Sen jag började gymnasiet har jag märkt att jag har det svårare att sova på nätterna. Jag kan ligga i sängen i flera timmar utan att somna. Hela min kropp är utmattad, och min hjärna är ännu tröttare. Men ändå kan jag inte sova. Det beror väll på att skolan är så stressig, att min hjärna arbetar för mycket på nätterna. Tankarna flyger runt, det är totalt kaos i mitt huvud om nätterna. Det är de i och för sig på dagarna också, men nätterna är värre. Jätte kul...
Vet inte vad jag ska göra för att få kunna sova en hel natt. Det vore underbart. 😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

part of me
wants to die tonight
part of me
wants to be in an accident
and part of me
wants someone to notice
and stop me

Jag är deprimerad. Jag är deprimerad ofta. Varje dag tvingas jag klistra på ett leende. Varje dag ljuger jag om hur jag mår. Varje kväll ligger jag instängd på det ända stället jag vågar vara mig själv. Jag ligger instängd på mitt rum. Ligger där i sängen och gråter. Ligger där i sängen och skriker. Vill bara att tankarna ska försvinna. De tankarna som säger att jag inte förtjänar det här livet. De tankar som säger att jag inte förtjänar att vara lycklig. Jag har ingen att prata med förutom mörkret i rummet. Jag vågar inte berätta för mina vänner/familj att jag är deprimerad. Jag är rädd att de ska bli besvikna på mig..

Likes

Comments

Det här va den bästa helgen på länge. På lördagsförmiddag var jag ledare på ett lägger på en ridskola (jag har inte varit i stallet på länge för jag har varit sjuk). Men det va jätte roligt att få hjälpa till med barnen, och att få hålla på med hästarna igen.. På efter middagen och kvällen höll jag på i mitt rum. Jag möblerade om och rensade ut mina kläder.

På söndagen (idag) var det alla hjärtans dag och den tillbringade jag med min älskling. Vi låg i sängen hela dagen, förutom när vi gick upp och gjorde pizza. Detta är nog den mest perfekta dagen jag haft på länge. Att få tillbringa hela dagen med personen man älskar mer än något annat och få äta pizza, det blir inte mer perfekt.

Likes

Comments

Hej!

Tänkte ge det här med bloggande en chans till. Har bloggat tidigare men har haft svår att veta vad man ska skriva. Men det skadar inte att prova en gång till. Jag är en tjej som är 16, snart 17 år. Bor i en liten håla som heter Katrineholm. Jag är oftast glad men har mina dåliga dagar, som vilken annan människa som helst. Tycker mycket om att ta kort och filma. Har en Youtube kanal (som sällan blir uppdaterad). Går första året på gymnasiet och rider på fritiden. Det är lite kort om mig, Ska uppdatera så ofta jag kan. Kram på er så länge.

Likes

Comments