Men ibland får man bara acceptera läget. Dubbelsidig ögoninfektion idag och massa viktiga möten och morfars begravning idag på agendan

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

På kalas Alexander 18 år

Pierre 39 år

Är detta vår nya huspanel?

En tagen bild men så fin 💕💕💕

Likes

Comments


Gjorde igår ett armband till mig själv igår 😊

Lila färg - den lila färgen står för att ha förlorat foster eller spädbarn. Armbandet har nio lila pärlor, en för varje liten efterlängtad och saknad ängel.

"Hope" - är för mig det som gör att jag orkat fortsätta kämpa. Men även ett ord som jag gärna blir påmind om, som tillåter mig tro att drömmar kan bli verklighet.

Gul färg - den gula färgen står gör endometrios, den sjukdom som jag krigar mot varje dag och som jag haft strider med i flera år.

Bokstäverna H O P E - Är också en förkortning för Hold On Pain Ends. Ett "mantra" för stunder när smärtan är som värst.

Likes

Comments

I onsdags opererades jag. Då bekräftades att jag har endometrios. De tog bort flera härder på bukhinnan. Egentligen kände jag det på mig jag hade endometrios. Men det var ändå ett hårt slag att få det bekräftat. Jag har så mycket emot mig ändå, i vår önskan om att bli gravida. Jag har förutom endometrios och opererat bort höger äggledare pga utomkveds (troligtvis kopplat till endometriosen, som minskar fertiliteten och endometriosen innebär ökad risk för missfall). Jag har också fosfolipidsyndrom (högrisk att jag och fostret får blodproppar, vilket leder till ökad risk för missfall), pcos och om inte det skulle vara nog har jag en komplicerad (trevägs) balanserad translokation (ett kromosomfel som innebär väldigt hög risk för missfall eller barn med utvecklingsstörning). Jag känner mig ledsen och besviken på min kropp. Hur är det ens möjligt med så många fertilitets problem på en och samma gång?

I fredags två dagar efter operationen åkte jag dessutom ambulans vad som visade sig bara vara ett blodtrycksfall 😏

Likes

Comments

Likes

Comments


En dag med Saranda :-) flyttat lite grejer till hennes nya lägenhet.

Likes

Comments

Likes

Comments