Header

Jag har otroligt svårt för att vara en kreativ och rolig mamma när det är dåligt väder. Vet liksom inte vad man ska göra och inget känns kul. Dåligt väder gör mig på dåligt humör och man blir så otroligt trött. Nu längtar jag verkligen efter lite semester! Idag gick vi i alla fall på en liten miniloppis och Vincent fyndade en sparkcykel för trettio kronor.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Den här veckan har vi spenderat hos min mamma på landet då Vincent inte har förskola. Jag har jobbat och dessutom varit dålig så det har varit skönt att inte vara ensam hemma med Vincent.

Igår träffade vi dessutom min lillebror och Vincents morbror en kort stund och det var supermysigt! Idag väntar ett besök på Hova Riddarvecka.

Må väl!

Likes

Comments

Det blev en lång men trevlig dag med massa paket, glasstårta och lek. Både jag och Vincent var riktigt trötta på vägen hem så nu känns det skönt att ha Netflix som enda sällskap.
Puss på er!

Likes

Comments

Efter ännu en seg morgon är jag både påklädd och på väg till stan. Idag ska vi på födelsedagskalas hos en försigkommen treåring och sedan blir det en lugn kväll hemma.

Både snygga och sköna stretchjeans från Gina Tricot, nya somriga skor från Din Sko, linne från spanska Stradivarious och välanvänd cardigan från HM.

Likes

Comments

Mitt favvomys ser ut så här! Det är nu man mår som bäst.

Likes

Comments

Idag var sista dagen på Vincents gamla förskola för till hösten väntar en ny. I och med det tog han med andra ord sommarlov och nu börjar vi planera för semester! Happy friday till er!

Likes

Comments

Igår var jag och Vincent iväg på ett miniäventyr i form av ett besök på en hästgård. Vår vän sköter en häst så vi fick hjälpa till att rykta och följa med ut på en härlig promenad. Igår kväll blev det äntligen lite sol efter en riktigt regnig dag.

Vincent njöt verkligen av att kunna springa omkring men också av spänningen med hästen. Han har alltid varit rädd för hästar men igår släppte det! Han vågade både borsta, klappa och ge morötter.

Idag är det redan torsdag och Vincents sommarlov närmar sig med stormsteg. Jag planerar för fullt!

Likes

Comments

Ja, alla har gått på semester och jag har valt att jobba istället. Kanske låter galet, men jag har verkligen sett fram emot att "jobba i fred" och bara bunkra material och ligga flera steg före. Så har det inte riktigt blivit. Istället har jag blivit med ännu mer jobb och jag hinner inte det jag hade tänkt. Hoppas det blir ändring på det! Med det sagt ville jag alltså förklara varför jag varit så snål med inlägg på senaste och lova en förbättring. Puss så länge!

Likes

Comments

I fredags jobbade jag hemifrån, eller i sanningens namn från stan, men jag jobbade utanför kontoret i alla fall. Hade en dålig dag och mådde inte bra på grund av mina dåliga värden, men om man bortser från det, så blev lunchen till en stunds egentid i form av en sushilunch. Bilden är från juicebaren bredvid. Om man blundar riktigt hårt kan man nästan inbilla sig att det är från en fruktbar utomlands snarare än mitt i Nordstan i Göteborg. Ibland är fantasin det enda som stoppar en!

Likes

Comments