Dom ringde mig 5 min innan dom stod utanför med bilen och ville att jag skulle med ut. Körde säkert hemifrån vid 19:30 något och kom hem vid 12 kanske. Det bästa är spontana personer!!!
Har 2 uppgifter denna veckan som ska va klara, en imorgon och en till fredag så har suttit nu i 2 timmar och skrivit lite. Det är hyfsat enkelt så det är inget att klaga över dock.. meeen något att klaga på är min träningsvärk sen benpasset igår, första gången på länge jag har fått det! Körde lite tyngre vikter på vissa övningar, kanske därför lixom! På något sätt är det skönt med träningsvärk för då vet man att man tagit i extra mycket.
1 lektion imorgon, börjar 12:40 och slutar 14:05, gym direkt efter skolan och sen hem.
Vill verkligen ha lov nu!!!!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Och så var det måndag igen, för min del blev det gym & kom igenom världens bästa benpass. Känns som att jag bara tränar ben haha, men nejdå, tränar allt möjligt!!

Kanske ska nämna att jag även ska mönstra i slutet av November för att i år blev det dom som fyllde 18 detta året ska bli inkallade till att mönstra och eventuellt genomföra värnplikten, just nu handlar allt om träning och att kunna bli starkare för att klara mönstringen.

Föööörutom det så händer det förmodligen inte mycket mer idag, drar väl ut på en roadtrip med kompisarna snart, men inget mer!!

I lördags så var jag faktiskt ute och åkte med några kompisar, jag själv har inte tagit mitt körkort än men några av mina kompisar har och det är just nu det enda vi gör, åker bil och lyssnar på musik. äääälskar !!!!

Likes

Comments

Körde ben igår och det var nog det bästa någonsin! Gick bättre än vad jag trodde pågrund av att jag har haft feber. När jag väl är sjuk då är jag verkligen sjuk haha. Trodde det skulle gå dåligt och att jag inte skulle orka något men det gick perfekt. Var så himla slut efter & att komma hem, äta och sen bara kolla serie var så himla skönt.
Hade prov i samhälle idag och satt bara 30 min igår och pluggade, även provet gick bättre än väntat! Det var hur enkelt som helst och jag som har suttit hemma och oroat mig över det. Skönt att ha det gjort iallafall.
Idag ska jag vara med pojkvännen, plugga lite sångtexter till min sånglektion och ensamblen. Förutom det ska jag faktiskt trycka i mig lite naturgodis & glass hehe.

Likes

Comments

Frisk och äntligen tillbaka till gymmet, gissa vad jag ska träna? Jo ben haha.
Har mått så dåligt så har inte orkat äta så bra, det var först igår jag åt så som jag skulle. Har iallafall gjort en smoothie varje kväll för att få i mig något nyttigare. Nu ska jag ha musikproduktion och sen blir det gym, slutar 13:15 så det är skönt!

Likes

Comments

Sjuk, hosta, snuva och huvudvärk konstant... Jag får bara ångest av att tänka på att jag inte får träna ben på ett tag, det som är det bästa att träna och missar aldrig ett benpass. Får helt enkelt vänta tills jag är helt frisk, ska jag vara helt ärlig är det bättre nu än var det var i fredags. Min röst blir inte bättre dock, är hes och har ont. Jag som har sånglektioner och konsert om 2 veckor... Blir att dricka mycket te och ta många Strepsils. 

Det enda jag har gjort idag är att kolla serie och ätit glass, kanske inte bästa valet men fy vad gott att äta när man har ont i halsen haha. Dom har faktiskt fått in `LOHILO´ glass i butiken nära mig så köpte den för att den är ett lite bättre val kalorimässigt och lite mer protein! Rekommenderar starkt!!!!


Likes

Comments

Äntligen hemma efter 2 dagar i Göteborg, hade såå kul men är alltid skönt att komma hem. När min kille, Max, och hans syster sprang `Thoughest` var jag och hans föräldrar och kollade på. För att vi skulle hinna med och se när dom väl genomförde ett hinder, så fick vi säkert springa lika mycket som dom. När allt var slut, 2 timmar senare, var jag lika lerig som dom på grund av allt regn som gjorde gräset lerigt.

Ni som kanske inte vet vad Thoughest är, så är det en 8 km runda med 40 olika hinder på vägen, allt ifrån att kräla i lera till att hoppa från en 5 m hög ramp ner i vatten. Tror det är olika hinder varje gång och i varje stad, fast hyfsat lika. Dom var som sagt och sprang i Göteborg men man kan även springa i Malmö, Oslo och Köpenhamn, osv.

Är 100% säker på att jag ska vara med i Malmö nästa år!!! 

Likes

Comments

Var absolut helt död efter 1, 5 timmes träning av ben. Har sen tidigare haft problem med mina knän men nu har jag faktiskt inte känt något på ett tag så det är något positivt iallafall. Älskar att träna ben så det var jobbigt ett tag då jag inte kunde träna ben på säkert 3 månader på grund av mitt knä. Jag tränade inte ben på gymmet utan gjorde några övningar hemma för att fortfarande ha kvar styrkan i benen. Körde HIIT varannan dag med 4 övningar och när jag väl kunde börja träna ben igen så kunde jag ta exakt samma vikt som innan, om inte mer, så det var ganska skönt att inte ha förlorat styrkan under dom månaderna. Började senare träna i lugn takt och att jag fortfarande testade att ta tunga vikter och kunna genomföra 3/4 set utan att få ont. Detta var kanske 4 månader sen och har inte haft problem sen dess!!

Men iallafall, slutade 13:15 så tog första bästa buss från skolan till gymmet och tränade ben. Såklart hade jag en Nocco med mig för att det är en självklar sak att ha med sig på ett benpass. Efter att jag var klar satt jag säkert i omklädningsrummet i 30 min innan jag valde att åka hem för att mina ben var helt slut, men ett bra pass var det!

Likes

Comments

Halva veckan har gått och känner att jag vill ha fredag då jag faktiskt ska till Göteborg med min pojkvän och han familj, han ska springa "Toughest" och jag ska kolla på och vara lite lat, men men. Nästa år kanske!

Stannade hemma idag för att jag kände mig sjuk imorse med ont i halsen och huvudvärk, tyckte jag kunde missa den enda lektionen jag hade idag! Mer pendling än lektion på grund av att jag bor utanför Helsingborg.
Istället har jag kollat Netflix och inte kunnat gymma så tog en 3 km promenad med hunden och imorgon är det på gymmet igen om jag mår bra !!!

Likes

Comments

Det vanliga och kanske inte det mest intressanta inlägget kommer här, mitt namn är Lia och har nästan precis fyllt 18 år. Bor utanför Helsingborg i Skåne och pluggar estetiska linjen musik på Nicolaiskolan i Helsingborg. Går just nu mitt sista år och räknar ner de sista dagarna till studenten, längtar!

Förutom detta så är mitt stora intresse träning och hälsa och det är framförallt detta bloggen kommer att handla om, även allt som kan komma upp däremellan, mat, skola och allt som händer på min fritid!

Det är det mesta jag kan skriva för stunden och hoppas att ni fortsätter läsa!!

Likes

Comments