​I lördags var jag på Grönan för första gången i år. Markus pappa hade vunnit några biljetter så han bjöd oss, jag Gustav och hans tjej Alva. Jättekul var det, även fast vi INTE hade tur med vädret. Hejsvejs

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Sådär, nu har jag ätnligen flyttat in i mitt nya icke-klara rum. Större rum, större säng, större garderob, större allt. Bättre allt också! Är så nöjd hittils, men mycket mer att göra, små detaljer såsom tavlor, matta, gardiner osv.. Sebbe, min brorsa får mitt gamla lilla rum så han är nog inte lika nöjd som jag är. 

Dethär är ju bara en vinkel i mitt så kallade ICKE-KLARA rum så sedan när det faktiskt är klart ska ni få mer bilder från alla vinklar och på mer detaljer. Nu bor jag här numera och jag trivs jättebra, yey!

PS. Det är pappas fötter som syns.

Likes

Comments

Jag älskar USA. Älskade USA innan jag var där, sedan blev jag helt förälskad när jag väl kom dit. Jag var i New York, kanske darför jag älskar New York mest av allt. EN dröm jag har är att någon gång under mitt liv bo i New York, även fast det blir i en jätteliten etta i något ghetto med en rumskompis. JAG SKA BO DÄR, i en dag, en vecka, en månad.. spelar ingen roll. Jag har dendär fantasin om hur det komer att vara, att jag går där på gatan med massa folk och taxibilar, hur alla människor är sådär stereotypiskt trevliga och att allt är som på film. Ni vet gossp girl, sex and the city och alla andra tusentals serier och filmer som alla bara drömer om, speciellt jag. Det är en stor dröm, eftersom att jag bor i Sverige och det inte är så lätt som man tror att bara ge sig iväg. MEN.. det är en dröm och det är ett mål, som jag ska uppfylla! Jag ska ta mig till staden som aldrig sover.


Likes

Comments

​Hej, mitt namn är Linnea och jag är femton, snart sexton år. Jag bor och är uppxuen i Sverige, Stockholm. När jag inte är i skolan hänger jag med kompisar och min pojkvän, spelar också lite gitarr eller har börjat på en kurs eftersom att det är en väldigt stor dröm för mig, att kunna spela giatrr bra. Jag bor med min familj, det vill säga min mamma, pappa och storebror på 19 år, men jag jag kan inte vänta tills jag flyttar hemifrån, och gärna utomlands ett tag. Det hade varit något. 

Jag går i skola på Södermalm, men inte länge till eftersom att jag efter sommarlovet inte längre går i högstadiet, då börjar jag nämligen i gymnasiet. Taggad men stressad. 

I bloggen kommer jag mest skriva för mig själv, som minne liksom.. om vad jag gör på vardagarna, inget mer med det! Skulle vara kul att se tillbaka om några år, vad som hände under denna tid. Du som läser detta får gärna hänga på men förvänta er inget dunderkul! Välkommen!

Likes

Comments