Det kan vara svårt för andra att förstå men när man arbetar, bor och spenderar all sin tid tillsammans så blir helt plötsligt en vecka utan varandra en oändlig tid. Idag lämnar Eetu mig ensam i Bulgarien för en veckas semester i Finland. Får lite panik över detta då vi knappt klarar en dag utan varandra meeeen det ska väl gå det med, dock kommer det vara tomt som tusan och sjukt ovant??

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Gårdagens lediga dag spenderades med Eetu på Aqua Paradise Nessebar. Båda var som barn på nytt för en dag med massa åk, en hel del solandes och bara vara - Precis vad som behövdes.

Likes

Comments

Fredagen kan ha vart den bästa arbetsdagen på länge. Vet ej om det berodde på att jag hade en heldag tillsammans med Eetu eller att vi faktiskt hade service på eftermiddagen? Troligtvis en kombo av båda. Senast jag hade service på hotellen var cirka en månad sedan så det var en skräckblandad förtjusning över det hela, pricken över i var att få världens bästa sällskap på köpet. En fartfylld service med underbara gäster avslutades med en middag på ett av våra hotell, det var mexikanskt tema för kvällen så det avslutades med en matkoma deluxe.

Imorse fick vi även ett meddelande från huvudkontoret att en av våra gäster informerat de genom sociala medier att de är mycket tacksamma för den service vi gett. Det glädjer mig så när något som detta händer, alltid lika fint att få bekräftat att det lilla extra man ger uppskattas. Så ja fredag var en bra dag.

Likes

Comments

Inatt sa jag hejdå till min fina kollega Julie. I början av säsongen så hade vi en Sunny Beachtrio här nere i Bulgarien som bestod av mig, Moa och Julie. Efter någon vecka beslutade sig tyvärr Moa för att resa hem till Sverige och kvar stod jag och Julie, vi gick från en trio till en duo. Den senaste månaden har vi arbetat heltid på GOL tillsammans, minst åtta timmar om dagen 6 dagar i veckan - Vi har blivit destinationens GOLgirls. Hur glad jag än är över att min fina kollega nu kommit in på sitt universitet så tar det emot att säga hejdå. Jag kommer sakna att ha min blonda dansk omkring mig som spelar julmusik på jobbet trots att det är mitt i sommaren, uttalar gästernas namn helt katastrofalt fel så jag skrattar tills tårarna sprutar men jag kommer framför allt sakna att ha henne vid min sida.
Det fina med detta arbete är alla band du knyter, det hårda är alla dessa hejdån - Dock säger vi aldrig hejdå, utan vi ses.
Världens största lycka till med allt, vi ses snart Tjere!

Likes

Comments

Efter en allt för lång sovmorgon imorse förflyttade jag mig över till Eetus rum för häng på balkongen. På eftermiddagen tog vi oss orken att ta en bil och åka iväg och handla. På vägen till Lidl ser vi en skylt där det står "kamelsafari 400m" haha eftersom båda blev så chokade så kände vi varför inte? Så vi svängde av den stora vägen och hamnade mitt ute i ingenstans på en liten kamelpark. Efter ett kort stopp i parken tog vi oss vidare till matbutiken för en påfyllning av kyl och skafferi. Istället för att ta den normala vägen hem bestämde vi oss för att ta en mysig omväg genom Nessebar med bra musik i bakgrunden och nya vägar att utforska. Väl hemma blev det ett snabbt ombyte innan vi tog oss ner till 4you för en hejdå middag tillsammans med teamet för vår kära Julie, imorgon kväll reser hon hem...

Likes

Comments

Gårdagens långa arbetsdag slutade med en tripp till Burgas för shopping och bio. Efter många om och men beslutade vi oss för att ta Baywatch vilket blev en riktigt hit, så himla rolig film.

Idag hade jag en efterlängtad halvdag så jag jobbade på Office fram till 12 innan jag åkte hem och spenderade lite tid med Eetu. Därefter tog jag mig en lång powernap innan jag gjorde mig iordning för att gå iväg och köpa mat. Vi köpte take away och satte oss på takterassen och tände ljus, drack vin och hade på musik - Så mysigt och välbehövt. Allt fler kom upp på terassen ju senare klockan blev och tillslut kom även family life på besök. Efter x antal timmar beslutade hälften sig för att gå ut, vi satt kvar en stund till innan det blev läggdags.

Likes

Comments

I helgen åkte jag och Julie iväg på en välbehövd weekend till Sofia, Bulgariens huvudstad. Vi tog bussen dit vilket kändes som en god idé men det var det inte, sex timmar i världens lökigaste buss. Vi bokade iaf ett sjukt mysigt hotell inne i staden, nära till allt och under helgens gång blev det en hel del shopping, turistande, spa, mysiga middagar samt bio. På söndagen tog vi flyget tillbaka hem till Burgas och i ankomsthallen stod våra favoriter och väntade på oss med en välkommen hem skylt. Det var skönt att komma iväg men det är alltid lika skönt att komma hem.

Likes

Comments

Efter en heldag på kontoret blev det ett snabbt ombyte hemma för att sedan ta sig in mot flower street för middag. Efter x antal glas vin blev det helt plötsligt en god idé att gå ut så ja det blev en helkväll på Viking med fantastiska människor, bra musik och god stämning. Kvällen slutades sedan med ett nattdopp i poolen innan läggdags. Spontanitet kan vara bra det med.

Likes

Comments