Header

25 april kom inte min mens, hade ett gravtest hemma och det visade plus. Idag gick jag in i v15 :) bebis är beräknad till nyårsafton, blir spännande att se om det blir 2016 eller 2017 som hon/han vill titta ut!​

Likes

Comments

Ibland blir inte livet som man tänkt sig ...... <|3

Likes

Comments

Torsdag - vilket innebär att det är dags att väga sig på möte :) denna gången visste jag att det skulle vara ett minus på vågen.
-0,7kg och jag vann även ett paket choklad på en utlottning på mötet!
Passade även på att köpa Amirs kokbok, så nu har jag massa goda recept att laga!

Efter passet åkte jag till stallet och red en tur. Absolut det bästa på hela veckan, enda gången jag riktigt kan slappna av.
Sen hem igen och laga mat, laxburgare - en av rätterna som var i veckans VV matkasse :)

Nu är det bara att kämpa vidare med vikten OCH träningen. Har vart förkyld en vecka så har inte kunnat träna.

Likes

Comments

Idag hade jag ett spinning pass inbokat på Friskis. Men valde att avboka och åka till stallet istället!
Löste dagens träning med att hoppa upp på min egna spinning cykel här hemma i vardagsrummet. Så när Liah somnade så var det bara att tuta och köra 💪

Blev 30 minuter av svett, nu ska jag snabb duscha och sen krypa ner i sängen bredvid dom bästa i mitt liv :)

Bjuder på en bild på Liah från dagis 😍

Likes

Comments

Hade gått upp 2hg sen 2 veckor tillbaka, alltså stått still mer eller mindre. Jag vet ju vad jag gör för fel och det går inte att ljuga för sig själv. Jag måste börja räkna allt jag stoppar i munnen och se till så att jag håller mig inom min budget!
Idag hämtade jag ut en gratis kokbok som jag fick för att jag vägt mig 4ggr under sommaren. Så den kommer jag att finna inspiration ur så att hela familjen kan äta god och nyttig mat!
Men först blir det en vecka med Viktväktarnas matkasse, den kommer på måndag! Ser fram emot en planerad vecka med god mat :)

Jag ska satsa på beach 2016, det betyder att jag har gott om tid på mig att gå ner i vikt. Och det får ta den tid det tar, jag har 32 tunga kilon att tappa!

Likes

Comments

Nu har det gått ett tag sen jag skrev. Tanken är väl att jag ska börja igen. Lite för att jag behöver skriva ur mig och lite för att jag gärna delar med mig av vad som händer i mitt liv för tillfället.

Idag började vi vår inskolning av Liah på dagis. ❤️ Känner att jag bara vill ha en till liten bebis nu direkt! Haha

Likes

Comments

Igår var det mors-dag & vad tror ni denna viktväktare fick från sin snälla sambo? Jo det jag ÄLSKAR (för mycket) chips och marabou choklad :S
Därför lägger jag in mitt misslyckande från gårdagen i dagens budget. Så det blir mer eller mindre fastande dag idag!

Kände mig totalt värdelös igår och kände att jag nästan ville hoppa ut från balkongen. Satan vilken ångest jag får när jag ätit "fel". Idag känns det bättre tack vare min lilla nödlösning i appen.

Imorgon blir det möte igen, alltså en extremt kort vecka. Jag har inga höga förhoppningar på att de ska stå ett minus på vågen faktiskt. Men det får jag ta! Sen dröjer det till nästa möte eftersom vi kommer vara bortresta en hel vecka.

Likes

Comments