Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Två utekvällar i helgen och på söndagen tog vi tag i livet igen haha. Zadde bestämde sig för att göra bullar så blev soffmys med hela gänget och tända ljus på kvällen. 

När vi flyttade hit för en månad sen så förväntade vi oss kylan vi hade i Skellefteå men vi har ju haft 20 grader och sol sen dess. Men nu senaste veckan har kylan börjat smyga sig på och snart åker nog dunjackan på... Känner även att jag vill flyga hem för att hämta mer kläder, inredning, fler skor och lite så! Samt gosa med Louie, har sjuka hundcravings haha. Får se när det dyker upp en billig flygbiljett så kanske jag slår till:))


Likes

Comments

Alltså första veckan här så orkade jag inget annat förutom att jobba på veckodagarna. Andra veckan jobbade jag med feber och har jobbat även på helgen och mått så dåligt med värsta förkylningen.

Men idag började jag min tredje vecka och var till och med pigg när jag kom hem från jobbet! Blev en promenad och Oslo är så fint. Knappt hunnit se så mycket än så nu hoppas jag energin håller i sig!

Likes

Comments

Såhär ser rummet ut! Sen är det fönstret om man kollar till vänster sen om man kollar till höger. Vi har spårvagnar som går typ 3 meter utanför vårt fönster så är nästan aldrig tyst men vi har blivit vana.

Söndag=städardag för alla haha

Vårt rum är det som är till vänster om träskåpet ni ser på sista bilden!

Vi bor ju sjukt centralt och är nära till allt!

Likes

Comments

Fredagsfeelingen slog till efter allt jobb så vi tog en falafelrulle till middag vid floden och gick vidare till ett ställe som hette Blå. Var lagomt varmt ute och så mysigt, dit går vi nog fler gånger!

Lördagslunch inne på rummet och vårt favoritställe - i fönstret haha!

På kvällen var det glitter/neon-fest med massa från jobbet. Vi var säkert 60 stycken i en sjukt fin och stor lägenhet. Sjukt bra kväll:)!!

Och i måndags var min lediga dag men den spenderades på skatteetaten. Allt gick dåligt. Så mina tips från senaste dagarna:

1. När du flyttar till ett annat land så kan det vara bra att ha med dig ett pass. Kan inte söka d-nummer eller fixa konto innan passet landar i brevlådan här...
2. Jobba inte flera dagar med feber. Går riktigt bra i kylen haha men när man slutar är det värre mvh sängliggande tjej som nog är sjukanmäld imorgon:(

Likes

Comments

Haha alltså resan hit.... Åker jättegärna tåg igen men helst utan de stora väskorna, vi svettades rätt rejält några gånger och tog faktiskt taxi från sentralstasjon till kollektivet (typ 600 meter haha).

Väl framme blev vi så bra bemötta och är positivt överraskade över allt!!! Vi bor här med fem killar och en tjej, trevliga hela högen. Så sen vi kom hit har vi utforskat till fots, sökt jobb, varit på Ikea två gånger, gjort lite matlådor och annat vettigt. Igår blev det spontanfest med kollektivkompisarna❤️

På dagens agenda:
Låg i sängen och såg serier
Gick 2 h promenad till en park på typ ett berg?
Städat då alla städar ihop på söndagar
Göra matlådor
Ta det piano
Älskar söndagar

OCH IMORGON
börjar jag mitt nya jobb! Ni som är nyfikna kan googla på kolonial.no, men är ett slags lager med massa ungdomar och mest svenskar. Jobbar 6.15-14.15 imorgon och tar totalt 45 min att ta sig dit så lär vara uppe tidigare än på länge:))

Likes

Comments

Söndagen var så bra. Var med Maja på dagen och på kvällen hade jag och Lollo en plockmiddag kombinerat med ansiktsmask, nagelfix och lite så.

Måndag fixade jag hemma på dagen och vid fyra blev jag överraskad av Lisa, Lollan och Elin. Sjukt oväntat med blev jätteglad, tack tjejer💞

En kort stund efter det så skulle nämligen jag och Elin hem till Johanna för att överraska henne med middag när hon kom hem från jobbet då hon fyllde år. Glad blev även hon och tillkom några till under kvällen!

Tisdag och även sista morgonen hemma på ett tag, fick mysa med min favorit..

For till farfar och Lisbeth en stund och alltså dom är mina favoriter haha. Bästa.
Väl hemma kom Emy, Ani och Elin. Packade det sista och pratade med dom❤️

Sen ett snabbt hejdå till familjen och var smärtfritt tillskillnad från då jag for iväg förra året haha.
20.18 gick tåget från Bastuträsk, byte i Göteborg 11.25 och nu 13.00 går tåget till Oslo! Så förväntansfull och tror detta blir hur bra som helst!

Likes

Comments

Jag och Olivia hade en heldag ihop i fredags. Gick på stan en sväng (köpte målarbok för vuxna hehe), satt oss på bryggCC några timmar för lunch. Sen häng hos mig, lyxmiddag med sötpotatis och kycklingröra till middag, sen såg vi lights out på bio.... Fruktansvärt hemsk skräckis haha så efter jag agerat taxi i regnet så tvingade jag louie att sova med mig hela natten pga ensam hemma. Se inte den filmen people:)))

Likes

Comments

Alltså gårkvällen var så bra men tiden bara sprang iväg!!! Kom dit 17 sen vips var klockan 2. Kräftskiva med bästa tjejerna på en balkong med vin kan inte bli fel.

Likes

Comments

Senaste tiden har jag jobbat väldigt mycket och försökt klämma in annat då det gått. Lagrat bilder här då och då haha och kanske var dags att publicera!

Tisdagkväll nu iallafall och jag har inget mer jobb på schemat innan Norge!!!

Likes

Comments