För en månad sen planerade Elin in en helg hos Lollo i Uppsala. Sen bestämde vi oss för att överraska Lollo så jag följde med utan att hon visste om det.

Välbehövlig helg för alla tre, längesen vi fick umgås. Pratat ikapp, spenderat många timmar i soffan, sett Lollos fotbollsmatch, en kväll på relaxen, onlinepizza 22.35 och ba massa mys<33

Sen att man fick hänga med Amanda är ju bara en bonus! Elin åkte hem vid 16 på söndagen så jag och systrarna Koss åt tacos och såg föräldrafällan!

Tack för helgen tjejer❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tycker så himla mycket om hösten. Promenader runt Nydalasjön när det är så fint som bilderna visar (fast finare) är bästa jag vet. Mamma jobbade i Umeå en dag så hon bjöd mig och Vickan på lunch. Två bra timmar blev det. +Pizzadate med Anna en kväll.

En screenshot då och då har ingen dött av....

Var hos Vickan några timmar och tog med mig nybakt bröd, smarrigt och mysigt att hänga lite.

Jobbade på kanelbullens dag, vi gjorde alltså 3507 stycken kanelbullar och dom tog slut tre timmar innan stängning haha...

Justja - mamma, syskonen och deras barn överraskade en lördag! Blev en heldag med lunch, massa mys, häng i lekparken och pizza från ruccola till middag!

Likes

Comments

Tog äntligen tag i köpet av soffkuddar haha. Hittade tre stycken på hm home, dom passade in bra tycker jag!

Åkte hem till Kåge ett dygn bara. Tacos med familjen, mys hos Carro med Signe och Olle, hann även förbi Storfälts en stund. Sen längtade jag tillbaka till Umeå haha och tog med mig Louie så han är här några dagar!

Likes

Comments

Tar dag för dag här borta i Umeå. Vissa dagar (de flesta) mår jag superbra, det känns tryggt och som hemma. Vissa stunder kan jag känna mig ensam, ledsen och lite så, men antar att det är så det kommer vara ett tag framöver. Ny stad, ny lägenhet, rätt mycket nytt folk och mer ensamtid liksom.

Caisa har varit här hela helgen och det var guld värt! Välbehövligt. Saknat henne så mycket. Även Eve var här några timmar så vi åt pizza, drack vin och gick ut en kväll. Åkt på en förkylning så blivit en lugn söndag sen jobb på Ica imorgon. Allt är fortfarande väldigt nytt där så en arbetsdag sliter rätt mycket då jag är på olika avdelningar varje gång ungefär. Det var allt hejhej:)))


Likes

Comments

I lördags skulle Lisa, Lollan och Olivia komma hit för en liten inflyttningsfest. Dom tre kom upp till lägenheten sen skulle vi åka och handla direkt. Gick ut till bilen och då hoppade Elin ut. Världens bästa surprise. Åkt hit från Stockholm liksom. Blev sååå glad.

Blev en jättebra kväll!

Likes

Comments

Tua, Emy och Ani kom hit förra veckan för tacos. Tua började en långresa just efteråt så nu ses vi inte på ett år.

Heldag på Ikea med Anna och Philip. Här är Annas nya fåtölj!!!!!!! Älskar den

Börjat jobba på Ica så fick skicka hem Louie. Bageri varannan helg och extra på lite andra ställen på veckodagarna.

Likes

Comments

Här bor Vickan, Max, Abbe och lilla Joe. Så roligt att bo 1,5 mil ifrån dem istället för 15 mil.❤️

Likes

Comments

Promenad och vattenmelon med Olivia. Sushi med Lollan och Lisa<33

Blev en kväll med Olivia och Nathalie plus en sväng förbi Olles. Suring med bästa familjerna i lördags och i söndags tog jag och Louie sista flyttlasset så nu är jag Umeåbo!

Likes

Comments

Maja och hennes föräldrar kom till stugan idag för middag! Sjukt trevligt och skrattade mest hela tiden.

Lite senare tog jag, Hardy och Majsen båten och fiskade i två timmar. Var maaaagiskt på havet.

Likes

Comments

​Torsdagen var fan bästa dagen. Volleyboll på Gullsand med Storfälts på dagen sen middag och magisk kväll med Stenmans + Wille och Joel.

Likes

Comments