Hej fina ni! Idag vaknade vi upp till att regnet smattrade på sovrumsfönstret, vi smög direkt ut till soffan med ett varsitt täcke, tände ljus och åt frukost framför morgonshowen. Kan man annat än älska dessa höstmornar??

Jag har precis städat klart lägenheten så tänker nu sätta mig i soffan med en kopp varmchoklad i handen och pusta ut några minuter innan jag börjar baka samt förbereda kvällens middag. Passar på att få så mycket som möjligt gjort i hemmet under tiden Liam är hos sin pappa. Vill kunna ögna all min tid till honom när han kommer hem. Förhoppningsvis får jag hem en pigg liten kille som har energi kvar till att leka och busa med sin mamma samt träffa sin gudmor i eftermiddag. Annars så väntar en mysig eftermiddag/kväll här hemma.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Kvällens bästa ni, hoppas er dag varit strålande.

Torsdag och längsta jobbdagen på hela veckan är gjord. Hade tänkt att gå på tjejkvällen som äger rum på stan ikväll men efter flera hektiska jobbdagar så tilltalar det mig mer att stanna hemma och mysa med mitt stora lilla hjärta. Hur som helst så är middagen i magen där den ska vara, Liam har tagit ett bad så nu tar vi äntligen plats i soffan. 

"Mommo Cina, Offa komma snart" är en mening som jag fått höra flera gånger om dagen dom senaste dagarna och kunde äntligen säga "dom kommer imorgon" vilket Liam förstod, ett riktig glädjeskrik utbrast. Tror någon saknar sin gammelmormor och gammelmorfar. Nu får det gärna bli fredag och helg.

Likes

Comments

Kvällens fina ni, hur mår ni? Liam och jag har äntligen blivit friska från en ihärdig förkylning så nu laddar vi upp för en ny jobb och förskolevecka som vi hoppas kommer sviras förbi precis lika fort som förgående veckor har gjort, vi har nämligen planer på att åka till Ullared på lördag vilket denna mamman ser fram emot, har inte varit där på många år. Hur som helst så hoppas jag på att bli positivt överraskad, vill inte åka därifrån tomhänt. Vilket vore ganska osannolikt va?

Liam sover sedan ett tag tillbaka så har haft tid till att kika på ny vagn och fastnade direkt för vagnen ni ser nedan, EasyWalker Mosey Sittvagn. Nu undrar jag bara om den är något att ha?? Någon av er som har erfarenhet av denna vagn?

Likes

Comments

Kvällens fina ni! Nu har jag äntligen tagit mig tiden till att skriva ett inlägg, efter sisådär någon/några veckors uppehåll. Hur som helst så har mitt lilla gryn haft sin allra första "riktiga" dag på sin nya förskolan idag, förra veckan hade vi nämligen inskolning så nu har den vanlig förskoleveckan precis dragit igång och det går så bra för honom!! Har kämpat med Liam när det gäller lämningarna, har många, många gånger lämnat honom och gått därifrån med tårar & vid flera tillfällen har jag velat vända och gå tillbaka för att hämta honom. Så med andra ord har vi haft väldigt tuffa och otroligt jobbiga lämningar. Men nu, efter en lugn, avslappnad och bra inskolning verkar det gå mot det bättre, peppar peppar. Att gå från smått hysteriska lämningar till att han "bara" gråter en skvätt när jag går är verkligen en helt otrolig förbättring. Hur har ni det med lämningarna?

Klockan är åtta och denna mamman blev kvar i sängen efter nattning och har inga som helst funderingar på att gå upp. Blir en tidig kväll ikväll.

Liams barnrum som sakta med säkert börjar ta form.

Likes

Comments

Hej fina ni! Idag har vi nästintill haft sommarvärme här, även fast kalla, mörka höstkvällar med tända ljus är välkomna så är ändå värme och sol det absolut bästa. någon som håller med mig? Med hösten kommer också "inredningssuget" allt mer, så har börjat leta lite ny inspiration i b.la Ikeas katalog som låg i brevlådan idag. Mycket fina nyheter på intåg.

Ikväll ville jag absolut inte avbryta Liams, min och Tisses mysiga stund i soffan för att gå och borsta Liams tänderna och få han i säng. När man ligger nybadade och nerbäddade under varsitt täcke framför en film med tända ljus och kvällsfika framdukat på vardagsrumsbordet vill man inget annat än att fortsätta göra det man håller på med. Timmarna från det att man kommer hem från jobb och förskola till att Liam går och lägger sig går alldeles för fort och då menar jag verkligen alldeles för fort.

Likes

Comments

Kvällens fina ni! Att få vakna upp till att solen skiner in genom sovrumsfönstret, vad det gör mycket med humöret, håller ni inte med?? Hur som helst så startade vi denna veckan med en vab-dag. Liam är så förkyld och hängig, inte många dagar han hann gå på förskolan innan bacillerna slog till. Mammas lilla gryn. Så dagen har gått i ett lugnt tempo. Vi har varvat lek med Liams bilar, bakning, bad och lite städning med att kolla på film emellanåt. 

Kan säga att vi fick ett glädjande besked på telefon idag, men det får ni veta mer om senare.

Likes

Comments

Kvällens fina! Liam sover som en stock efter en mysig sista kväll på semestern, vi har ätit god mat & byggt koja i vardagsrummet där vi spenderat timmar. Var alldeles tokig i att bygga kojor som liten och nu får jag göra det med Liam, det är verkligen en speciell känsla.

Nu ska jag packa Liams väska för imorgon väntar första dagen på förskolan på hela sju veckor, sju veckor som gått alldeles för fort. 

"nä mamma jobba", hade gärna spenderat hela dagarna med dig.

Likes

Comments

Undra om jag någonsin kommer känna mig  "färdig" med Liams rum? hittar ständigt nya saker som jag vill sätta in eller byta ut något med. Hur som helst så tänkte jag visa upp några av mina absoluta favoriter ​när det kommer till barnrummet.

Likes

Comments

Hej på er! Idag är det en speciell dag, det är nämligen min mammas födelsedag. Denna dag har vi alltså ägnat åt vår fantastiska mamma/mormor, dagen började med att jag tog med henne på en tripp till Västervik där vi spenderade några timmarna tillsammans. Shoppade och åt en otroligt god lunch på tant grön, mamma älskar deras kycklingsallad så ville bjuda henne på det dagen till ära. Nu inväntar vi "födelsedagsbarnet" för här vaknas det god middag i form av tapas.

"En mamma som du inte många har

De flesta sin mamma för givet tar

En underbar vän i alla lägen
En som alltid hjälper mig på vägen

Underbar och älskad du alltid är
Du är den jag alltid håller kär"

Likes

Comments

Idag är precis en sådan dag👇🏼Liam vill inte vara ur mammas famn många minuter. Men trots att vi kvinnor har förmågan att göra två saker samtidigt många gånger väljer jag istället att lägga alla "måsten" åt sidan, så här hemma blir det inte många knop gjorda idag. Bara en massa gos med mitt lilla hjärtegryn. 

Önskar er en fin fredag.

Likes

Comments