när man hatade när man behövde äta minsta lilla.

så här kommer en matbomb!

Likes

Comments

Min dator har gjort sitt sista inlägg i sitt liv, sista gången jag kollar på Facebook och liknande på min kära dator! :(
Den startar inte. Han ville inte mer. Så därför jag inte har bloggat, just nu sitter jag på telefonen och bloggar, inte alls lika kul, därför jag skitit i att ens tänka på att skriva någonting.
Kan inte sova och tänkte då "kanske ska skriva ett inlägg ändå", så nu sitter jag här och skriver! :)

Idag har jag varit ute och ätit med mamma och pappa, det var jätte mysigt! Bor ju inte hos dom längre så det är mysigt att bara få umgås mitt i jul kaoset. (Nej så kaos har jag inte men ändå)

Jag ska göra ett inlägg någon dag som handlar om tvångstankar. Såg ett program idag om det och har även läst på ganska mycket själv så skulle va kul att skriva av sig om det!
Gör inte det nu för måste få tag på en dator!:)

Ha en trevlig helg allihopa!❤️

Likes

Comments

Älskade älskade älskade syster...! Du är det bästa jag har❤️❤️

Likes

Comments