Alltså den här tjejen<333 Inte känt Hedvig så länge men hon är en tiopoängare! Nu ses vi inte på fem veckor men tur tiden går fort på sommaren.

Stockholmshelg med dom här! Att se Sverige-Frankrike var en ny upplevelse då jag aldrig varit på en stor match förut. Var mäktigt och rätt historiskt då dom gjorde ett sjukt mål när det var sju sekunder kvar.

Utöver det blev det middag på vapiano, bio, strosande på stan, vindrickande, kortspel och mys på hotellrummet!

Här är en av de två nya som flyttat in i kollektivet - Adrian! Riktigt härlig kille.

Kolonials fotbollslag hade match så vi var några som åkte och kollade på den! Blev stabil förlust haha.

Robin och Sohail at work💃🏼

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hardy tog studenten i fredags och är såå stolt!

Likes

Comments

Lördag 27 maj hade vi sommarfest med jobbet! Åkte ut till en ö dom hade hyrt med något som liknade ett skepp, tog en timma dit och vi var väl cirka 400 personer där.

Väl framme var det 27 grader, bra stämning, bbq, billig alkohol, dj, livemusik och sånt. Lätt bästa dagen hittills, och tänk vad lite sol kan göra med humöret?? Kan leva på den här dagen ett tag, garanterat.

Likes

Comments

En kort visit i Barcelona för att fira Greger, mammas bror, som fyllt 50 år! Pappa fyllde även 52 när vi var där så var bra timing.

Vi var väl 28 stycken i ett hus som dom hyrt en bit utanför Barcelona. Huset var stört stort med fin pool, pingisbord, fotbollsplan, jättefin utsikt och ungefär en kilometer till stranden.

Tack för 3 fina dagar❤️

Likes

Comments

17 maj och Norges nationaldag!! Blev champagnefrukost hos oss och sen gick vi vidare till Karl Johan för att kolla på paraden. Sen upp till slottet för att kika lite där! Så himla mycket folk och alla var ju helt stört glada haha.

Träffade ett gäng så följde med på deras takvåning för fest. Nytt folk, bra stämning, fin view och bra musik. Spontant är bäst.

Jag åkte hem vid 22 för att packa väskan inför Spanien!!

Likes

Comments

Jag hängde med Hedvig en kväll (helt underbar tjej) sen gjorde vi pizza medans det regnade ute. Och en movienight med Clara, vi rörde oss inte heller så många knop haha. Den pärlan flyttar dock i slutet på maj....:(

I fredags var jag på en liten förfest med dessa, blev en riktigt lyckad kväll!!

Hahahah.. Äsch.

Imorgon är det iallafall 17 maj och det ska bli intressant att se, alla går verkligen all in för den dagen så kommer nog bli häftigt! Vädret säger regn men jag hoppas vi slipper. Kramis

Likes

Comments

Igår efter jag vaknat från nattjobb åt jag och Lovisa sushi hos henne framför en film, smarrigt var det! Och idag gick jag och Simon en promenad på Ekeberg, älskar utsikten där. Man kommer bort från alla fordon vilket är så härligt haha.

Likes

Comments

Alltså när jag har hört talas om hur Oslo är på sommaren har jag inte fattat att det är så himla bra stämning???
Vädret har levererat sen i måndags och har försökt ta tillvara på all utetid. Så förutom 40 timmars jobb så har det blivit mycket parkhäng, grillning med lite olika kompisgäng, middag på uteservering, drinkar på båten, glass i hamnen, blivit solbränd och lite sånt.

Lördag idag och tempen har visat 24 grader. Folk i alla parker, proppat på stan och på uteserveringarna. Pubcrawls, massa musik och alla har bara varit så glada. Bästa veckan på länge men är helt slut då varken sömn eller tid inomhus har existerat haha. Imorgon väntas regn och det känns lite skönt då massa vettigt måste bli gjort!

Likes

Comments

Mamma och Hardy bestämde sig lite spontant för att komma till Oslo. Dom lämnade Skellefteå som bjöd på massa snö och här har vi haft 12 grader och strålande sol. Bra timing! Vi åkte ut till en ö, hamnade på ett hamncafé och satt där några timmar.

Mamsen är så himla fin.

Nu borde jag försöka sova då en jobbvecka väntar, ska även vara mellan 15-21 grader resten av veckan och ska ta vara på alla timmar utanför lagret!! Kanske inte sagt det, men förra veckan var jag sjukanmäld tre av 5 dagar haha. Feber och tandvärk som slutade med att jag drog ut en visdomstand och sydde fyra stygn. Har aldrig förstått ordet tandvärk förut - now I do.

Likes

Comments

Mycket häng med Lovisa och ikväll lagade vi tacos och såg serier, mysigt när vädret här i Oslo är regn och någon enstaka grad...

Festat lite, åkt på Harrytur över gränsen, prommis och bulle uppe på Ekeberg. Mycket FaceTime med Emy och promenader då Anna är i lurarna. Sjukt mycket övertid förra veckan så den här veckan hoppas jag blir lugnare!

Likes

Comments