Här bor Vickan, Max, Abbe och lilla Joe. Så roligt att bo 1,5 mil ifrån dem istället för 15 mil.❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Promenad och vattenmelon med Olivia. Sushi med Lollan och Lisa<33

Blev en kväll med Olivia och Nathalie plus en sväng förbi Olles. Suring med bästa familjerna i lördags och i söndags tog jag och Louie sista flyttlasset så nu är jag Umeåbo!

Likes

Comments

Maja och hennes föräldrar kom till stugan idag för middag! Sjukt trevligt och skrattade mest hela tiden.

Lite senare tog jag, Hardy och Majsen båten och fiskade i två timmar. Var maaaagiskt på havet.

Likes

Comments

​Torsdagen var fan bästa dagen. Volleyboll på Gullsand med Storfälts på dagen sen middag och magisk kväll med Stenmans + Wille och Joel.

Likes

Comments

Vaknade upp i Oslo på lördagen och hade en jävligt lugn dag. Gick till Adrians jobb där vi satt några timmar och blev bjudna på drinkar<333

<333

Lunch med Simon och en kväll med Niclas på en asmysig pub när regnet öste ner utanför.

Caisa fyllde år i måndags och även fast vi firat hela helgen så bjöd jag på tacos när hon vaknade efter nattjobb😋

Sitter på flyget hem nu och tar nog ett tag innan jag är i Oslo igen. Blev ett lärorikt, roligt och minnesvärt år där borta. Träffat så fina människor och tror inte det är sista gången vi ses. På återseende!

Likes

Comments

Jag och Anna tog bilen till Umeå för en tur till lägenheten, Ikea och Avion! Mötte mamma, Vickan, Abbe och bebisen för middag på båten.

Och Lollo är hemma från Uppsala en vecka!! Fick en heldag med henne så vi såg Miss Li på en flotte, bokade en resa till Thailand, sov i hennes lilla stuga och åt frukost med våra föräldrar imorse. Bästa Lovisa.

Idag är det strålande sol ute men jag är sjuk och har en jobbnatt framför mig så soffhäng för mig...

Likes

Comments

Stugmys, räkmacka och bildbomb på Louie.

Likes

Comments

Elin var hemma en vecka och var nog med henne all min lediga tid haha, saknat henne så himla mycket. Den årliga volleybollturneringen med alla familjer blev av, solen visade sig och på kvällen blev det god middag och lite försök till att åka wakeboard haha.

Middag på biskops följt av lite spel med Elin, Emma och Johanna. Fredagen var det sommarfest hos Erika med massa lekar och roligt folk! Utgång på Olles! På lördagen dissade vi Byskebeach och det var verkligen rätt val. Pizza och drinkar hemma hos Johanna, utgång på brygg och sen hamnade vi på en efterfest i Båtvik. Det vi gjorde var beerpong och att kolla på den fina sjön (där Johanna sitter på bilden).

Blev lite spa med familjen plus Majsen istället för Pite Havsbad för de var så äckligt mycket folk. Drömdag. Hejdå.

Likes

Comments

Onsdagmorgon den 12 juli skjutsade jag Vickan och Max till BB. Lämnade av Abbe i kajen hos Moffe vid 6.30. Fint.

Torsdagmorgon den 13 juli åkte jag med Abbe till dom för att besöka lillebror<3

Välkommen till världen lilla bebisen, längtar efter att få se dig växa upp.
3700 gram och 52 cm.


Likes

Comments

Tisdagen innan stadsfesten packades allt ihop i Oslo och vi körde hem till Skellefteå! 14 timmar tog det men vi överlevde haha.

Torsdag, fredag, lördag var det stadsfesten och var lika kul som vanligt! På torsdagen åkte vi från kåge till stan med båtarna. Hade strålande sol, gitarrer och allt var bara bra. Stannade för en lunch på en liten ö, allsång, vin och favoritmänniskor<3

Fredagen och lördagen blev också fantastiskt bra! Roliga förfester, Magnus Uggla och Ingrosso. Mådde inte jättebra på söndagen då familjen skulle till Ikea...

Fina.

NLBS Beach soccer i Boviken. Nionde året för Koh Kidz, vi vann inte (som vanligt), men kul hade vi! Önskar det var två gånger per år. Efter Boviken hade vi den årliga middagen i Storfälts stuga.

Ani fyllde 17 så vi överraskade henne med plättfrukost. Hon blev glad som tur var!

Blivit mycket familjetid sen jag kom hem och det har väl varit rätt välbehövligt. Även varit mycket med Anna, som jag saknat henne då vi inte setts sen Augusti??? Och även Elin är hemma från Stockholm. Hade kräftskiva i fredags och nu har vi hela helgen planerad ihop så det kan inte bli bättre det här.

Likes

Comments